apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Pa dobro, bolje na divanu nego na tabureu
Ne, stvarno neću da pričam, mnogo je odvratno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, što mi nisi bliže da te malo "roditeljski išljepam" po pravom mestu, pa onda lepo nahranim da pamtiš!apotekarka:Pa dobro, bolje na divanu nego na tabureu![]()
![]()
Ma smatraj kako hoćeš, nego da mi to hranjenje organizujemo "ćim prije". Malaksaćeš mi od tih integralnih tvorevina.apotekarka:Sad si mi uterao neko strahopoštovanje i drhtavicu, neznam gde se nalazim i šta bi od sebe... :shock:
Da smatram da je to dogovor ili obećanje?![]()
![]()
![]()
Ta vrsta poleta nam je valjda genetski usađena.apotekarka:Ma da, ja baš delujem malaxalo![]()
![]()
![]()
da si me video kako sam poletno pobegla sa posla da bih se ovde zezala sa tobom.
A ovaj ručak se sprema sam od sebe.....multipraktično!
Nikad ne reci nikad! A to sa keceljicom zaista bi moglo da bude dražesno, nešto u stilu mlađanog Džejmija Prolivera, samo pazi da ne prođeš kao on.apotekarka:Ja moram da priznam da je moja "ljubav" prema hrani više onako neko koristoljublje nego emocija![]()
A što ne volem sa mi se u stanu osećaju mirisi kuvanja.........šta ću, nikad od mene domaćica sa keceljom neće biti.....ustvari možda kad deca odu na rekreativnu nastavu, pa onako, neka slatka keceljica na ništa ispod :wink: to već zvuči primamljivije![]()
Pa, da li bi se tu nešto i jelo pre skidanja keceljice? :wink:apotekarka:Ne bih ti ja mnogo palila šporet u toj keceljici...![]()
Ja danas za rucak pravim lignje na sledeci nacin.vm:kako da lignje budu onako mekane kao u restoranu - naravno malo boljem
maja mala mama:Ja danas za rucak pravim lignje na sledeci nacin.vm:kako da lignje budu onako mekane kao u restoranu - naravno malo boljem
U ciniju staviti lignje,posoliti,zaliti maslinovim uljem,dodati lorberovog lista,ruzmarina,majcine dusice,limuna isecenog na kolutove,casu belog vina.
Sve to sipati u kesu za pecenje(moze se nabaviti u bolje snabdevenim marketima!)i staviti u vatrostalnu ciniju.Peci 30-40min. na 200c.
Budu izvanredno mekane,a od mirisa u kuci ni m...