Kruze price po carsiji da je Bojanov ugovor otkupljen tj. da vise nije na pozajmici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al džaba...pukoše lopovi.....ne mogu da verujem da mi drago što je inter nekoga pobedio......ali dobro,najbitnije je bilo da neko stane u kraj ovom ološu iz torina....tako je walken čuo si me.... šta je bre ajde daj sad klipove.... ćutimo,a?
Vama ovaj Taljamentol dođe ko mančesteru onaj ćelavi...neki veliki drmr fan 
Imao je Pirlo i boljih pasova, nije ovo pas da se Ćavi skenja, on ovakvih ima par po utakmiciKakav gol ! Kakav pas, i Ćavi bi se skenjao moj Kristofere.
Ja ga ubrajam u grupu golova značajnih u istoriji fudbala 
A gle ovu asistencijuDa brate,ali to je Sevilja a ono Real...i to ne Real sa kojim Barsa igra deset puta godisnje nego ekipa koju ne poznaje....to je kao da je Čavi uradio tako nešto protiv Juvea u ono vreme .
Jos da se nesto desi sa Meksesom i fulara 

Sta ce nama Ibra kad imamo Meksesa
I piss nemoj da se zalis, mi smo se takticki povukli kad su oni dobili crveni samo da znas. Nismo hteli da dominiramo vec preko kontre da to resimo znas![]()

Lopovi bre, kakva qrčeva greškaNisam mogao da gledam utakmicu ali video sam penal. Vidim da se piše kako je penal poklonjen,izmišljen i slično..... a što je još gore neki to opravdavaju sa onim poništenim muntarijem golom i kao eto sad je vraćeno Milanu.....
Prvo kod onog gola lopta je skoro metar bila u golu a sudija je stajao u liniji na pet metara udaljenosti i to je gol koji je i rešio prvenstvo. Penal nije gol, a i ovaj gol i pobeda nisu bitni ni blizu Milanu niti poraz znači toliko Juventusu.
Drugo: Nocerino je udario loptu glavom prema golu a Isla je uleteo sa strane ispruženih ruku kao Vidić i očigledno je imao nameru da je zaustavi pa kako god. Hoću da kažem da je sudija u toj gužvi mogao da ne vidi najbolje gde je lopta tačno udarila a udarila je blizu njegove ruke koja je išla prema lopti iako je lopta na kraju udarila u leđa.
Poenta : ovo je greška, nije penal. Ali ne može da se poredi sa onim muntarijevim golom ili ne sviranjem (ili sviranjem) ofsajda od metar i sličnim krupnijim greškama kojih je bilo mnogo u Juventusovu korist zadnje dve sezone..... ovo je greška koja može da se desi i da se kaže nije bila namera sudije nekog da ošteti a i sam Isla je tome doprineo.
I ko dade onom papanu od robinja da šutira penal? Pa jedva je dobacio do gola, imali smo sreće da Bufon nije odbranio onako loš šut.