a ko sme :pPp od vas da prizna...

Harpija:
on bi ga nazvao "nedostiznim" :lol:

Paaa... Svaka cast ja taj nivo ipak ne mogu da dostignem. 7 gabora opaliti.... Naravno zasto gabora? Jer se njima najlakse nabijaju brijke koje lece komplekse.

Ipak to mi nije nikad trebalo....

Devilishgirl:

Toliko da necu moci da spavam.... :lol:

Mislim bre devojke, ako mislite da me "spustate" svojim "uspesima" izrazenim u dvocifrenim brojevima.....

Manite se nemojte se dalje blamirati.

Cega se pametan stidi tima se budala ponosi.

Kazu ljudi racuna se tj. broje se samo oni sa kojima smo uzivali (znaci neki lagani spoj i fizike i hemije), ostalo su samo neke brojke koje se ne pamte dugo (zato i imamo problem da izbrojimo tacan broj bez obzira da li je jednocifren ili dvocifren broj).
Eto, meni npr falilo 3 cm da bude okrugla cifra.:)

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

Nije mi nikad palo napamet da brojim :arrow: "samo' uzivam ;)

Hm, da... Brojevi su carobna stvar: fuxa je zenska osoba koja "tandari" n-komada za godinu dana. Kako li se zove muska osoba koja napravi 11k post-ova za godinu i kusur dana?

Nalepnice se lako lepe, a tesko se shvataju tudja misljenja/iskustva i jos teze prihvataju...

--------
Odgovor na temu: jedno 10 kom u zadnjih nekoliko godina...

Devilishgirl:
jel' tachno da zene bolje lizu od mushkaraca? :)

zene znaju sta je zenama potrebno i koliko je zenski polni organ nezan i zahteva posebnu paznju. mushkarac, chak i onaj koji se trudi da bude nezan, nikada nece biti nezan koliko zena...i dok mu ne objasnish shta gde i kako....josh ako naletish na nekog koji je ubedjen da sve zna o zenama i da je neki strashan je*ach ..taj ce i da se uvredi!
da zene bolje lizu

magdalena rashkovic:
zene znaju sta je zenama potrebno i koliko je zenski polni organ nezan i zahteva posebnu paznju. mushkarac, chak i onaj koji se trudi da bude nezan, nikada nece biti nezan koliko zena...i dok mu ne objasnish shta gde i kako....josh ako naletish na nekog koji je ubedjen da sve zna o zenama i da je neki strashan je*ach ..taj ce i da se uvredi!
da zene bolje lizu

U potpunosti se slazem....Realno gledano "bi" varijanta je sjajna stvar...A i muskarce pali kada gledaju dve devojke...Ako je dobar dozvolim decku i da se pridruzi. :-D :-D :-D

Bad_Wolf:
Hm, da... Brojevi su carobna stvar: fuxa je zenska osoba koja "tandari" n-komada za godinu dana. Kako li se zove muska osoba koja napravi 11k post-ova za godinu i kusur dana?

Nalepnice se lako lepe, a tesko se shvataju tudja misljenja/iskustva i jos teze prihvataju...

--------
Odgovor na temu: jedno 10 kom u zadnjih nekoliko godina...

Tebra, ja znam da nije zgodno kada imas devojku koju je npr. pregazilo pola njenog sela odakle je dosla ili deo grada, pa onda istina ume da zaboli.....

Shvatam ja tudja iskustva, ali ne mogu da kazem "tako je" ako nije.

Fuxa, e bas to! ;-)

magdalena rashkovic:
da zene bolje lizu

Uh to bas ne mogu da poverujem.....

Tako bi ispalo da tipovi bolje pus.he hahahahaha!!!!! :-) :-) :-) :-)

magdalena rashkovic:
da zene bolje lizu

Pa to je normalno Magdaleno da vi bolje lizete nego mi, jer vi u stvari bolje znate mjesto nadrazaja jacinu i njeznost vaseg polnog organa od nas, isto kao sto ce nas organ u nasim rukama prije svrsiti nego u vasim, jer mu niste uhvatili tako dobro ruku kao mi, jer mi imamo mnogo vise prakse u tome, kao sto vi znate mjesto i nacin nadrazaja vaseg polnog organa mnogo bolje od nas, nadam se da se i vi samozadovoljavate isto kao i mi, tako da to vase zadovoljstvo mi nikada ne mozemo tako dobro odraditi kao sto vi to mozete sami sebi priustiti... Ne vredjam se u pravu si.

Back