A.C. Milan

Kanavaro je bre dobar, pa bio kapiten Napolija dok nije došao Benitez.... ako dođe mislim da bi brzo mogao da izgura Zapatu ili Mexesa bez obzira na Alegrijeva lupetanja...čuj najbolja odbrana...pa pogledaj primljene golove i sve je jasno...

Evo jedva nadjoh, obidjoh pola interneta:

Dok je bilo ulaganja bilo je i rezultata jasno se vidi iz prilozenog. Naravno, ona cuvena generacija Gulit-Rajkar-Van Basten nije na ovoj listi jer su tada razumniji i realniji transferi bili.

P.S. Misticni Legrotalje na prvom mestu...

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    52,6 KB · Pregleda: 3
Penal nije bio...ali je pre toga dva puta mogao opravdano da svira penal za Milan a nije...a sad će se pisati samo o ovome.....a niko ne spominje da je Juve u prošlom kolu pobedio Torino golom iz ofsajda, a kolo pre toga Kjevu poništen čist gol protiv Juventusa pri rezultatu 1:1 i na kraju Juventus pobedio 2:1....

Milanu ovaj penal neće ništa značiti, ova sezona će i ovako i onako biti za zaborav...osim ako ne bude upamćena po nekom žestokom blamu kao par prethodnih.....

Od stabilnog i možda najjačeg kluba na svetu smo stigli do toga da je katastrofalno stanje u igračkom kadru, trener nam je katastrofa, doktori, uprava....na nivou srpskih ligaša sve.......

Ma mrzi me da pišem, gledam ih i ne mogu da verujem........

Alegri posle svake utakmice nalazi nešto pozitivno i govori kako nismo imali sreće (evo već tri godine bukvalno posle svake utakmice) a Ajax ima 70% posed lopte, izvučemo bod nepostojećim penalom i on kaže zaslužili smo da pobedimo.....

Robinho u prošlom kolu pored praznog gola vrati loptu u stranu golmanu u ruke.... izbrojali su da je promašio 37 čistih golova od kada je u Milanu.... evo i Matri ga stiže...imali smo 12 miliona za njega a nismo imali isto toliko za Teveza? ili Eriksena? nismo imali 3 miliona za Vilju?

Odbrana nam je komična, primamo u proseku dva gola iz prekida po utakmici....

Bljuc....

Potvrdjeno, Honda u Milanu od januara !

Sve je to lepo, Honda, Rami...ali covece Bozji, ne pamtim kada su posteno platili nekog igraca da dovedu

Do pre 2-3 godine mogli su da izdvoje 20-ak miliona evra za Ronaldinja, Ibru, Huntelara, a sad im je i taj novac naucna fantastika

Toliko su igraca doveli za dz da bi trebalo sad da imaju 200 miliona, a oni i dalje nemaju nista

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squad...petta-piu-scatta-ultimatum-201686594193.shtml

Galijani dobio pedalu

5e55554a0a700a9547916ab479a8d0a3.png

I will resign after the match against Ajax. A generational change is fine but not like this. It should have been more elegant. My reputation has taken a severe blow. I will also resign without having reached an agreement regarding my severance package. My future? I will cool down first and then I will make a decision about my future... I'm leaving Milan for the right cause. I will resign with or without an agreement regarding my severance package.

Other clubs' presidents are calling me, even from other countries, and simply can't understand what's going on. I went to Madrid last summer to buy Kakà without talking before with Perez and they opened their office just for me. Same thing in 2010 when I bought Ibrahimovic, Rosell came back from his holiday just to meet me.

Sve mi deluje kao pocetak kraja za Milan...

Onaj nesrećnik je konačno otpušten. Ubedljivo, ali daleko ubedljvo najgori i najantipatičniji, najljigaviji trener u istoriji Milana......... ko god da dođe teško da možemo očekivati mnogo ako pogledamo kvalitet tima.... ali nisu samo igračke sposobnosti u pitanju, svima njima je mnogo više stalo da se manekenišu i stavljaju slike na tviter nego da igraju fudbal.....zato i igraju ko šonje... Trenutno je postavljen Tasoti....verovatno će za par dana tim preuzeti Inzagi a na kraju sezone Sedorf......ne vidim baš mnogo logike kod ovih poteza....osim logike da se što manje plati trener ...

Pricalo se nesto kao, Galijani je za Inzagija, Berluskoni za Sedorfa, pa je bilo rasprave sta ti ja znam... u svakom slucaju ja i dalje tvrdim, nije Alegri kriv, drugi mu kupuju igrace i sastavljaju prvih 11, mislim Milanova transfer politika u poslednjih godinu i po je najapsurdnija u istoriji fudbala, da mi je tesko za poverovati da je neko normalan time upravljao, znaci verovatno Berluskoni...

Back