a sad parfem..

moschino_cc-1.jpg

Godinama.... mada ga ne stavljam ono stalno,kad idem u grad,negdje u neki poseban izlazak i tako....
Podsjeca me na sve lijepe stvari koje su mi se desile u zivotu....
iii... takoN....

hunter-nora:
pa ja predlazem nesto potpuno drugacije...br.1-davidoff-good life...br.2-dior-dolce vita...br3.-versace-couture jeans.........toliko od mene...veruj mi ja sam expert za parfeme!
dior-mrzim njihove parfeme dobijam nagon za povracanje od njih....
versace - svidja mi se bocica,nista vise

davidoff - taj jos nisam omirisala...

етотако:
imam puno parfema, ali u poslednje vreme veoma cenim miris svezeg vazduha i samo mi to prija :)
Izi, ovo tvoje truć-puć o parfemima (čestitam, trudnjačo :D ) me podsetilo na vic:

Dolazi čovek u posetu prijateljima, i vidi da im je dete na noši, pa kaže:
- Ovo dete će biti predsednički kandidat.
- Pa otkud znate, kad ima samo tri godine? - pitaju ga začuđeni ukućani.
- To se odmah vidi... Kad sere u oči me gleda :smile: :razz:

hunter-nora:
pa ja predlazem nesto potpuno drugacije...br.1-davidoff-good life...br.2-dior-dolce vita...br3.-versace-couture jeans.........toliko od mene...veruj mi ja sam expert za parfeme!

ovo pod br3, ako misliš na versace glam ružičasti i meni se mnogo sviđa, ima i blesavu bočicu :-D

@etotako čestitam :p

muvalo:
Ja u stvari ne volim parfeme - trebalo bi da svaki covek ima svoj miris, a ne ja u Budimpesti i mislim stize moja drugarica Ana, jer devojka iza mene nosi isti parfem... Ali ipak se prskam ponekad - da se branim od tudjih parfema :) Ne pratim modu i svidja mi se malo koji parfem: Klinikov Elixir, ona Diorova toaletna voda koja mirise na limun, mislim... ma, koristila sam i razne Armanijeve modele...

auuuuuuu.........koji si ti freak!!!!!!!

E moja keva je godinama koristila Eden. Toliko je vise smorila da nismo ni osecali da ima parfen. Sva joj je garderoba primila taj miris pa kad prostires ves ne osecas prasak nego bije eden... Imala je zalihe..Nikad ne kupi jedan nego makar dva , da joj ne daj bze ne nestane... Ja sam toliko volela taj parfem...Al sam ga uz nju zamrzela...
Al i njoj je dosadio sad koristi druge i sto je najvaznije sara... A i ne zivi vise samnom ...Sve se promenilo...

tarabica:
Blizanci - Obradujte ih egzotikom
Blizanci su komunikativni, enenrgični i nestalni. Ipak, oni ne donose brzoplete odluke i sve analiziraju do najsitnijih detalja. Lišeni su dubokih emocija i okrenuti praktičnijoj strani života. Zato njihov omiljen parfem mora da asocira na akciju. Miris "dolce & gabbana light blue" bez sumnje će ih oboriti s nogu. U tom mirisu preovladavaju egzotične arome australijske zelene jabuke i sicilijanskih citrusa.
Aaaa, brate... :roll: ne mogu da verujem, da ga јebem kako su me naboli... :roll:

Koliko komada parfema, jel'te, molicu fino, imate na svom toaletnom stocicu ili u kupatilu... (ili gde vec cuvate svoje mirisne vodice)???
Pozeljno je i da napravite spisak... cisto da se preracunate... sta se nosi, a sta ne...

Imam Sindy Crawford, jako mi prija, ali je skoro neprimetan drugima
Versace- Glam, takodje blag ( toaletna voda) - nije los,mada brzo vetri
Givenchy- HOT, stvarno je extra, i kada sam ga kupila prvi put sam ga pomirisala, a posle su skoro sve moje drugarice i koleginice imale taj, pa je sad vec malo dosadan
Burberuy -weekend, najlepsi koji sam imala, takodje cesto ga osetim na drugima, ali uvek moram da ga imam u svom izboru...
Sledeci koji cu kupiti je INCANTO, stvarno je prelep...

A svidjaju mi se i : Givenchy- Amarige, Laura, Cool water, Versace-najnoviji (extra je),
Joop, Wishy...

Ovako stoje parfemi kod mene:

Armani "Emporio", Armanimania,
Bvlgari (beli, zuti), Bvlgari "Notte",
Barbery "Brit",
Kasarel "Noa" (belo pakovanje),
Max Mara,
Lovely - S.J. Parker,
Eskada,
Naomagic,
J.Lo - Love at first Glow,
Gucci - Rush 1.

Sada merkam od Moschina - Couture...
Pitam se sta li bi mi Baba rekla o mom mirisnom profilu?

moj izveštaj iz jučerašnje posete parfimeriji: njušnula sam versace crystal noir i bright crystal (nisam imala nameru da kupim, prodavačica me pratila da ne drpim tester :lol: ) - bright crystal je lagan, cvetan i veseo, liči na lancomove parfeme, a crystal noir miriše kao neko mleko za telo, samo koncetrovanije - oba su solidna. i dalje mi je omiljeni versace glam jeans couture, ručičasti - zavodljiv i ženstven, a ne prejak.

Davno se niste javljale ljubiteljice parfema, a ja danima obilazim parfimerije, i nikako da se odlučim. Just cavalli mi je dosad dosta dobar, ali još nisam se odlučila. Versace bright cristall nije postojan. Posle sat vremena već nisam osetila na koži. A ni nije nešto što bi me oborilo s nogu. Imate li neki novi predlog?

Back