newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421

Godinama.... mada ga ne stavljam ono stalno,kad idem u grad,negdje u neki poseban izlazak i tako....
Podsjeca me na sve lijepe stvari koje su mi se desile u zivotu....
iii... takoN....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dior-mrzim njihove parfeme dobijam nagon za povracanje od njih....hunter-nora:pa ja predlazem nesto potpuno drugacije...br.1-davidoff-good life...br.2-dior-dolce vita...br3.-versace-couture jeans.........toliko od mene...veruj mi ja sam expert za parfeme!
imam puno parfema, ali u poslednje vreme veoma cenim miris svezeg vazduha i samo mi to prijatarabica::? verovatno ima neki koji bi ti se svideo, samo ga još nisi pronašla :-D
Izi, ovo tvoje truć-puć o parfemima (čestitam, trudnjačoетотако:imam puno parfema, ali u poslednje vreme veoma cenim miris svezeg vazduha i samo mi to prija![]()
hunter-nora:pa ja predlazem nesto potpuno drugacije...br.1-davidoff-good life...br.2-dior-dolce vita...br3.-versace-couture jeans.........toliko od mene...veruj mi ja sam expert za parfeme!
muvalo:Ja u stvari ne volim parfeme - trebalo bi da svaki covek ima svoj miris, a ne ja u Budimpesti i mislim stize moja drugarica Ana, jer devojka iza mene nosi isti parfem... Ali ipak se prskam ponekad - da se branim od tudjih parfemaNe pratim modu i svidja mi se malo koji parfem: Klinikov Elixir, ona Diorova toaletna voda koja mirise na limun, mislim... ma, koristila sam i razne Armanijeve modele...
Aaaa, brate...tarabica:Blizanci - Obradujte ih egzotikom
Blizanci su komunikativni, enenrgični i nestalni. Ipak, oni ne donose brzoplete odluke i sve analiziraju do najsitnijih detalja. Lišeni su dubokih emocija i okrenuti praktičnijoj strani života. Zato njihov omiljen parfem mora da asocira na akciju. Miris "dolce & gabbana light blue" bez sumnje će ih oboriti s nogu. U tom mirisu preovladavaju egzotične arome australijske zelene jabuke i sicilijanskih citrusa.
brbljiva_kisa:Pitam se sta li bi mi Baba rekla o mom mirisnom profilu?