a sad parfem..

Ja sam do sada koristila Serpentine, super mi je.... i mislim da cu sada L'o (kako-se-bese-pise) par kenzo, bas volim da menjam... :))))
A svida mi se i ovaj novi Ferre... mada je malo klasican za moj ukus.... ima neku notu sto me obara...
Paco pour elle je jedan od favorita... bas je mladalacki senzualan... Organza mi je bio omiljeni, steta sto su ga iskvarili....
inace obozavam parfeme... i primecujem da je kvalitet u padu. kad samo pomislim na one parfeme 90ih sto sam dobijala iz inostranstva.... sada verovatno dobar parfem mozes naci inostranstvu za basnoslovne sume.... Steta!!! Sta s nama obicnim obozavateljima?!?!?!?!?
Pozdrav svim miomirisnicima!!!

prastara prica
lillymoon:
the shezika:
Hani
ne znam da li se secas nekada je bio hit kad se prvi put pojavila Lady Ronhil serija parfema, Sensual, kutija roze boje, to mi je bio jedan od omiljenih parfema. Odavno ga nema a ne znam zasto. Ako znas o kom parfemu govorim (a verujem da znas, iako si malo mladja od mene) koju slicnu mirisnu notu preporucujes, koji parfem bi mu bio pandan?
ne mogu da verujem da ga se jos neko seca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):) svaka cast!

to je parfem koji je lilly najbolje pristajao i koji je obozavala.....................iako je tada bila mala,imala je srece da ga poseduje,koristi.....................trazila sam ga pocetkom '90,ali je jos tada Krka prestala da ga proizvodi

cuvam jos neka 2ml sa sve kutijicom...............jeste da je odavno promenio boju,ali je predivno pomirisati ga........................iz pristojne daljine;)
no mozda i dalje nekom zanimljiva

ovo je pomenuti

copyofimg1673fh8.jpg

moji omiljeni:
versace glam jeans couture (ruzicasti) - zanimljiviji, nezniji od ostalih versace parfema
chanel coco mademoiselle eau de toilette - jednostavno predivan
angel - znam da cete me kritikovati, ali svidja mi se, morala sam da ga uvrstim :smile:

Ja sam od onih koji parfem prilagodjavaju prilici za dan neki lagan kao L'EAU PER KENZO ili LIGHT BLUE a za vece neki malo jaci ESCADA COLECTION .Isto tako ne koristim iste parfeme leti ili zimi.Za svaki dan ili leti je bolje koristiti toaletne vode laganije su.

Moj omiljeni je Burberry London stari.
Na drugom mestu je Light blue, pa onda Dona due (Laura Biagotti), Gucci Rush 1, nekad je bio Kasmir, Kenzo Jungle slonce, a u planu su mi I love love, L'eau per Kenzo, Just Cavalli...

Back