A.C. Milan

doveli su boriela................................................ bilo bi dobro da dodje eto...ali prica se da ce biti razmena eto_ibrahimovic.....

Pato ce biti najbolji !!! subjektivan sam mozda,ali uopste nije nemoguce da ce biti tako.... u svakom slucaju je u mojih najboljih jedanaest vec sada...... samo da ga povrede izbegnu.....

blic:

Sin vlasnika Milana Silvija Berluskonija izjavio je da bi eventualno dovođenje Ronaldinja na "San Siro" bilo čisto bacanje para.
Milan je nedavno bio veoma blizu dogovora sa Barselonom oko dolaska Ronaldinja, ali je visoka cena ipak primorala čelnike rosonera da odustanu od ponude. Dodatan pritisak da se transfer ipak ne ostvari izvršio je i onaj deo javnosti koji smatra da Ronaldinjo više nije onaj stari, a kome pripada i Berluskoni junior.
"Mislim da bi klub trebalo da se fokusira na mlade igrače,a ne na "krupnu divljač" čije su astronomske cene potpuno precenjene. Dakle, dolazak Ronaldinja u Milan bi, pored bacanja para, bio potpuno besmislen", završio je sin vlasnika Milana.

Zambrota prešao u Milan

Reprezentativac Italije Đanluka Zambrota nastaviće karijeru u Milanu, zvanično je saopšteno iz italijanskog kluba. Dosadašnji bek Barselone stiže na San Siro za 9 miliona evra, a potpisao je trogodišnji ugovor, vredan oko 4.5 miliona evra po sezoni.

31-godišnji Zambrota je, kako prenose italijanski mediji, imao veliku želju da se vrati u Italiju, čak i po cenu neigranja u Ligi šampiona, pošto će Milan sledeće sezone nastupati u Kupu UEFA.

Zambrota je prethodno nastupao za Komo, Bari i Juventus, a u Torinu je odigrao preko 200 utakmica od 1999. do 2006. godine. Na leto 2006. prešao je u Barselonu, za 14 miliona evra.

Po sopstvenom priznanju, na Nou Kampu je bio daleko do igara zbog kojih su ga Katalonci angažovali, a za Barselonu je za dve sezone odigrao skoro 60 utakmica.

Licno,mislim da je ovo pametan potez! Igrac od 31 godine nikako nije mator,a on ce imati motiv do neba da pokaze da je i dalje odlican igrac,tako da je ovaj potez upravo po meni OK.

Sad treba da pronadju jos jednog vrhunskog napadaca i defanzivca i aj ciao,bice Milan opet cudo :D

Zambrota prešao u Milan

Reprezentativac Italije Đanluka Zambrota nastaviće karijeru u Milanu, zvanično je saopšteno iz italijanskog kluba. Dosadašnji bek Barselone stiže na San Siro za 9 miliona evra, a potpisao je trogodišnji ugovor, vredan oko 4.5 miliona evra po sezoni.

31-godišnji Zambrota je, kako prenose italijanski mediji, imao veliku želju da se vrati u Italiju, čak i po cenu neigranja u Ligi šampiona, pošto će Milan sledeće sezone nastupati u Kupu UEFA.

Zambrota je prethodno nastupao za Komo, Bari i Juventus, a u Torinu je odigrao preko 200 utakmica od 1999. do 2006. godine. Na leto 2006. prešao je u Barselonu, za 14 miliona evra.

Po sopstvenom priznanju, na Nou Kampu je bio daleko do igara zbog kojih su ga Katalonci angažovali, a za Barselonu je za dve sezone odigrao skoro 60 utakmica.
odrzavate prosijek,odrzavate prosijek.

Koliko vidim ova tema uopste nije bila zapostavljena u mom odsustvu, drago mi je zbog toga. Videh da smo doveli Zambrotu koji mozda nikada nece zaigrati u formu iz Juvea ali svakako ce biti koristan. Jeste mozda malo prestar ali ocigledno da je Milan resio da dovodi samo high kvoliti igrace...jer ambicije su velike a Zambrota je godinama medju najboljima na svojoj poziciji. Ajmo sad jednog golmana, napadaca i jos neke sveze krvi i to je to :)

Forza Milan
Tu sei tuta la mia vita (ili nesti slicno) :super:

nema sanse,anceloti ostaje garantovano....evo bas su danas bile price da ce u celzi,ali demantovali su svi.......

inace i nisam zadovoljan kako ide ovaj prelazni rok za sada,ali videcemo.......

8.5 miliona za zambrotu i 7.5+di genaro za pola borielovog ugovora je jako puno...............

a oliveiru prodali za 10(platili 17+vogel) i gilardina za 14(kupili za 24)

nije dobro...........

kad bi dosao eto ...to bi vec bilo nesto........i zapata i gamberini...........i vargas.......i gomes ili boruc.......i essien......

Milan u Ligi sampiona ????!!!!!!!!!!!!

bugarski sampion cska je u finansijskim problemima i njihov savez je zatrazio da ih izbace.... milan bi mogao da dobije njihovo mesto kao najvise rangirani tim na uefinoj listi,koji nije u ligi sampiona.....

ovo podseca na ono kad su preko kvalifikacija i zvezde osvojili ligu sampiona :lol:

pitanje je da li ce se to desiti,a i mozda je dobro ovako,da se opamete galijani i kompanija..... da ne ispadnu odmah iz trke za prvenstvo,mada ako budu u LS mogli bi kupiti vise dobrih igraca i da se takmice za obe titule,mada opet koliko se loze na LS bojim se da bi sezona bila kao i prosla....

MILAN IPAK IGRA LS
MILAN će se vjerojatno naći u Ligi prvaka sljedeće sezone, zahvaljujući tome što je Bugarski nogometni savez suspendirao CSKA Sofiju zbog problema s financijama.

Milan se nije plasirao u Ligu prvaka, posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za elitno natjecanje osvojila je Fiorentina. Ipak, čini se da će Milanezi i sljedeće jeseni igrati Ligu prvaka.

Naime, zbog dugovanja državi i bankarskim institucijama bugarski nogometni prvak CSKA iz Sofije je suspendiran od strane bugarskog nogometnog saveza. CSKA tako ne smije igrati u europskim natjecanjima.

Bugarski savez je prijedlog proslijedio Uefi koja bi trebala samo potvrditi suspenziju.

Budući da Milan ima najbolji koeficijent od svih klubova koji nisu u Ligi prvaka, vrlo bi se lako moglo dogoditi da ipak zaigra u najelitnijem europskom natjecanju.

Milan je i 2006./2007. igrao u Ligi prvaka, iako je pravomoćnom sudskom presudom dokazano da je klub sudjelovao u namještanju utakmica te mu je u talijanskom prvenstvu oduzeto osam bodova.

Dodajmo na kraju, da postoji teorija prema kojoj bi to mjesto ipak moglo biti rezervirano za klub koji je završio natjecanje u bugarskom prvenstvu iza CSKA Sofije, što znači da bi u tom slučaju u Ligi prvaka mogao zaigrati Levski.
:dash:
Ja sam za ovu opciju sa Levskim...
:think:
Skoro sam negde, iz zajebbancije, izjavio da ce Milan povodom jubileja LS ipak ucestvovati u istoj...kao da sam naslutio :dontunderstand:

Ovaj slucaj sa CSKA mi je veoma sumnjiv i nisu mi tu sva posla cista...i ako sam navijac Milana ne bih voleo da na ovaj nacin uletimo u drustvo najboljih jer ce nam kao sto rece botleman opet, verovatno, propasti sezona. Bolje bi bilo da mi dovedemo jos neko pojacanje i da se posvetimo Kalchu a LS ce doci sama po sebi...kao sto je uvek i dolazila :klap:

Stvarno nije fer. Prosli put su zbog namestanja svi bili kaznjeni, a vi ste igrali LS. Sada, neko suspendovan vi ponovo igrate. Ne razumem stvarno.

btw..Kazite mi jel' hocete da vam stavim neke tagove (npr..Forza Milan ili nesto tako) :) .

Stvarno nije fer. Prosli put su zbog namestanja svi bili kaznjeni, a vi ste igrali LS. Sada, neko suspendovan vi ponovo igrate. Ne razumem stvarno.

btw..Kazite mi jel' hocete da vam stavim neke tagove (npr..Forza Milan ili nesto tako) :) .

Ma sta ja tu pricam kao ne bih voleo...ovo ono...voleo bih da Milan sledece sezone igra LS i da je osvoji :super:

Pa mozes Jeko, nemam nista protiv...stavi "Forza Milan" ili mozda bolje "MAFIA" ili tako nesto...

a najbolje je bilo kad je putin bio u italiji,i njih dvojica na konferenciji za stampu....a novinarima zabranili da putina pitaju privatna pitanja,i neka ruskinja ga pita za price o njegovoj ljubavnici i ovaj se ukocio,presekao je pogledom...i u trenutku neprijatne pauze,berluskoni se napravi kao da puca u nju(onako prstom) i zena pocela da place ......... skandal......

posle rekla da zna da se on salio,nego se zbog putina uplasila

Bilo da puste Milan ili Levski morace da istumbaju kup UEFA. Ako puste Milan onda u kup UEFA najverovatnije ulazi sedmoplasirani ili osmoplasirani u Italiji, a ako puste Levski onda u Kup UEFA moraju da ubace petoplasiranog iz Bugarske. Nemam nista protiv da nas ubace, jer dok je Ancelotija nemamo mi mnogo sanse u Seriji A, pa makar ne igrali ni jedno drugo takmicenje. I prosle sezone je bio zavrsio na 5-om mestu.

Back