A kad će Barajevo da dodje na red???

Ateista

Obećava
Poruka
85
Izvinjavam se što ovde otvaram ovu temu ali negde moram da iskažem svoje nezadovoljstvo.

Vučiću,srpki Eliot Nes-u,kako te nazvaše,kada ćeš da pohapsiš ovu barajevsku bagru lopovsku u vladajućoj koaliciji.
Najnesrećnija opština u Srbiji,gistro gradska a najmanje svetlosnu godinu udaljena od Bg-a,trpi javašluk šačice lokalnih uslovno rečeno političara.
Šef parade je Branka Savić,predsednik,član DS-a a njen zamenik Kreza(mučenik koga su najurili iz DSS-a pa osnovao GG i nakamčio šačicu glasova i utalio se sa prvopomenutom).Skupštine održavaju na tajnoj lokaciji da slučajno ne bi prisustvovali neistomišljenici iz SNS i SPS i Bog te pita kako tamo usvajaju budzet.
Voze najnovije automobile,redovno se opijaju a zatim neretko i polupaju kompletan inventar po lokalnim kafanama i restoranima.
Ali sve to nema veze,ono što je meni bitno kao gradjaninu je da pola opštine nema gradsku vodu,asfalt,uličnu rasvetu,ne čiste se ulice od snega,ne baca se so,ukinuli su čak i narodnu kuhinju pa socijala (uglavnom romi) mora da se snalazi sama(kradu).
Ovo je samo moj pokušaj da skrenem pažnju na problem,makar ovako,da mi savest bude mirna.
:kpozdrav:

Izvinjavam se što ovde otvaram ovu temu ali negde moram da iskažem svoje nezadovoljstvo.

Vučiću,srpki Eliot Nes-u,kako te nazvaše,kada ćeš da pohapsiš ovu barajevsku bagru lopovsku u vladajućoj koaliciji.
Najnesrećnija opština u Srbiji,gistro gradska a najmanje svetlosnu godinu udaljena od Bg-a,trpi javašluk šačice lokalnih uslovno rečeno političara.
Šef parade je Branka Savić,predsednik,član DS-a a njen zamenik Kreza(mučenik koga su najurili iz DSS-a pa osnovao GG i nakamčio šačicu glasova i utalio se sa prvopomenutom).Skupštine održavaju na tajnoj lokaciji da slučajno ne bi prisustvovali neistomišljenici iz SNS i SPS i Bog te pita kako tamo usvajaju budzet.
Voze najnovije automobile,redovno se opijaju a zatim neretko i polupaju kompletan inventar po lokalnim kafanama i restoranima.
Ali sve to nema veze,ono što je meni bitno kao gradjaninu je da pola opštine nema gradsku vodu,asfalt,uličnu rasvetu,ne čiste se ulice od snega,ne baca se so,ukinuli su čak i narodnu kuhinju pa socijala (uglavnom romi) mora da se snalazi sama(kradu).
Ovo je samo moj pokušaj da skrenem pažnju na problem,makar ovako,da mi savest bude mirna.
:kpozdrav:
Računaj da si završio pos'o.
SNS će brzo da prekomponuje Barajevo, biće dobar tal

Nisam iz Barajeva ali imam vikendicu u Lisovicu. Nisam imao pojma ko je sada tamo na vlasti ali, istine radi, pred izbore su nam asfaltirali put i to cini se kvalitetno. Znam da je tada bila ova Branka iz DS predsednica opstine. Da samo pojasnim da je taj put "asfaltiran" i pre 10-tak godina (SPS) ali je izdrzao samo do prve kise. Pa sad, ja moram biti posten i biti zadovoljniji sada.

Misle da SNS ima kadrove na tone. Nema nista od toga ,eno smenili sposobnog predsednika opstine Surcin i vec za 3 meseca rupe po ulicama. Shvatite ne mogu traktoristi i neuki ljudi da vode opstine. Bez obzira u kojoj je stranci.To vam je kao fudbaler ili zna ili ne zna.

Šta bi? Pa, ti si otvorio temu kako si srećan što ti je SNS asfalirala ulicu, a onaj žuti to nije uradio od postanka te opštine.

Predsednica opštine Surčin je lekar (čini mi se), a bivši je završio FDU, radio kao vozač autobusa i vodja KUD-a. Zamenik mu bio bivši robijaš, lopov.

Šta bi? Pa, ti si otvorio temu kako si srećan što ti je SNS asfalirala ulicu, a onaj žuti to nije uradio od postanka te opštine.

Predsednica opštine Surčin je lekar (čini mi se), a bivši je završio FDU, radio kao vozač autobusa i vodja KUD-a. Zamenik mu bio bivši robijaš, lopov.

Nensi ,prodje 3 meseca.Neke stvari mi se ne svidjaju.Nemas ni 1 clana SNS ili SPS da nema nekog novozaposlenog u opstini. Nije normalno da ima toliko zaposlenih u opstini ,plus tu su i oni od prosle vlasti. Ceo budzet ima da ide u plate. Ima jedna prica o doktorki ,jos uvek aktuelnoj direktorki 1 beogradskog doma zdravlja,bila u SPS pa pre par godina presla u DS a sada kad ovi propadose ode opet u SPS.Rekli su joj da im vise ne treba ,verovatno ce da pokusa da predje u SNS i sacuva direktorsko mesto.

sad im opstinu vodi cume. boli ih uvo :)
Istina je da ima dosta svojih ljudi. Ali ljudi cute...
Ma, OK. Pominjao si neke traktoriste.
Žuti su tamo bili u koaliciji sa lopovom. A, i ovaj što ga hvališ ima nekoliko krivičnih prijava. Videćemo šta će biti.
I ovo je istina .Mislim da se zvao Jole.sta ces takva im sudbina ,mislim Surcincima. Zvanicno najjaca opstina u Srbiji po RTS prosek plata 72 000din.

Тешко да ћеш боље место за покретање расправе по форумима наћи него на овом ПДФ-у.

Хајде да се сложим око навода да тешко да има боље место за жалбе од овог форума (али не зато што није баш "усмераван", него што је мало других), али очито је да не слушаш радио фокус у току касних јутарњих и раних поподневних сати.

Back