A da me vidi babo...

a u kafanama...kad ide tamburica od stola do stola...pa kad neki debili za stolom naruče ono leti leti beli golube pa svi crnogorci ustaju i udaraju flaše o glavu...kao pogodila ih pesma, nedostaje im crna gora...pa vratite se tamo mamu vam :(
još vrište da ih obavezno svi vide da su iz crne gore...

Realno beograd se pretvorio u malu bosnu i malu crnu goru...izgubio je čar koju je nekada imao...danas ti je beograd ništa drugo do srbija u malom...postao je seljoberski grad..a nekada je bio takva šmekerica...

Kada je bio šmekerica?
Koliko generacija tvoja porodica živi u Beogradu?

Tražite da prestonica bude neki drugi grad, i raziće vam se došljaci.

Realno beograd se pretvorio u malu bosnu i malu crnu goru...izgubio je čar koju je nekada imao...danas ti je beograd ništa drugo do srbija u malom...postao je seljoberski grad..a nekada je bio takva šmekerica...

hahahaha jea :cool:
smaralo me da kuckam knez mihajlovu pa sam skratio :mrgreen:

Ma da, "pravi Beogradjani" (sa sve rodoslovom-9 generacija u tom istom gradu) ce ulicu Knez Mihajlovu, zvati "knezara", i to je tako cool, "smekerica"... :roll: ...koji kompleksasi...
...Sve sami potomci Kralja licno, pa polazu pravo na grad, ni manje ni vise... :roll:

Jel vas pali bosanski govor...ili crnogorski... ajde da čujem koji naglasak vas najviše loži?

Sarajevski... al' onaj federalni, jalijaški, Ćaršijski... :p

Kako ste opterećeni, sačuvaj me Bože...
Koji je ovo put da se pojavi tema koja će, tobože, o razlikama u govoru, naglasku, narječju,
da bi se svela na "moj Beograd si došao..." :neutral:
To je taj duh metropole, nema šta. :heart:

Back