A.C. Milan

Počinje utakmica sa Napolijem i sve mi se čini da će nas ugaziti..... alegri genije na klupi ostavio El Šaravija a u počeo sa Boatengom i Robinjom po strani, a ne zna se koji je u lošijoj formi..... bekove igraju Abate i Konstant a De Šiljo koji je pouzdaniji od obojice zajedno je na klupi..... Živi mit ovog kluba Bonera takođe na klupi...... ne piše nam se dobro, verujte mi...... primićemo dva komada u prvom poluvremenu, daćemo jedan u drugom kada uđe Faraon a onda će slinavi da kuka nešto u Mihajlovićevom stilu kako nas nisu nadigrali, ali eto....

Zadnje 3 utakmice samo 2 boda, Fiorentina nam dise za vratom samo bod razlike... Kao da ih neko gura u LS takav utisak se stice.

Imali smo 0:2 i igraca vise i oni dobiju 2 poklon penala, sledece kolo tesko gostovanje protiv Atalante i opet im sviraju penal koji je odlucio pobednika... Hmm, da su bolji od nas pa da covek ne zali, al stvarno mislim da smo klasa za njih.

Poslednja izmena:
Jedva.....gubili dva jedan, ušao pacini i dao dva gola, oba na odbitke, i na kraju penal nad balotelijem...... kad smo poveli 3:2 alegri taktički genije izveo el šaravija i ubacio muntarija.... branimo se kod kuće protiv katanije i jedva uzimamo bodove....

Baloteli stvarno igracina, steta sto se El Saravi raspada u poslednje vreme ali bice sve ok sa njim nadam se. Niang je poluigrac i mora mnogo da radi kako bi zasluzio prvu postavu, previse se gubi po terenu. Robinjo ide svakako koliko sam ja skontao, a Pacini je mozda i najbolji dzoker na svetu ali mislim da on zeli vise od toga. Sve u svemu napad nije los, fali jedan stoper svetske klase i vezni za sledecu sezonu. Uzdamo se u Galijanija :)

A od Berluskonija za sve fanove LS na poklon :lol:

Jadno je pomalo sve ono izledalo sinoc, Siena je bila mnogo bolja u prvom. Srecom onaj penal pa gol Mexesa inace bi cela sezona pala u vodu. Ljajic sinoc 3 komada, igra decko u poslednje vreme kao zmaj. Pre bih njega gledao u crveno-crnom dresu nego 90% sadasnjih igraca. Neki lik iz Pazara koji se predstavlja kao Ljajicev drug mi govori kao da je Ljaja vec potpisao sa Milanom, kao sigurno sve je zavrseno jedino ako me Adem laze. Pa eto ako Adem laze druga lazem i ja vas :) A Mihajlovic neverue.

Alegri dobija otkaz to je sasvim izvesno. Silvio mu nudi pola miliona i da sporazumno raskinu, iako bi trebao po ugovoru trebao da zaradi 3 :lol: To je ono u fazonu kad general bira vojnika i kaze mu "e ajde ti ces biti dobrovoljac". Alegri se zainatio i ne zeli to da prihvati, u fazonu sedecu kuci i primacu platu od Milana sto i nije tako lose, da su mu ponudili 1,5 prihvatio bi. Sapunica, no nebitno to nas ne zanima, mada nesto mi se cini da se pobediti Silvio milom ili silom.

Zanimaju nas naslednici na kormilu ove, trenutno, prosecne ekipe. Navodno su pregovori za profesorom Sedorfom vec odmakli... Plata ce imati najmanju od kad je Silvio dosao u klub, nesto preko 1 mil eura. To je izgleda bilo glavno, naci neko jeftino resenje a sad koliko ima iskustva to je nebitno. Neiskusan tim sa neiskusnim trenerom u danasnjem fudbalu ne moze doneti nista dobro. Steta sto su zaboravili Van Bastena sad kad imamo napadace na raspolaganju. Holandija je igrala najlepsi fudbal sa njim, doduse nisu nista osvojili al makar ih je milina gledati. Milan i onako nista ne osvaja, a fudbal koji igra je mucno gledati...stomak me zaboli kad vidim Ambrovu lucidnost. Njega najuriti stvarno, lepa oprostajna utakmica jer je zasluzio i cao... Mislim stvarno nema smisla gledati ga vise.

Ambrozini ode u West Hem, ne brini se.... e da, glavna vest - produžen je ugovor sa Bonerom na još dve godine ! Baš sam bio nemiran dok sam iščekivao vesti jer mu je i Juventus ponudio trogodišnji ugovor, ali mitski igrač se ipak odlučio da ostane sa nama iako se najveći otimaju za njega.... Galijani ***** mu prepolovio platu a on ipak ostao...velečina od ćoeka...... ostaje i Abijati, a i Zapatu će da otkupe...ode Krčkić, a i Flamini najverovatnije iako je ok orao u zadnje vreme.....

Galijani i dalje ubeđuje Berluskonija da ostane Alegri , ali plastični ni da čuje.... on hoće Sedorfa.....ne znam šta je gore od te dve opcije.... nabolje bi bilo kad bi došao Pelegrino ali on ode u Siti.

Pacini operisao koleno, ako ne bude komplikacija vraća se za 4-6 meseci.....

Poslednja izmena:
Realno gledano,u ovoj konkurenciji su najjaci danasnji Bajern i Milan iz 1994..

I Barsu bih dodao, to su top3 ekipe. Mada, meni je mnogo drazi onaj Milan koji je od 2003 do 2007 igrao 3 finala i osvojio 2 titule. Dida, Maldini, Nesta, Stam, Kafu, Gatuzo, Sedorf, Pirlo, Kaka, Shevchenko the King, Inzagi. Da ne zaboravim Rui Kosta je bio tu u pocetku, pa Krespo 2005... Serzinjo zmaj po levoj strani. Tih kako volim ovu ekipu ej sad bih plakao za njima :(

Nisam gledao taj Milan 94. pa ne mogu da znam ali onaj iz 2005. je ubijao, i ovaj Bajern sad je isto perverzija.

Inace Mancester Siti se ozbiljno interesuje za Saravija posto su izgleda odustali od Kavanija, navodno nude 25M + Tevez.

Ma nema ništa od toga...prazne priče...berluskoni i galijani skreću pažnju od toga da neće nikoga dovesti...da bude kao "dobro je što smo i ove zadržali" .... gori su od naših političara....dobro, ajde, nisu ali blizu su..... eeeee a da nam je da dovedu eriksena,strutmana i ogbonu.......ne bi im ni trebalo puno para, dok prodaju robinja, boatenga, nocerina...i još neke što će otići.....

Inače navodno je berluskoni naredio alegriju da pređe na formaciju 4-3-1-2... i sad se traži još jedan napadač...i to će biti izgleda matri....a za plejmejkera navodno hoće dijamantija..... ako je sve to istina .... do sto đavola.....

Dijamnti je skroz ok igrac, ali Matri...daj necemo valjda njega dovesti, pa on nije ni za serija A a kamoli LS. Pacini je dosta bolji od njega, al cini mi se da je nezadovoljan minutazom i da je najavio odlazak. Steta bi bila da ode, Baloteli, EL Saravi i Pacini se bas nekako upotpunjuju dobro. Samo nam je neophodan taj pas u zavrsnici, pored Montoliva moramo imati jos jednog igraca koji zna da posalje loptu kako valja.

Pacini neće igrati bar pola godine, pa dok dođe u formu....... A Diamanti ima 30 godina i Bolonja traži 10 miliona za njega----ludi su ako to urade...pa Eriksena mogu uzeti za 15 jer mu ističe ugovor sledeće sezone...... valjda se Galijani nešto dogovarao sa Hondom da dođe kao slobodan igrač u januaru kad mu istekne ugovor....

- - - - - - - - - -

Pacini neće igrati bar pola godine, pa dok dođe u formu....... A Diamanti ima 30 godina i Bolonja traži 10 miliona za njega----ludi su ako to urade...pa Eriksena mogu uzeti za 15 jer mu ističe ugovor sledeće sezone...... valjda se Galijani nešto dogovarao sa Hondom da dođe kao slobodan igrač u januaru kad mu istekne ugovor....

Ako je istina da Siti nudi 40mil za El Saravija ja bih to prihvatio. Realno, ne vredi on toliko a i cini mi se da je poceo da stagnira. Nece nikad biti kalibar Sevcenka npr, Baloteli je za klasu bolji i sa tih 40 mil bi mogli da dovedemo mnogo boljeg spica.

Jepes napustio Milan...kraj jedne ere...stub odbrane je otišao i ostavio rupu koja se ne može zakrpiti...:sad2:

208035hp2.jpg

Uvek ćemo se (ne)rado sećati da je zamalo zaustavio najbržeg fudbalera današnjice, Arona Lenona...:(

Aaron+Lennon+Mario+Yepes+mlOd33dS0w5m.jpg

Dovodimo Hondu evo vec 2 meseca, ugovor mu istice u januaru i mi se cenkamo, hocemo da zejjebbemo ruse. Oni traze 4 mil a mi nudimo 1 do 1.5 mil i sve tako u krug. Ne mogu da verujem da za dobrog igraca ne mozemo da damo 4 mil nebitno kad mu ugovor istice, sta nam vredi ako dodje u januaru za dz (ako uopste dodje) kad cemo tad vec biti van konkurencije za skudeto a pitanje je i dal cemo biti u LS.

- - - - - - - - - -

Inace pored ove sage odvija se jos jedna, transfer Bejla u Real. Doduse taj transfer se oduzio sa razlogom jer ipak se vrednost tog transfera procenjuje i na 100 mil :D

Back