NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425
...cini mi se da to nismo jos...razglabali! O prvoj ljubavi! Kad je bila ko s kim kada kako...i te stvari! 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto????????DayLight:mislim da tjem samo da chitam...
![]()
NevenaBGD:Ja sam napredna ja sam se saljubiwa (nisam znala da kazem R kao i sva razmazena deca) U Zawka i tacno ga se secam u vrticu. Bio je buckast i imao debele obraze i ja sam htela da ga mu zgnjecim obraze jer mi je bio uzasno sladak!Eto
p.s moram da priznam da sma maznula slicicu nnovu za avatar moorala sam bas mi bila ljupka!![]()
Neva:U skolici sam bila zaljubljena u trojicu istovremeno ! Jedan od njih je bio crnac !
Maxy:Ja i dan danas ne znam da kazem R.
Boginja haosa:extraobozavam crnce,ali ne bas one skroz tamne,malo svetlije.....mnogo su slatki
![]()
Nevena tema je bila sto puta ali "Prva je ljubav došla tiha nezvana sama skrila se tu negde duboko u nama ... "NevenaBGD:...cini mi se da to nismo jos...razglabali! O prvoj ljubavi! Kad je bila ko s kim kada kako...i te stvari! 8-)
Otkacila me znas kako... joooj... uh, kako vole da povrede...NevenaBGD:![]()
![]()
E pa ti si stvarno otkacen!
NevenaBGD:Ijaooo divno! To sam bas ovih dana citala! Nasla neku knjigu sa poezijom i bacila se u sentis!
p.s I ime je divno mozda ga dadnem svojoj cerci kad je budem imala! Ali ozbiljno!![]()
Silent Bob:Otkacila me znas kako... joooj... uh, kako vole da povrede...
Hadžija:Eh.............., Emina. A Bogami ni Nevena , nije ime loše....