tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
j'adore - nekako mladalački :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
my africa?nikad cula,je l mozes da posaljes neku fotku bas me zanimaantigona:Do pre 15 dana koristila sam samo HAPPY i 212...onda slucajno otkrih My Afrika by Kenzo i sad se polivam njime...Ima jednu manu - toaletna voda je te brzo vetri, a rekose mi da ne prave parfem! Steta!
Da nije to Kenzo Jungle?hanibal77:my africa?nikad cula,je l mozes da posaljes neku fotku bas me zanima
mislila sam o tome,jer logicki je slicno,ali po nazivu nije :?phenomenon:Da nije to Kenzo Jungle?
v73:Najprodavaniji parfem ove godine, je bio CRISTALIN bvlgari,sto se leta tice,HYPNOSE ,od zenskih od muskih SOLLO II gucci XS black paco raban,i armani code,znam JA. prodajem.Za mene NAJ - CHANCE chanel,pitajte za cene ako vas interesuju.POZDRAV SVIMA.
Ne u parfimeriji...... imam Cat delux.... 50ml 35e. Andje i demon nemam trenutno tek je izasao ali javicu ti cenu kada ga budem nabavila.Od najnovijih imam XS black-paco rabanne 80ml 55e.neznam koje su cene u parfimerijama znam samo da su moje znatno nize.Andjelka777:Prodajes u nekoj parfimeriji ili ispod ruke?
Mene zanima Andjeo ili demon od Zivansija i Cat delux de nuit od Naomi.
definitivno Hypnose,parfem koji moze da se nosi i leti i zimi.50ml-50e,75ml 60e.CakiCoka:U nedoumici sam.
Ne mogu da se odlucim izmedju Hypnose Lancome, Escada Magnetism i Armani Code. Sta mislite? Eci-peci-pec ili postoji neka pametnija metoda? Mislim mozda znate da je neki od ovih boljeg kvaliteta i slicno...
Hvala![]()
Evo recimo aqua woman -rochas,cristalin-bvlgari,premier jour (premijer zur)-nina ricci,sumer mania -armani.svi su prijatni pogotovo premijer zurbojim_se:Jao, ovo je upuceno svima koliko vas ima... predlozite mi neki dobar parfem...
Koliko puta prodjem pored nepoznate ili nepoznatog i osetim to ''nesto'' sto mi se svidja, tu neku lepu, laganu noticu, ali nemam
herca da pitam ''Izvinite, a koji to parfem koristite?"...
Znam da cete mi reci da to sve zavisi od osobe do osobe, ali hajde, pokusajte da mi pomognete...
Znaci, nisam bas mlada devojka, ali izgledam bas tako, crnka sam, kratke kose, romanticna do zla boga (ali to ne znaci da volim romanticne, slatkaste parfeme), ne volim ni one teske koji guse... Mene npr. gusi Rush, SJP "Lovely", znaci ne volim ni te biberaste - 'ajd da tako kazem - mirise.
Znaci, ostaju mi neki drveni, ali opet ne volim one mosusne, a izgleda da drveni i mosusni idu ruku pod ruku...
Mozda vodene?
Hajde, sta se vama svidja od voden(kast)ih parfema, ali da nije "Into the blue" ili tako neki tipa Escadinih???
Nisam zadovoljna Hypnos mi tako kratko traje,cini mi se svaki dezodorans bi duze trajao!v73:definitivno Hypnose,parfem koji moze da se nosi i leti i zimi.50ml-50e,75ml 60e.