a sad parfem..

fenix-bird:
Da li je neka od vas cula za Gucci-Accenti?

Prvi put sam cula za ovaj parfem kada me je drugarica zamolila da joj ga donesem iz inostranstva , mada ga ni tamo nisam lako pronasla.

Nije mi se dopao verovatno zato sto su mi omiljeni:

Issey Miyake - Le Feu D'Issey, (nazalost ne proizvodi se vec par godina) i
Armani Code

Nanu-Nana:
Prvi put sam cula za ovaj parfem kada me je drugarica zamolila da joj ga donesem iz inostranstva , mada ga ni tamo nisam lako pronasla.

Nije mi se dopao verovatno zato sto su mi omiljeni:

Issey Miyake - Le Feu D'Issey, (nazalost ne proizvodi se vec par godina) i
Armani Code
i dalje se proizvodi le feu d'issey light;)

stvarno nisam ništa čitao na ovoj temi, ali imam potrebu da kažem da
ja nikad nisam koristio parfem, već se samo operem svaki dan.

I mirišem prirodno kao muškarac.

Ponekad, kad se setim, prsnem se adidas silver dezodoransom,
ali i tada me grize savest zbog ozonskog omotača.

Lažem, planeta je šugavo mesto sa teškim uslovima, i nije mi krivo ako
propadne, samo je muka što je to mnogo dugotrajan proces.

evo opet sam slucajno upao i video tvoj post... :lol:

Ako ne koristis parfem i samo se ponekad setis da se prsnes dezodoransom onda ti je to automatski odgovor na onu temu sto si postavio... :lol: brate koliko god da se peres oznojis se posle 5 minuta i ako ne koristis neki dezodorans puko si! :lol:

zanimljivo j eto da se ponovo rade poznati parfemi iz osamdesetih, u nekom novom ruhu:)
oduševila sam se kada sam videla ysatis,montanu i još neke u milanu u parfimeriji, kao nove:)
zanimljivo...

pajamaca:
zanimljivo j eto da se ponovo rade poznati parfemi iz osamdesetih, u nekom novom ruhu:)
oduševila sam se kada sam videla ysatis,montanu i još neke u milanu u parfimeriji, kao nove:)
zanimljivo...
montana je dve tri godine bila ukinuta i mogla se naci samo u usa,medjutim narod je toliko davio za taj parfem da su ga vratili,zato se i oznacava kao nov,jer neki nisu ni culi za njega
drugo:da bi se privukao klijent plava etiketa NOVO mnogo vise privlaci paznju pa onda prodavci oznacavaju kao novo cak i ako je samo promenjena ambalaza;)

carolina 212:
A koji vam se muski parfemi dopadaju?
Ja i dalje otkidam na versace blue jeans iako je mator, a i njihov dreamer je takodje odlican
Versace dreamer najbolji muški parfem svih vremena....zato ga što ga ja koristim... :wink: :wink: :wink:
Zezam se, al stvarno nema ribe koja mi ga nije prokomentarisala u pozitivnom smislu :D

Back