A.C. Milan

Ronaldinjo od leta u Milanu
Brazilski as Ronaldinjo postigao je preliminarni dogovor sa rukovodstvom Milana, saopštili su čelnici višestrukog evropskog i italijanskog šampiona i Ronaldinjov agent, i od transfera na "San Siro" deli ga još samo "zeleno svetlo" čelnika Barselone. "Ronaldinjo i Milan su postigli dogovor", rekao je njegov agent Roberto de Ašis. "Postigli smo načelan sporazum sa igračem. Ostalo je da se dogovorimo sa Barselonom. Dajte nam vremena", izjavio je direktor Milana Adrijano Galijani.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=12&nav_id=293640

Ronaldinjo od leta u Milanu
Brazilski as Ronaldinjo postigao je preliminarni dogovor sa rukovodstvom Milana, saopštili su čelnici višestrukog evropskog i italijanskog šampiona i Ronaldinjov agent, i od transfera na "San Siro" deli ga još samo "zeleno svetlo" čelnika Barselone. "Ronaldinjo i Milan su postigli dogovor", rekao je njegov agent Roberto de Ašis. "Postigli smo načelan sporazum sa igračem. Ostalo je da se dogovorimo sa Barselonom. Dajte nam vremena", izjavio je direktor Milana Adrijano Galijani.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=12&nav_id=293640
to!
jelena,grizzly cujete li vi ovu?
sve manje i manje losih vijesti vezanih za chelsea
dobijamo villu mozda,ide sheva ,ne dobijamo ronaldinha!
pa to je sjajno
cestitam vam milanezi sto ste kupili ronaldinja
taman da vam odrzi prosijek godina u klubu...

Ronaldinjo je veliki igrac ali tesko da bi se uklopio u Celziju...mislim da ce mu biti sjajno u Milanu...
Drago mi je i zbog Seve...
A o Vilji otom potom;)
Ronaldinhu samo malo treba da se vrati u formu, a to malo je pre svega na psiholoskom planu, a kad povrati samopouzdanje (koje mu je na nuli trenutno) moci ce da se uklopi i na Marsu da igra a ne u Celsiju gde bi bio ubedljivo najbolji igrac... Ukoliko se ovo ostvari bice paklen tandem on Kaka....

Ostadosmo nekako u borbi za 4-to mesto.

Bogami tesko...da smo bar iscupali nereseno sa Juveom...ovako slaba vajda. Ali nama ne treba 4. mesto jer je Milan siguran ucesnik sledece (jubilarne) LS :D . Tako bar tvrdi Adriano Galijani:roll:

...............................Dida...............................

Marek........Kaladze..............Nesta............Odo

.............Gatuso.................Pirlo......................
Seedorf...................Kaka.................Ronaldinjo

.............................Drogba..............................

Ovakav Milan bih ja voleo da vidim :D

Johnny_taraba_9:
...............................Dida............... ................

Marek........Kaladze..............Nesta........... .Odo

.............Gatuso.................Pirlo......... .............
Seedorf...................Kaka.................Ron aldinjo

.............................Drogba............... ...............

Ovakav Milan bih ja voleo da vidim

I trener : Marcelo Lipi

Milan nema bas neku svijetlu buducnost trenutno...
Ali mozda se za cas sve promijeni...
Van Basten se ne slaze sa dolaskom Ronaldinja...smatra da treba kupovati igrace do 24 godine...covjek je Milanista tako da vjerovatno ima pravo8-)

Prvo je izjavio da Ronaldinju nikada nece prepustiti 10-ku na dresu koju je inace dugo cekao jer je pripadala Rui Costi. Medjutim, skoro je izjavio da ce ukoliko Ronaldnjo dodje, on napustiti Milan.

Ako je ovo tacno...kada bi mene neko pitao da biram izmdju Seedorfa i Ronija uopste se ne bih dvoumio, svi znate koliko ja cenim Clarensa tako da bi on bio moj izbor.

Veliki Clarence Seedorf :ok:

:worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:

Back