A.C. Milan

Pročitao sam i ja to za Bekama da neće doći ..... kaže alegri neće ni Baloteli a Baloteli objavio na twiteru da dolazi u Milan za 24 miliona, pa aj sad ti znaj....... a inače Snajder će izgleda otići iz intera za bednih 8 miliona......i to još stalno ponavlja kako bi on i porodica želeli da ostanu u Milanu iako ide iz intera, bukvalno nam se ponudio par puta, i odugovlači sa transferom u Galatasaraj, a ovi naši slepci ni da mrdnu prstom, kažu nisu zainteresovani a igrač kao Snajder bi nam sada bio zlata vredan.......

ništa od kakinog dolaska......... galijani stvarno nije normalan. kaka pristao da mu prepolove platu, real pristao da ga besplatno puste na pozajmicu od 30 meseci iako su ga platili ko tonu prepeličijih jaja tom istom galijaniju i on pored toga tražio
još da milan plaća kaku a da real plaća porez na njegovu platu.....znači ne možeš biti veći cigan.

Janga Mbiva otišao u Njukasl... eto a Milan toliko dugo bio zainteresovan za njega.......ali naravo čekali su da mu istekne ugovor pa da dođe za dž.... i on produžio ugovor sa Monpeljeom u junu a sad ode u Englesku...pa zar Njukasl stvarno ima više para od Milana? A toliko nam treba jedan dobar štoper......

ništa od kakinog dolaska......... galijani stvarno nije normalan. kaka pristao da mu prepolove platu, real pristao da ga besplatno puste na pozajmicu od 30 meseci iako su ga platili ko tonu prepeličijih jaja tom istom galijaniju i on pored toga tražio
još da milan plaća kaku a da real plaća porez na njegovu platu.....znači ne možeš biti veći cigan.

Kakav car Galijani, najjace sto mu je malo falilo da uspe :hahaha: Platis igraca 60 miliona, vratis ga u bivsi klub i jos placas porez na njega lolololololol :dash:

Nadam se da je ovo bio samo pokusaj, cisto da se vidi koje su krajnje granice gluposti koje Real moze da ucini. Dovodimo ga mi za dz, 5 milki po sezoni i pevamo :)

Fora je što je Real lupio kontru, sad traže 12 miliona da ga prodaju....... ko će ga više znati......... a Baloteli stavio kuću na prodaju...... kao dolazi u Milan za 28 miliona u 6 rata.... teško mi je da poverujem u tako nešto....

Nema sanse da damo 28 miliona nebitno u koliko rata, jednostavno nema sanse. Pa pre ce dati 12 za Kaku al i to malo morgen. Svi igraci nam odlaze ispred nosa, Mbiva je cist primer. Najjace sto nam se igraci bukvalno nude da dodju al mi se pravimo ludi. Mbiva, Snajder, Baloteli, Kaka...nisu to neke astronomske para ni za jednog od njih al dzaba, samo su pozajmice u igri izgleda. Ne pamtim kad smo kesirali za nekoga :lol:

Došao je Zakardo. Ima 31 god. i potpisao je ugovor na tri i po godine.......toliko o politici podmlađivanja....... a inače jedan od razloga što je Pirlo otišao (pored što je genije alegri rekao da mu ne treba, i što su mu nudili manje para) je i taj što nisu hteli da mu ponude ugovor duži od godinu jer ima preko 30 godina...... oni toliko nemaju pojma šta rade i šta kome više pričaju. U Parmu je otišao Mesbah za stalno i Štraser na jednogodišnju pozajmicu. Parma hoće da kupi Acerbija. Eto na kom nivou su igrači Milana i sa kojim klubovima trgujemo...... Ljorente ode za dž u Juve u junu, čudi me da se galjani nije tu petljao....

Saljemo Boatenga i Shity u zamenu za Balotelija, i doplacujemo nesto naravno. Nisam siguran koliko je ovo dobar potez. Vezni red koji je i onako limitiran je dodatno oslabljen ovim transferom. Napad jeste pojacan ali Niang koji pokazuje da zna znanje ce sed preci na klupu, a Mario ko Mario...ko zna dal ce mu se igrati fudbal il ce doci da se sprrda. Nadam se da ce se naloziti posto je 100 puta izjavljivao da navija za Milan :)

Gazeta je objavila vest, nije jos zvanicno ali trebalo bo da je to to :D

Boateng, ono malo sto sam gledao, bleda senka igraca od prosle sezone. Isto vazi i za Nocerina.

Apsolutno, zalosno je sto je i takav medju najboljima u nasem veznom redu.

Sto se mene tice ja sam protiv ovog transfera, pratim Nianga vec nekoliko utakmica i bice sjajan igrac. Ima osecaj za igru, ima fizicke predispozicije. On i El Saravi mogu mnogo, ali ne mogu sami na zalost, treba im dobar vezni red.

Da ali Galijani nije zeleo da razgovara na tu temu. Nadam se da je stavljena tacka na prodaju najboljih igraca, napunili smo kasu sa Ibrom, Silvom, Patom, Kakom, Sevcenkom...preko 200 miliona smo uzeli za transfere plus smo smanjili plate...to mu dodje preko 300 miliona za nekoliko godina, dosta je valjda :)

http://www.acmilan-serbia.com/2013/01/operacija-oporavak-se-nastavlja.html

Poslednjih 14 kola da se samo racuna bili bi prvi za 30 bodova, Juve i Napoli su sakupili 27. Al sta to vredi kad smo na prvih 8 tekmi uzeli 7 bodova. Igramo iznad ocekivanja i trece mesto sada nije tako nedostizno mada mislim da ga ne zasluzujemo. Lacio nam bezi 6 bodova ali oni ce pasti, Inter nam bezi 3 i to ce biti ta borba, manje los tim ce biti treci.

Evo šta sam ja čuo:

Galijani se isprsio i rekao "evo odmah 20 miliona i da se ne ciganišemo više" a Arapi traže 23 ( prvo su tražili 38 ).
Manćini zvao Balotelija da igra protiv QPR ovaj nije došao na trening. Napravio oproštajnu žurku u Engleskoj i svima u Italiji javio da stiže.
Sutra verovatno pada dogovor, Galijaniju se žuri da bi mogao opet da pokuša da isprosi Kaku.
Boateng izgleda ipak neće biti uključen u dil.

Navodno Napoli je poslao ponudu od 30 miliona za El Šaravija a Milan je odbio....

Bila je u igri i razmena Flamini - Džemaili ali Flamini je na kraju odbio.

Ne verujem da će ovo uticati na Nianga, pre će Pacini na klupu i u napadu će biti El Šaravi - Baloteli - Niang sdesnanalevo. Ako dođe Kaka ko zna...

Alegri rekao da je Niang ispred Robinja jer je igrač na kojeg računa u budućnosti a za Robinja nije siguran da će biti tu sledeće sezone. Priča se da bi Santos opet mogao da pokuša da ga dovede... traže milijarde za svoje igrače a za Robinja nude 6 miliona.... Galijani ni da čuje za sada....

Bonući i Konte dobili po dva meča suspenzije a Kjelini jedan zbog vređanja sudije.

Poslednja izmena:

Pogledajte zver iz Sampdorije, Ikardi. Uskoro puni 20 god, kida covek kako igra. Pre bih recimo doveo njega nego balotelija jer bi bio sjajan u formaciji 4-3-3 da igra krilo. Mario mora biti centralni napadac a poznato je da mu je nekad potrebno 10 sansi da da gol a mi cesto nemamo takav luksuz. No dobro, ko mene sta pita. Sve se menja ako dodje Kaka, mozda se vratimo na romb + dva napadaca.

Back