A.C. Milan

Kaka je car. Reče upravo Oskar pre neki dan da je Kaka iz 2007 najbolji igrač svih vremena ..... najbolji verovatno nije ali sigurno mnogima omiljeni .

A Ganso je previše spor, slab i sklon povredama da bi se merio sa Kakom.

Kaka je car. Reče upravo Oskar pre neki dan da je Kaka iz 2007 najbolji igrač svih vremena ..... najbolji verovatno nije ali sigurno mnogima omiljeni .

A Ganso je previše spor, slab i sklon povredama da bi se merio sa Kakom.

khm...:mrgreen: eto vidis, zna momak na koga da se ugleda :D
cekajte,tek je dosh'o...tek cete da vidite :d

Oskar je mnogo sličniji Kaki, po svemu...a Hazard po ničemu, više je Ronaldu sličan, slažem se sa Sarom...
Da odgovorim na Johnnyevu poruku citatom i sve, evo, slazem se ja sa disidentom....meni Azar i Kaka mi bas nemaju nista slicno....

Sto se ove rasprave oko golmana tiche, pretjerah da je u top 10 golmana ikada,ali stavila bi ga u top 20. Nikako mi ne bi bio 40.

Poslednja izmena:
Pustite Oskara. Šta je sa Piazonom? On je navodno novi Kaka.

Nemojte samo da bude da je zbog lepe frizurice.

1111113125.jpg

Cim vidim da nekoga prozovu "novim ..." iznerviram se. Da li to rade menadzeri ili novinari, nemam pojma...al ko god da radi ne zeli im dobro. Tj mozda im i zeli al ne cini im dobro 100%. Ti igraci se po pravilu gube negde na prelasku iz omladinaca u prvi tim. Verovatno se utripuju, pocnu da se kurce kao vec su dovoljno dobri, ne manjka im ni love verovatno i to je to. Naravno ako je covek dovoljno psihicki jak i dovoljno kvalitetan fudbaler ne moze ovo da ga omete, Mesi je npr bio novi Maradona i nije posustao :) Ali koliko je samo bilo novih Pelea, pa u poslednje vreme novih Kaka (on im je omiljeni za poredjenje), pa novih Ronalda (zuba) itd...

Ljudi jeste li čuli za ovog klinca?! Novi Chamakh! Zezam se, stvarno je dobar, ovo mu je prva utakmica zaMilan,klinac ima 14 godina, a ovo su mu vršnjaci samo je on viši od njih..... to je onaj mali što pimpla pomorandže, što smo ga oteli interu ispred nosa......biće jednog dana dobro unovčen, već se vidi...

Izgubili od Lacia 3:2 (gubili i 3:0 ).
Peti poraz u ligi posle osam kola (dve pobede).
Bonera bio kapiten (direktni krivac za prvi i treći gol).
Galijani ponovio da je Alegriju mesto sigurno (Alegri rekao da je sad realno da prihvatimo da se borimo za opstanak u ligi).

Samo je Palermo osvojio manje bodova od Milana u celom prvenstvu....i to jedan manje.... Sijena ima samo dva boda ali joj je oduzeto šest pre početka šampionata.... i ona smrdljiva gnjida neće da podnese ostavku....a ovi neće da mu daju otkaz jer bi morali da mu isplate nekih 5 miliona odmah...koliko bi inače dobio ako ostane do kraja ugovora....

Samo je Palermo osvojio manje bodova od Milana u celom prvenstvu....i to jedan manje.... Sijena ima samo dva boda ali joj je oduzeto šest pre početka šampionata.... i ona smrdljiva gnjida neće da podnese ostavku....a ovi neće da mu daju otkaz jer bi morali da mu isplate nekih 5 miliona odmah...koliko bi inače dobio ako ostane do kraja ugovora....

Otkud takvo jevrejstvo?

Ne kontam foru, aj razjasni malo ako je dobra da se i mi smejemo :lol:

Au, teško gostovanje Malagi...biće zayebano, koliko bi važna pobeda tu bila...Pato u prvih 11...konačno.:D

Igrao sam X na kladzi, iako skoro nikad ne igram X. Ocekujem poraz, nadam se iksu ;)

E u meridijanu mozes da se kladis na sve, npr da ce marsovci da slete na marakanu itd, ko u Engleksoj. Svidja mi se ta fora, ali, zanima me koliku bi kvotu dali da ce Pato da se povredi veceras? Ozbiljan sam :)

Back