A.C. Milan

Ne radi ni Juventus puno bolje, iako je svemirski brod za kalčo ... Za polufinale/finale LŠ-a ne smeju da dovode igrače tipa Morata kao najveće pojačanje, nego Krosa, Milera, Fabregasa, Azara, Ozila, Di Mariu itd. ...

Pre su bez problema dovodili takve igrače, a sada to rade svi ostali veliki klubovi izuzev Juvea ... Pogba je pogodak kakav se dešava jednom u 20 godina, a za uspeh u Evropi se mora odrešiti kesa ... Di Maria bi nenormalno dobro legao ovom timu, a mogu i Matu da dovedu ako se ne izbori za mesto u Mančesteru ...

Nema Juve toliko kesa da bi mogao svakog prelaznog roka da dovodi neku svetsku zvezdu ali i pored toga su sastavili sjajan tim. U svakoj liniji imaju igracine tipa Bufon, Kjelini, Bonuci, Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez... Ja bih bio prezadovoljan da mi na neku foru dodjemo do njihovog nivoa mada to se nece desiti uskoro izgleda. Moze Juve daleko i u evropi, al LS je takvo takmicenje da nista nije sigurno i dosta toga zavisi od trenutne forme, povreda pa i srece na kraju krajeva.

Nema Juve toliko kesa da bi mogao svakog prelaznog roka da dovodi neku svetsku zvezdu ali i pored toga su sastavili sjajan tim. U svakoj liniji imaju igracine tipa Bufon, Kjelini, Bonuci, Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez... Ja bih bio prezadovoljan da mi na neku foru dodjemo do njihovog nivoa mada to se nece desiti uskoro izgleda. Moze Juve daleko i u evropi, al LS je takvo takmicenje da nista nije sigurno i dosta toga zavisi od trenutne forme, povreda pa i srece na kraju krajeva.
Ove godine su potrošili oko 40 miliona, a Ozil je prošle otišao u Arsenal za oko 45-50, Fabregas je za oko 30 otišao u Čelsi, Gece u Najern za 35, Lewa za džabe, Kros za 25-30, Tijago u Bajern isto za relativno male pare ...

Ne moraju dati 75+ miliona kao Real ili Barsa, ali za 40 miliona može da se dovede igrač najviše klase tipa Rojs, ili da ulože u mlađeg igrača poput Drakslera, Kokea, Iska ili Veratija, a koštaju nešto jeftinije ...

- - - - - - - - - -

Moze Juve daleko i u evropi, al LS je takvo takmicenje da nista nije sigurno i dosta toga zavisi od trenutne forme, povreda pa i srece na kraju krajeva.
To može jednu sezonu da se dogura daleko (kao i Borusija ili Ateltiko npr.) ali za kontinuitet koji imaju Čelsi, Bajern, Barsa i Real mora dosta više ... Arsenal nije igrao polufinale 100 godina, pa pljunu po 40 miliona za Ozila i Sančeza ...

Sinoc gledao Milan protiv Palerma, a ono je stvarno bilo mislim :roll:
Ako ishta Milan je uvek imao stabilnu zadnju liniju, sa onim Ramijem i Zapatom u odbarni i Donji Srem bi im dao 3 komada.
Totalna dezorganizacija u igri, bezidejnost, sredina nikakva, Tores totalno odsutan u napadu, ne zna covek gde se nalazi.
Odavno nisam video da neko u Milanu ima gori centarsut od onog De Silja, Polija ne bih ni komentarisao.
Naravno strucnjak Inzagi je cuvao legendu Pacinija za kraj da upotpuni totalno sivilo.

U Seriji A koja je sve gora i gora, ima barem jedno 7-8 klubova koji bolje igraju od Milana. Mislim da ce i ove sezone da zavrse kao i prethodne.

Nakon sedmomesecnog sna red je da se vrati ova tema u zivot :)

U najavi je jedan od boljih prelaznih rokova ikada u Milanu, ali dok nesto makar ne bude zvanicno necu opsirnije pisati jer sam znao da se opecem par puta. Za sada deluje obecavajuce, Berluskoni je Tajlandjanima prodao 49% akcija i pravo na precu kupovinu tako neka fora i na taj nacin ih ubedio da ulete ozbiljan kes. Pominju se zaista sjajni igraci, glavni favorit za dovodjenje je Jackson Martinez, neki mediji navode da je to maltene vec gotova stvar.

Na spisku su jos Miranda, Godin, Humels, Kondogbia, Arda Turan, Luiz Adriano, Ibrahimovic...deluje nestvarno sa kakvim imenima nas dovode u vezu...ali sacekajmo, nek makar trojica sa spiska dodju to ce vec biti najbolji prelazni rok u ovoj deceniji :mrgreen:

Kakav je ovaj Bertolaci na koga Milan baca 20 miliona ?

Hvale ga dosta, imao je dobru sezonu u djenovi, reprezentativac je... Nije neka klasa koja pravi razliku al pouzdan igrac, svakako bolji od ovih sa kojima raspolazemo.

Baca i Luiz Adriano su sjajna pojacanja. Odavno stvarno nismo doveli neke dobre afirmisane igrace. Izuzetak je eto Ibra ali pre njega poslednji je bio Rui Kosta :lol:

- - - - - - - - - -

110125176116067389418792-1.jpg

116950246116852989340233-1.jpg

:super:

Dva odlicna igraca nema sta, obojica su klasicni golgeteri. Ovaj Adrijano imao prosek gol na svakoj drugoj utakmici, isto tako i u Evropi

Pored naravno odbrane mislim da Milanu fali vezista svetske klase, sve ovo sto imaju su obicni polovnjaci

Ako dodje Ibra on moze da bude to, nije vezista vec klasicni spic ali moze i da odigra iza napadaca

Ali odbrana zato - katastrofa

Super Mario ništa? ;)

Super Mario je budaletina nevidjena, sa njim kao glavnim napadacem trofeji se ne osvajaju... Imao je ocajnu sezonu u Milanu a i kasnije u Liverpulu.

Danasnja tekma protiv Reala zacudjujuce dobra za nas, i sto je jos vise zacudjujuce bolji smo bili u prvom poluvremenu kad smo igrali maltene sa drugom postavom. U drugom nas je Real malo stiso al opet smo mi imali dve najbolje sanse na utakmici. Penal serija predugacka, 10:9 smo izgubili ali to je manje bitno. Bitno je da nije bilo setanja po terenu i trckaranja kao prethodnih godina, mnogo trcanja i zelje se videlo i to je ono sto raduje. Zasluge za ovo naravno idu Mihi koji je dokazano dobar motivator.

Potrošili su dosta para u ovom prelaznom roku, mozda su mogli i bolje igrace da dovedu za 83 miliona...... 30 miliona za bertolacija?! to mi je neverovatno........ ali, opet, pitanje je ko sad i hoce da dodje u milan....... bez kreativnog veznjaka cemo i dalje biti nikakvi.....

Potrošili su dosta para u ovom prelaznom roku, mozda su mogli i bolje igrace da dovedu za 83 miliona...... 30 miliona za bertolacija?! to mi je neverovatno........ ali, opet, pitanje je ko sad i hoce da dodje u milan....... bez kreativnog veznjaka cemo i dalje biti nikakvi.....

Tesko, veoma tesko

Danas svaka susa koja odigra dve dobre utakmice kosta 20 miliona, za 20 miliona se kupuju PROSECNI igraci na zalost

Milan ako vec nema para mora da se okrene dobrom skautingu, treba da dovode igrace kao sto je Zivkovic za 10 miliona i slicne sume

Nema, odavno Milan nema para da dovodi superstarove, ispod 40 miliona ti ne mozes da dovedes igraca koji je dostojan Milana

Fudbal se nalazi u jednoj besmislenoj fazi kada jedan igrac poput Sterlinga kosta vise nego nekadasnja zlatna nepobediva generacija Arsenala:

zxcasd-1.png

Mada stvarno za Bertolacija dati onoliku lovu, deluje potpuno besmisleno a nadam se da ce me opovrgnuti na terenu. S druge strane Romanjoli dolazi kao potencijalno najbolji italijanski defanzivac a to puno kosta i razumem Romu sto maltene nije ni pregovarala oko cene nego jednostavno uzmi ili ostavi. Milan trazi novog Nestu odavno, novi simbol odbrane, novi simbol Milana i navukli su nas. Sad ko je koga tu presao vreme ce pokazati.

Za Baku i Adrijana nismo mogli manje od ovoga da platimo nikako, to su formirani i dokazni igraci i mislim da zajedno vrede taman toliko koliko su placeni, jos da to dokazu na terenu.

Plasman u Ligu sampiona je neki plafon za ovu ekipu, ne igramo evrokupove sto je dobro jer ni u jednoj liniji nemamo neku sirinu i mesta za previse kombinovanja. Sa jednim dobrim, kreativnim veznim uz malo srece mozda bi bili u igri za titulu jer je Juve ostao bez tri glavna igraca koja po mom misljenju nije uspeo ni upola da nadoknadi u prelaznom roku...sa ostalim ekipama mozemo da se teramo jer su oni optereceni evrokupovima a i nisu mnogo kvalitetniji od nas.

Kreativni vezni nam nedostaje a ne problematicni napadac... Odbrana tanka evo ovaj Eli koji mi se jako svideo odmah crveni... Doduse jes pomalo prestrogo al dok ne izgradi neko ime u svetu fudbala tako ce mu biti. Verujem ja u njega i Romanjolija moglo bi to dobro da bude.

Al vezni red haos, De Jong moze da ostane na DMF al preostala 3 mesta haoticna. Aj da kazemo da Bertolaci mora da igra i da mozda i bude nesto od njega mada nista nije pokazao za sad. Honda ili Bonaventura nikako njih dvojica zajedno kao sto smo sad igrali protiv Fiorentine. Ja bih vise voleo hondu da gledam iza spiceva, a na sredini ga neka jos i Poli ili Montolivo...nemamo bolje zaista tuzno.

Baca i Adriano su se trudili ali nisu oni kvaliteta Ronalda ili Mesija da sami stvaraju sanse. Potrebne su im uporebljive lopte a nemaju od koga da ih dobiju.

Back