V
vm
Gost
kako da lignje budu onako mekane kao u restoranu - naravno malo boljem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se autor šali sa ovim pitanjem? Osnovno kod lignji je da ne smeju ni da se prepeku ni prekuvaju. A za dalje, recepata ima k`o salate!vm:kako da lignje budu onako mekane kao u restoranu - naravno malo boljem
Evo ti onda lepi recept za punjene. Masu za punjenje praviš od probarenog pirinča, sitno seckanih krakova, jedno dva- tri izmrljena tvrdo kuvana žumanca ( sve zavisi od količine koju spremaš), malo mlevenog bibera i malo nekog zrelijeg kajmaka. Sve lepo izmešaš i kašičicom puniš lignje. Vrh preklopiš i zatvoriš čačkalicom. Najlepše ih je peći na roštilju, ali može i ploča i teflon. Soliš po pečenju po ukusu i poprskaš limunom. Raspali!ypsis:Ja prosto Obozavam lignje!![]()
Eh, u Staroj tresnji se jede rostilj (bas dobar!), a lignje u ribljem restpranu, pa bar u starom dobrom Poletu...Onda nema greske.apotekarka:Mi smo ih u nedelju jeli u Staroj trešnji i bile su bezveze![]()
Posle svih pročitanih komentara, slobodan sam da ljubiteljima lignji dam nekoliko krajnje korisnih saveta:apotekarka:Danas smo naručili u "Dva soma"pohovane i bile su malo masne...
Pa kome ja pričam i arčim vreme... :wink:apotekarka:Juče sam ih jela u Pinku i nisu bile loše...
Espanol:Pa kome ja pričam i arčim vreme... :wink:apotekarka:Juče sam ih jela u Pinku i nisu bile loše...