Parfem koji koristim je Daring Isabella Rossellini.Extra je,probajte ga,pa mi javite vas komentar!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
no mozda i dalje nekom zanimljivalillymoon:ne mogu da verujem da ga se jos neko seca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!the shezika:Hani
ne znam da li se secas nekada je bio hit kad se prvi put pojavila Lady Ronhil serija parfema, Sensual, kutija roze boje, to mi je bio jedan od omiljenih parfema. Odavno ga nema a ne znam zasto. Ako znas o kom parfemu govorim (a verujem da znas, iako si malo mladja od mene) koju slicnu mirisnu notu preporucujes, koji parfem bi mu bio pandan?svaka cast!
to je parfem koji je lilly najbolje pristajao i koji je obozavala.....................iako je tada bila mala,imala je srece da ga poseduje,koristi.....................trazila sam ga pocetkom '90,ali je jos tada Krka prestala da ga proizvodi
cuvam jos neka 2ml sa sve kutijicom...............jeste da je odavno promenio boju,ali je predivno pomirisati ga........................iz pristojne daljine![]()
ti stvarno radis u sephori???sephora:
bili su dobri i oni,pogotovo beli.......ali 'sensual' je bio....ahhhhhhPeta W.:@lilly
Ja sam imala takav zeleni..mentol..i beli..vanila.![]()
hanibal77:ti stvarno radis u sephori???
eh,ja sam cula ali ga nikad nisam onjusila.fenix-bird:Da li je neka od vas cula za Gucci-Accenti?
ninamia:Jedno pitanje...da li neko zna gde mogu da nadjem parfem Narciso Rodriguez?!![]()