A.S. ROMA

Sta je rosoneri jel ste se ponadali?:per:

Hehe vidim okupirali ste temu o Romu u nadi da ce vam pomoci:D

Realno odlicna tekma ali Roma je totalno nadigrana,i stigli su do 4-3 samo zbog glupog gola koji smo primili kad je Vucinic sutirao i lopta se odbila od nekog igraca i prevarila Cezara...

Ali Roma je uvek opasna i treba im cestitati na borbi do kraja:ok:

Ali...Forza Inter idemo na titulu!;)

Nadao sam se da Roma može do boda...:(

Ne treba nama pomoć...mi smo prvi i bez pomoći drugih...:rtfm:

Sada ste na minus 5 ako se ne varam...i utakmica manje...biće to teško...gostujete Fiorentini...:D
 
Dusane naravno da Roma ne moze do boda,Inter poceo da gazi :)

Hehehe pa vidim kako vam ne treba pomoc kad navijaci Milana vise ovde i strepe gledajuci mec Rome i Intera:mrgreen:

Ali slazem se sa tobom,i dalje ste u prednosti,ali mi bi trebalo da pobedimo Fiorentinu oni nisu u nekoj formi,u tom slucaju dolazimo vam na -2:per:
 
Dusane naravno da Roma ne moze do boda,Inter poceo da gazi :)

Hehehe pa vidim kako vam ne treba pomoc kad navijaci Milana vise ovde i strepe gledajuci mec Rome i Intera:mrgreen:

Ali slazem se sa tobom,i dalje ste u prednosti,ali mi bi trebalo da pobedimo Fiorentinu oni nisu u nekoj formi,u tom slucaju dolazimo vam na -2:per:

Mi smo trenutno u lošoj formi...imamo mnogo povređenih igrača...:(

I onda derbi.:per: Biće zanimljivo...:mrgreen:
 
Toti: Roma može da eliminiše Šahtjor

Fudbaleri Rome pokušavaju na sve načine da ožive nadu u prolaz dalje u Ligi šampiona, posle razočavajuće prve utakmice u Rimu i pobede Ukrajinaca od 3:2.

Tako je kapiten Frančesko Toti rekao da zna kako Roma treba da igra u revanšu kao i da ništa nije još gotovo.

"Stavićemo Šahtjor u nezgodnu poziciju. Daćemo sve od sebe da već u prvom poluvremenu dođemo do rezultatski povoljne situacije. Biće teško ali verujemo u sebe i zato ćemo stremiti ka cilju", rekao je Toti dodajući i da niko u klubu sada ne razmišlja o predstojećem gradskom derbiju sa Lacijom.

Sta su ti talijani... :mrgreen:
 
Thomas-DiBenedetto.jpg


Američki investitor DiBenedetto i zvanično novi većinski vlasnik i predsednik Rome. Neću smarati finansijskim podacima, koje možete videti na linku.
Ovim Roma postaje prvi italijanski klub u stranom vlasništvu.

Otkako je postalo jasno da će DiBenedetto postati novi vlasnik, Roma je povezivana sa velikim imenima fudbala. Kao najveći kandidat za trenersko mesto pominje se Anćeloti, koji je inače navijač i legenda Rome, a čiji dolazak je sve verovatniji s obzirom na tešku situaciju u kojoj se nalazi u Čelziju.

Neka od imena igrača (koje sam ja pročitao u tračevima u poslednjih mesec dana) su: Patore, Subotić, Pirlo, Aleksis Sančez, Kjaer, Bufon... Naravno, tračevi su tračevi, ali oni pokazuju da Roma više nije tim koji ne može da troši, što je najveća novost oko novog vlasnika koji će sigurno uložiti pozamašnu sumu u rekonstrukciju tima, koja je više nego potrebna. Isto tako novi vlasnik je istakao svoju želju da razvija domaće igrače iz Rima, što je nešto što svi navijači Rome žele, da se ne izgubi duh tima.

DiBenedetto je inače i jedan od investitora grupe New England Sports Venture koja kontoliše i Liverpul.

Očekivanja su da će Roma u toku nekoliko sezona postati tim koji će moći osvojiti Seriju A (mada su sve ove godine uvek bili veoma blizu) i da će popraviti svoje rezultate u Ligi Šampiona.

http://www.reuters.com/article/2011/04/16/soccer-italy-roma-idUSN1530095620110416

Eto, ukratko, ko nije pratio ovo je priča koja se odvijala u RImu nekoliko meseci. Ja se radujem ovome i nadam se da će Roma postati tim koji će svake sezone moći da krene na sam vrh. Roma je tim koji volim otkako sam dečak i konačno se dešava nešto što će Romu postaviti tamo gde svaki navijač želi da je vidi.
Najveći strah mi je da Roma ne postane jedan od onih klubova koji u potrazi za novim igračima izgube dušu, kao Mančester Siti ili Čelzi (na počektu), ali s obzirom da je novi vlasnik Amerikanac, ne verujem da će biti rasipanja.
 
Ne mogu da verujem d aje ovde poslednji put pisano pre 3 godine :eek:

Kako god, Roma ove sezone pravi fantasticnu ekipu, vec se naziru konture odlicnog tima


--------------------- Destro ---------------------

Zervinjo --------------------------------- Iturbe

--------- Pjanic ------------- Strotman ------

------------------- De Rosi ----------------------

Kol ----- Kastan ---- Benatia --- Maikon

------------------ De Sanktis -------------------


Po meni nista slabija ekipa od ovogodisnjeg Atletiko Madrida, mogu daleko da doguraju
 
Roma pravi neverovatan tim. Dovode Dzeku, Salaha a i oteli su Barseloni supertalentovanog Zersona za 25 miliona evra (16 + 9 bonusi)

Posle Juvea definitivno najjaci u Italiji, sa prejakim trojcem na sredini Pjanic, Naingolan, Strotman
 
Ponovo poraz i to od Milana,serija losih rezultata se nastavlja.
Glavni problem je sredina terena,Strotman,Naingolan i De Rosi su igraci kojima nedostaje kretavnost i igra u napadu,Dzeko mi deluje previse odseceno od ostatka ekipe.
 
U Rimu se pitaju - šta će biti sa Manolasom?

568121


Velika je misterija šta će biti sa Romom ovog leta, nakon što Rimljani nisu uspeli da obezbede Ligu šampiona jasno je da su na redu prodaje.

Novi trener Paulo Fonseka najavio je ofanzivan fudbal na Olimpiku, ali mnogi navijači se pitaju šta će biti sa ključnom karikom u odbrani - Kostasom Manolasom.

"Vučica" će morati da prodaje, Edin Džeko će najverovantije otići u Inter, međutim uprava strahuje da to neće biti dovoljno da se srede finansije.

Manolas je jedan od najvrednijih igrača u Romi, procenjen je na 45 miliona evra, a ukoliko se u borbu za njegov potpis umešaju i bogati Englezi sasvim je sigurno da bi klub mogao da zaradi i više od toga.

Za sada situaciju prate samo Napoli i Juventus, Napolitanci će dati sve od sebe da obore cenu defanzivca, dok se prvak Italije već okrenuo drugom rešenju.

Grk želi pet miliona evra po sezoni, to može da dobije u Španiji i Engleskoj, međutim nije bilo konkretnih najava da će neki inostrani klub krenuti u akciju.

Na izlaznim vratima je i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, spekulacije o njegovoj novoj sredini uveliko traju.

https://www.sportske.net/vest/medju...e-pitaju-sta-ce-biti-sa-manolasom-379154.html
 
Kakva vrteška u Italiji, rasplet Džeko-Pipita-Ikardi?

Edin Džeko i dalje nije završio posao sa Interom, naime prema informacijama iz Italije, klub iz Milana je odbio da plati 20 miliona evra za Bosanca.

Oni pokušavaju da završe posao oko Lukakua, alternativa je Ljorente, ako ne stigne Džeko, a Bosanca bi mogli da dovedu naredne godine kao slobodnog igrača.

Novi direktor Rome, Petraki je kritikovao "Dijamanta" jer se dogovara sa Interom iako ima ugovor do 2020. ali nije negirao da je Roma zainteresovana da proda Bosanca, a da dovede Iguaina.

On smatra da bi Pipita bio idealno rešenje, ali je problem ogromna plata Argentinca, kao i to što Juventus traži Zaniola, ili očekuju da Rimljani otkupe Iguaina, umesto pozajmice.

Recimo i to, da su u Interu uveravali i Džeka i Lukakua da će ih dovesti, samo da prodaju Ikardija, ali Maurito je odbio da ode, želi jedino u Juventus.

Jasno, "Bjankonerima" se ne žuri, odbijaju da plate 60 miliona i veruju da Inter neće imati izbora u finišu prelaznog roka.

https://www.sportske.net/vest/trans...aliji-rasplet-dzeko-pipita-ikardi-381073.html
 

Back
Top