Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Ništa čudno, Kaka je (uz Mesija upravo) jedan od retkih igrača koji je brži sa loptom negoli bez njeGle' Messija kako ostavlja iza sebe...i to sa loptom!![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa čudno, Kaka je (uz Mesija upravo) jedan od retkih igrača koji je brži sa loptom negoli bez njeGle' Messija kako ostavlja iza sebe...i to sa loptom!![]()
![]()
Kaka je car. Reče upravo Oskar pre neki dan da je Kaka iz 2007 najbolji igrač svih vremena ..... najbolji verovatno nije ali sigurno mnogima omiljeni .
A Ganso je previše spor, slab i sklon povredama da bi se merio sa Kakom.
Da odgovorim na Johnnyevu poruku citatom i sve, evo, slazem se ja sa disidentom....meni Azar i Kaka mi bas nemaju nista slicno....Oskar je mnogo sličniji Kaki, po svemu...a Hazard po ničemu, više je Ronaldu sličan, slažem se sa Sarom...
Samo je Palermo osvojio manje bodova od Milana u celom prvenstvu....i to jedan manje.... Sijena ima samo dva boda ali joj je oduzeto šest pre početka šampionata.... i ona smrdljiva gnjida neće da podnese ostavku....a ovi neće da mu daju otkaz jer bi morali da mu isplate nekih 5 miliona odmah...koliko bi inače dobio ako ostane do kraja ugovora....
Au, teško gostovanje Malagi...biće zayebano, koliko bi važna pobeda tu bila...Pato u prvih 11...konačno.![]()
Ne kontam foru, aj razjasni malo ako je dobra da se i mi smejemo
Igrao sam X na kladzi, iako skoro nikad ne igram X. Ocekujem poraz, nadam se iksu
E u meridijanu mozes da se kladis na sve, npr da ce marsovci da slete na marakanu itd, ko u Engleksoj. Svidja mi se ta fora, ali, zanima me koliku bi kvotu dali da ce Pato da se povredi veceras? Ozbiljan sam![]()
Igrao sam X na kladzi, iako skoro nikad ne igram X. Ocekujem poraz, nadam se iksu![]()