Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
chudi me kako se niko nije setio ovog visokokvalifikovanog mladog zutog experta da stavi na chelo filharmonije
gangula je kazu kao mali voleo macole da lupa u d molu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
chudi me kako se niko nije setio ovog visokokvalifikovanog mladog zutog experta da stavi na chelo filharmonije
gangula je kazu kao mali voleo macole da lupa u d molu

dobro sa obzirom da u toj SANU sede i srednjoskolci poput Dobrice i Matije ovaj bi se taman lepo uklopio![]()
MA JOOOOOOOK
GANGULU DS CUVA ZA NOVOG PREDSEDNIKA SRPSKE AKADEMIJE NAUKA I UMETNOSTI![]()
![]()

А од када је овај ћора и шалабајзер постао редитељ ???
Где је студирао,
у чијој класи,
шта је режирао,
са каквим успехом и наградама,
шта га је препоручило да га поставе на тако значајно место...
Или је добио диплому "на мукте" као и Чедомир што је "драматург"...
Ја мислим да су после ове вести у Филхармонији сви на таблетама...![]()
..samo jos Perica fali..
А од када је овај ћора и шалабајзер постао редитељ ???
Где је студирао,
у чијој класи,
шта је режирао,
са каквим успехом и наградама,
шта га је препоручило да га поставе на тако значајно место...
Или је добио диплому "на мукте" као и Чедомир што је "драматург"...
Ја мислим да су после ове вести у Филхармонији сви на таблетама...![]()

Hahaha koji cirkus od drzave , mada ruku na srce pored toga sto je Botin drugar iz detinjstva i marketinski mag , Saper ima i iskustva u ozbiljnoj muzici posto u jednom kadru Davitelja ,Saper kao Spiridon Kopicl cini mi se diriguje nekim orkestrom , sto nesumnjivo govori da je strucan i kvalifikovan za to mesto .

Šaper na čelu Filharmonije
16. februar 2010. | 17:15 | Izvor: B92
Beograd -- Vlada je imenovala reditelja Srđana Šapera za predsednika Upravnog odbora Beogradske filharmonije, objavljeno je na sajtu Vlade.
Šaper je tim povodom izjavio da se nada da će Filharmonija, uz angažman Upravnog odbora i direktora Ivana Tasovca, koji je već mnogo učinio za tu instituciju, postati "deo sveta u Srbiji i deo Srbije u svetu".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=02&dd=16&nav_id=411640
Hahaha koji cirkus od drzave , mada ruku na srce pored toga sto je Botin drugar iz detinjstva i marketinski mag , Saper ima i iskustva u ozbiljnoj muzici posto u jednom kadru Davitelja ,Saper kao Spiridon Kopicl cini mi se diriguje nekim orkestrom , sto nesumnjivo govori da je strucan i kvalifikovan za to mesto .

A evo je pesma drugova Krstica i Kopicla posvecena njihovom starom drugaru Borisu Tadicu

Treba sve poslanike iz skupshtine poslati na koncert ozbiljne muzike...................sto bilo samoubistava , yehbo te
P.S
Jedino bi LDP-ovci pod narkoticima bili cool![]()
Šaper na čelu Filharmonije
16. februar 2010. | 17:15 | Izvor: B92
Beograd -- Vlada je imenovala reditelja Srđana Šapera za predsednika Upravnog odbora Beogradske filharmonije, objavljeno je na sajtu Vlade.
Šaper je tim povodom izjavio da se nada da će Filharmonija, uz angažman Upravnog odbora i direktora Ivana Tasovca, koji je već mnogo učinio za tu instituciju, postati "deo sveta u Srbiji i deo Srbije u svetu".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=02&dd=16&nav_id=411640

...shto..pa Palma obozava Amadeus Mocarta..on bi odlepio..

Kud ga ne udavi pokojni Taško?![]()

...shto..pa Palma obozava Amadeus Mocarta..on bi odlepio..

Знам колика ти је љубав према Шаперу, ал како стојиш с Крстићем ?sta ce ti bomba uzmi konopac , lakse je ,a i cistije![]()