A evo i slicnog pitanja...

xe,xe meni daj pola kile leba i tanjir pasulja i sretjan sam ko ker...
nego:
1.) moram da imam posao jer, je li, tako se obezbedjuju sredstva za zivot... ako imas ti da mi das... toliko i toliko... evra mesecno odma dajem otkaz... xa,xa... u ovoj recenici se nisam pohvalio kolika mi je plata...
2.) nemam... to je sluzbeni...
3.) for real... jako mi prijaju setnje... jos kad imam neciju rucicu da je grejem... ma shta tjesh vishe u zhivotu?

Ne, ne, deeeečko! Jao, pa ti stvarno ne pratiš "fabulu radnje"!!! Kao iskusni forumaš trebalo bi da znaš da se ovakvi komentari ne iznose pred forumaški auditorijum. Nego lepo, diskretno istakneš kako imaš posao, naravno, kako je vrlo odgovoran i težak (da ja odmah pomislim kako si neka baja "u preduzeće"), pa kako nešto i nisi zadovoljan autom, iako je glanc nov (:D)......i kako ti je dosta da tumaraš svojim stanom od 200kvadrata i da ti treba neka fina i slatka cica da uživate u šetnji prirodom....recimo na Maldivima:D E, to je pravi forumaški odgovor!!!!!

Ne, ne, deeeečko! Jao, pa ti stvarno ne pratiš "fabulu radnje"!!! Kao iskusni forumaš trebalo bi da znaš da se ovakvi komentari ne iznose pred forumaški auditorijum. Nego lepo, diskretno istakneš kako imaš posao, naravno, kako je vrlo odgovoran i težak (da ja odmah pomislim kako si neka baja "u preduzeće"), pa kako nešto i nisi zadovoljan autom, iako je glanc nov (:D)......i kako ti je dosta da tumaraš svojim stanom od 200kvadrata i da ti treba neka fina i slatka cica da uživate u šetnji prirodom....recimo na Maldivima:D E, to je pravi forumaški odgovor!!!!!

hmmm.... ne ide mi bas od ruke uzivaljavanje u u tu celokupnu subkulturu foruma.... dvesta trideset i kusur postova od 2004 godine govori u prilog tome... ja navratim ponekad i nekako po liniji svoje licnosti vise volim da citam... :) mozda sam ja malo naivno iskren ali shta tju... jedino ispravno od svega gore navedenog jeste da mi treba jedna i slatka cica da uzivamo u setnji... anywhere... fina i slatka u glavi above all... i milslim da bi toj vetj vishe puta pomenutoj finoj i slatkoj tzitzi to bilo sasvim dovoljno... ovo ostalo... pa Boze moj.... zaraditjemo....

omashih topic potpuno... sorry...

Права девојка, ако жели да је мушкарац поштује, мора да се фемка, па мало да се нећка, па да пусти да је лепо замолиш, па да изговори чувену реченицу:''Али шта ћеш ти после мислити о мееени?''...па све по реду као што ваља и требује и као што доличи лепо васпитаној удавачи.

I da kaze: 'Ajde da je drugo vece, ;)ali prvo vece BAS ne mogu. :lol:

Back