A.C. Milan

Veliki pozdrav ljudi :*

E svi komplimenti za piss-a i ove klipove sto je okacio, ulepsao si mi jutro legendo. Inace poceo je youtube da me nervira, sklanjaju klipove serie a, nema vise nista ilegalno...bem ti zivot. Al nasao sam jedan dobar sajt, verovatno vecina vas vec zna za njega al ajde mozda neko ne zna pa da mu kazem: footytube.com ako imate trenutno nekih obaveza nemojte sad ici jer cete ostati do sutra. Sajt je sjajan i obiluje hajlajtovima svih mogucih utakmica, ima tu i kompilacija, izbora za gol kola itd. Ma sajt ko secer.

Evo ja sad bas gledam UDINEZE - MILAN.

Kolika promaja u nasoj odbrani ovo je strasno, kako smo ostali na samo jednom primljenom golu zaista ne znam, Amelija je bio odlican. Ovaj Mesbah nije zaustavio cini mi se nijedan napad. Ali ima i dobrih stvari - EL SARAVI! Jos uvek nije klasa, ali ima potencijala da to bude. Pogledajte samo njegovo kretanje kod drugog gola, to su neke sitnice koje razdvajaju dobre od vrhunskih igraca. Samo neka ovako nastavi i ja njega vidim kao vodju novog Milana. Istina, mislio sam da ce to biti Pato ali covek je gori od Van Persija...neverovatno koliko se povredjuje.

Ima me svugde. Vidim i ti si ovde sto godina i ne mičeš se. Ako ako. Treba pustiti korenje. :)

ma ni mene nije bilo par godina.....pre par godina :) ali prilicno sam besposlen pa navracam na ovu temu...druge manje vise.......... mogao bi i ti sad cesce da svratis.....a vidim i techu da prozivas, znas li ti njega i ovako? i on je samo nestao, bilo bi dobro i on da se vrati...i banegad i elvin :(

Samo da otpozdravim dzoniju ..... umoran sam malo od komentarisanja milana (mozda i od nocasnjeg izlaska) stalno jedno te isto - milan, ne izlasci.....a i dzoni je manje- vise sve napisao....... e hvala za ovaj sajt i ja pizdim stalno kad ne mogu da nadjem golove sa neke utakmice.....
e da i pozdrav alegriju za fenomenalnu izmenu robinja-bonero

I veliki pozdrav za Lekica koji je resio da briljira bas kad sam ja cekao Barsu za najvecu isplatu u poslednjih 5 godina...ne da me nece na kladzi nego je ovo strasno. Najmanja kvota me uvek zahebe!

Lekic im je uzeo meru nema sta :mrgreen: mozda ga murinjo dovede u real sad....... kad si baksuz onda treba da se okanes klajdze i bices mirniji...kad te prodje kriza.....tako i ja...sad me mrzi da odem u kladionicu.... mada sam ja jos bio u plusu ali to mi uzme ceo vikend...kad sam skontao da ne vredi da izgubim tri dana zbog dve hiljade dobitka-batalio.....

ibc7b8sxUdQYCy.gif

Ibra deli tako dobro lopte da cak ni robinho nije uspeo da promasi gol, verovatno ce biti ljut zbog toga bas mu je islo....a sto je antonini dobio zuti to verovatno samo sudija zna.....sad samo da ne primimo gol a damo jos dva. aj moze i anri da mune jedan. kakvu pracku ima onaj boateng :eek:

Ibra deli tako dobro lopte da cak ni robinho nije uspeo da promasi gol, verovatno ce biti ljut zbog toga bas mu je islo....a sto je antonini dobio zuti to verovatno samo sudija zna.....sad samo da ne primimo gol a damo jos dva. aj moze i anri da mune jedan. kakvu pracku ima onaj boateng :eek:

Ja bih mu dao zbog prenemaganja...ulijeće nogama a onda se po italijanskom običaju hvata za lice :lol:

Back