Johnny , da ima odli;ni vezni red ne bi igrali jedan vrlo,vrlo,vrlo dosadan fudbal...koje ove godine,NIJE pokayao rezultate.

Joj Saro...pazi:
Andrea Pirlo: Godinama jedan od najboljih veznih igraca Evrope. Ne zna se da li je korisniji u ofanzivi ili u defanzivi, uvek daje 100% svojih migucnosti. Bori se za svaku loptu, ima fantastican pregled igre i besprekoran pas. Slobodnjaci su mu i najjaca strana, posle Zuninja najbolji izvodjac slobodnjaka danasnjice. Nezamenjiv je igrac u reprezentaciji o cemu govore i ova priznanja "FIFA World Cup Bronze Ball Award: 2006, 2006 FIFA World Cup Final Man of the Match".
Gattuso: Sta reci o coveku koji ostavlja srce na terenu bilo da igrao protiv Intera, Juvea ili recimo Redjine i Askolija. Najborbeniji igrac danasnjice, on je u fazonu lopta moze proci ali igrac ne. Postao je jedan od simbola Milana, spekulise se da ce napustiti svoj drugi dom...naravno od toga nema nista. Inace, on je mnogo korisnije nego sto se na prvi pogled cini. Veoma je uticajan na terenu i u svlacionici...pozitivan ludak u svakom pogledu. Kao i Pirlo, Gattuso je takodje nezamenjiv u reprezentaciji.
Seedorf: Moj omiljeni vezni igrac. Snazan, borben, spretan, atraktivan... svojevremeno je imao jedan od najjacih suteva i postizao je pregrst golova sa 30 i vise metara. Ima fudbal u malom prstu, pregled igre i pasovi su mu uz sut najjaca strana a to su i glavne karakteristike koje treba posedovati jedan veznjak. Uz njega sam lakse zavoleo Milan i fudbal uopste

Govorilo se da je cena dolaska Ronaldinja odlazak Clarenca...samo sam se nasmejao. Ja Seedorfa ne bih menjao ni Ronaldinjom iz najboljih dana a ne sad. Prvi je i jedini koji je osvojio LS sa 3 razlicita tima, ukupno 4 trofeja ( 2 sa Milanom i po 1 sa Ajaxom i Realom) sto dovoljno govori o njegovoj karijeri.
KAKA: Da li je potrebno sta pisati o njemu...nadam se da nije, samo cu reci da je najbolji!
p.s. Garantujem da Milan ima takticki najpotkovaniji vezni red koji je u stanju da se nosi sa svima, i ne samo da se nosi nego da ih nadmasi u svakom pogledu. Za lose rezultate ove godine kriv je ceo klub, ne samo vezni red...
p.s.2 Nisam pomenuo Ambrozinija, Brokija, Emersona, Flaminija...sramota me