a sad parfem..

njušnula sam naomi cat, nije loš, ali mi se ne sviđa preterano, pakovanje mu je super sa onom pufnicom :p
@carolina slicni light blue su davidoff cool water, ili neki od salvador dalia, ili givenchy oblique (mada ga kod nas nisam videla)

carolina 212:
Zene dajte neki predlog. Treba da uzmem drugarici neki parfem, a ona je luda za Light bluom, pa bih joj ja uzela neki na taj fazon, ali ne njega. Znate li vi neki takav letnji osvezavajuci? :lol:
Jil Sander Sun
Jil Sander Pure
Jil Sander Sensations
U svakom slucaju Jil Sander za letnju varijantu Carolina :D

evo dame, pa se vi pronađite. meni baš i nisu pogodili :roll:
(preuzeto iz blic žene)

Ovan - Poklonite im jake arome
Ovnovi su samouvereni i pravdoljubivi i nije ih teško prepoznati ni među hiljadu ljudi, jer su vrlo temperamentni. Zato za njih nisu romantični mirisi sladunjavih nota, jer se u oblaku takvog parfema osećaju neugodno. Žene u znaku Ovna ne treba smirivati, zato za njih odaberite parfem u skladu sa njihovom prirodom. Najviše im odgovara "jean paul gaultier classique" , koji sadrži jake arome đumbira i vanile.

Bik - Opijte ih oporim notama
Bikovi su snažni, odmereni i oštroumni i uvek znaju šta žele. Gaje duboka osećenja, veoma su energični i strastveni. Čitav život provode izmešu potrebe za sticanjem novca i potrebe za uživanje u lepom. Ako želite da obradujete ženu u znaku Bika, poklonite joj neku jednostavnu, smirujuću, ali u isto vreme jaku notu. Parfem koji Bikovima najviše odgovara svakako je "yves saint laurent opium" , koji sadrži sveže arome biljaka i mandarine.

Blizanci - Obradujte ih egzotikom
Blizanci su komunikativni, enenrgični i nestalni. Ipak, oni ne donose brzoplete odluke i sve analiziraju do najsitnijih detalja. Lišeni su dubokih emocija i okrenuti praktičnijoj strani života. Zato njihov omiljen parfem mora da asocira na akciju. Miris "dolce & gabbana light blue" bez sumnje će ih oboriti s nogu. U tom mirisu preovladavaju egzotične arome australijske zelene jabuke i sicilijanskih citrusa.

Rak - Iznenadite ih cvetnim mirisima
Rakovi su nepopravljivi sanjari, koji, ukoliko imaju odgovarajuću inspiraciju, mogu da razviju talente za mnoge umetnosti. Može da ih inspiriše i miris, zato u moru parfema koji sadrže mistične i opore note koje bi ženama u ovom znaku odgovarale odaberite jedan koji je za njih kao stvoren "calvin klein euphoria" . Nijedna žena u znaku Raka neće odoleti spoju granata, cveta lotosa i crne ljubičice.

Lav - Obuzdajte ih slatkim kapima :razz:
Lavovovi su strastveni i zavodljivi. Kod njih su sve osobine koje poseduju, i dobre i loše, maksimalno izražene. Veoma su snažni, vitalni i žele da dominiraju. Imaju jaku volju i ambicije, ali su sujetni i samoljubivi, zato vole kada im laskaju i udovoljavaju. Ono što će ih svkako obradovati jesu mirisi koji raspaljuju strasti i bude sva čula. U takve mirise može da se ubroji parfem "thiery mughler angel" , čija je osnovna aroma čokolade i šljive.

Devica - Oduševite ih svežinom iz bočice
Device su spokojne, smirene i nežne, ali i izraziti individualci. Vole da imaju svoj svet, u kojem će na miru rasklapati i sklapati detalje potrebne za potpunu analizu nečega što drugi uopšte ne primećuju. Imaju istančan ukus i vole sveže mirise. Zbog svega toga njima nije nimalo lako da odaberu pravi parfem. Ukoliko ne želite da napravite ozbiljnu grešku, poklonite im parfem "happy clinique" .

Vaga - Probudite im čula voćnim aromama
Vage su jake, samostalne i energične, a zbog toga ih ljudi često doživljavaju kao hladne i odbojne. Potreba za lepim okruženjem i prijatnim mirisima njima je na prvom mestu. Zato, ako želita da ih razoružate i otkrijete njihovu pravu prirodu, ranjivu i emotivnu, poklonite im miris "hugo boss woman" , koji će ih bez sumnje razoružati. Probudite im čula intenzivnim aromama zelene jabuke i šumske jagode.

Škorpija - Darujte ih mešavinom smole i vanile
Škorpije imaju neiscrpnu enenrgiju, neverovatnu volju i odlučnost. Strastvene su, ali često agresivne i netolerantne. Preziru sve što je lažno i zrače neobičnim šarmom. Kako bi njihova magična privlačnost zaista došla do izražaja, Škorpijama morate pažljivo da birate miris. Kao za njih je svoren "calvin klein obsession" . Ovaj parfem sadrži oštre cvetne mirise i aroe vanile i smole.

Strelac - Razgalite ih blagim parfemima
Strelci su vedrog i optimističnog duha. Imaju neverovatnu potrebu zaslobodom i samostalnošću. Njih nećete privući skupim poklonima, arogancijom i isključivošću već smehom i šarmom. Savesni su i pošteni, a te osobine treba uzeti u obzir kada se za njih biraju mirisi. Odgovaraju im jednostavni i blagi mirisi s aromama sandalovine, vanile i garenije. baš ovakav spoj ima parfem "gucci rush" , koji je kao stvoren za njih.

Jarac - Usrećite ih lakim kombinacijama
Jarčevi su vrlo nesigurni i na prvi pogled nepristupačni.Oni poštuju tradiciju, požrtvovani su i sprmni da udovolje svim zahtevima. Mirni su i trpeljivi, međutim, ako im se nešto stvarno ne dopada, oni to odmah menjaju. Miris koji sigurno nikada neće promeniti svakako je "lacoste touch of pink" , u kome dominira svežina voćnih nota i cvetnih mirisa jasmina i ljbičice.

Vodolija - Istaknite n jihovu ličnost bergamotom
u društvu Vodolija je uvek zabavno. One su veoma prijatne, iako su npredvidljive. S njima nikada ne znate na čemu ste. Nestalne su, ekscntrične i vetropiraste. Energiju crpe uz sveta oko sebe, žive i odevaju se nekonvencionalno, pa bi zato i miris koji bi vodolije trebalo da koriste morao da istakne svu raznolikost njihove prirode. Najviše im odgovara parfem "salvador dali" , u kojem su osnovne komponente jasmin, bergamot i ruža.

Ribe - Priuštite im dašak svežine i lakoće
Ribe su vrlo emotivne, a romantika i stalna potraga za savršenom srećom neodvojivi su deo njihovog života. Cene samo one ljude koji imaju visoke moralne norme, pa zato nije lako biti im prijatelj ili partner. Izabrati za njih pravi parfem veoma je težak zadatak. U moru divnih nota postoji mnogo parfema koji bi im možda odgovarali, ali ipak se opredelite za "davidoff cool water" , koji odiše svežinom i lakoćom.

hm sweet.
sviđa mi se euforija...
aham.

da dodam...angel fuj:lol:
nemam pojma..ni jedna varijanta mi se ne dopada.
jill sander.mmmmm
obožavam garderobu, odela..
a parfemi su mmmm

Jaoj jeste, vidim ja nesto mi cudno dok sam pisala, ali sam toliko umorna da mi mozak uopste ne funkcionise. Jako mi se svidja sto me i posle par sati iznenadi taj fini ne toliko napadan miris. Ranije sam izbegavala bvlgari, ni sama ne znam zasto, ali pre neki dan nisam znala koji parfem da uzmem, pomirisala omniu i odusevila se. Ranije mi se od bareryja dopadao weekend pa sam ga i koristila, ali mislim da bi mi sad bio previse tezak

...:)...Da, 'Omnia' ima izrazito 'suvu' osnovnu notu koja se zacudjujuce dobro slaze s' mojom 'hladnom' kozuricom...:D...Veoma mi je drag, no koristim ga uglavnom tokom zimskih i jesenjih meseci, bas kao i, takodje veoma drag, Burberry 'Brit'...

Meni ona nesto vuce na letnji, zimus sam koristila G, Giorgio beverly hills, slucajno nabasala na taj parfem i zaljubila se u njega. Drugarice me bledo gledale kad sam ga uzela, kazu nikad cule. Kasnije sam ga trazila po parfimerijama, ali nigde ga nisam nasla. Ko zna, mozda se vise ni ne proizvodi

...:D...Legendarni zuto-belo prugasti 'Giorgio' Beverly Hills...Moj omiljeni parfem pre gotovo petnaestak godina...Kasnije se pojavila 'crvena' verzija, ne tako uspesna kao original...U pitanju je americki proizvod, kreiran za, ne tako poznat, eskluzivni butik-brand sa Rodeo Drive-a...;)...Mozda ga je zato i teze pronaci ovih dana - iako dobar i veoma popularan, ipak je u pitanju punoletni 'veteran' medju aerosolima...;)

Edit:...Kako nam se ukusi i vise nego podudaraju kada su mirisljave flasice u pitanju, cenim da je verovatnoca ti se dopadne Burberry 'Brit' veoma velika - u slucaju da ti se ukaze prilika da ga 'shnjufnesh', radoznalo cekam ocenu ...:D

...:)...Edit-ovala prethodni post-ic i ostajem pri dopisanom...;)...'Brit' ima taj neuhvatljivi pecat dozirane, intrigantne, zavodljivosti 'sa stilom', poput 'Giorgio' - a, iako su sasvim razlicitih mirisnih kompozicija...

Back