A.C. Milan

Ma nije ga ego doveo dotle nego suvi kvalitet ... Ego i vera u sebe mogu pomoći limitiranim igračima poput Gatuza ...

Nisam ni mislio da je sam ego zasluzan, naravno da je tu suvi kvalitet bio taj koji je doneo prevagu, ali za napadaca je najbitnija ta arogantnost, vera u sebe da uvek zna sta je najbolje i da je on najbolji na terenu. Stvarno mislim da ne bi puno odmakao bez toga...

Barem je to moje neko misljenje :)

Nisam ni mislio da je sam ego zasluzan, naravno da je tu suvi kvalitet bio taj koji je doneo prevagu, ali za napadaca je najbitnija ta arogantnost, vera u sebe da uvek zna sta je najbolje i da je on najbolji na terenu. Stvarno mislim da ne bi puno odmakao bez toga...
Ma ja verujem da bi, jer mnogo je boljih igrača od njega koji nisu arogantni kao on, koji su svoj kvalitet podredili timu za razliku od njega ... Ja sam siguran da je njega upravo to sprečilo da bude još bolji, pošto je talentovaniji i kvalitetniji od 95% napadača na svetu ... Isto kao i CR, da nije toliki egocentrik i da nije toliko arogantan bio bi ovo što je Messi sada ...

Ima smisla to sto pricas ali najbolje je da se slozimo da se ne slazemo

Mislim da se raspravljamo oko previse subjektivne stvari da bi smo mogli da dodjemo do pravog zakljucka.

Najbolje je da se slozimo oko toga da je Ibra mogao mnogo vise da uradi sa svojom karijerom :).

Ima smisla to sto pricas ali najbolje je da se slozimo da se ne slazemo

Mislim da se raspravljamo oko previse subjektivne stvari da bi smo mogli da dodjemo do pravog zakljucka.

Najbolje je da se slozimo oko toga da je Ibra mogao mnogo vise da uradi sa svojom karijerom :).
Pošteno :D

Evo baš sad gledam, Ibra je samo jednom u izborima za najboljeg igrača godine bio u top10 ... Ševčenko 6x na primer ...

Poslednja izmena:
Taj Gilardino je imao sasvim solidnu prvu sezonu...ja sam se bas radovao kad je on dosao mislio sam da ce se super uklopiti sa Sevom....sta je posle bilo sa njim, djavo ce ga znati..... Sheva-Crespo to je bio razbijacki tandem.....mada ih je Pippo sve "nadziveo" .... i ovaj sugavi alegri se sad pravi pametan.......drmr.....

Ne znam da li postoji jos neki napadac koji je tako ravnomerno davao golove levom,desnom i glavom........ od kada se on pojavio priznajem jos samo debelog i anrija...... ovi ostali koliko god da su dobri nisu na njihovom nivou.

Ne znam da li postoji jos neki napadac koji je tako ravnomerno davao golove levom,desnom i glavom........
Davali su i Rud i Trezege i Krespo od njegove generacije, ali generalno bolji je Ševa od njih ...

od kada se on pojavio priznajem jos samo debelog i anrija...... ovi ostali koliko god da su dobri nisu na njihovom nivou.

Evo ga jedan koji je i Ševčenka zajjebo :D...

Ma ne priznajem :D
Jeste Eto masina...ali ja ga nekako ne volim........ za vecinu njegovih golova je zasluzna ekstremna brzina i jako dobro kretanje..... nije mi imao tako neke majstorske poteze i van toga (ako ne racunamo da je imao i dobru prangiju pa to super izgleda) a i nikad nije bio toliko bitan za neku ekipu koliko je Sheva za Milan (jeste bio bitan za Barsu ali nije bio dominantan u odnosu na Ronaldinha npr. dok Sheva jeste u odnosu na Kaku recimo... i jeste bio glavni u Interu ali kratko jako...Sheva je godinama vukao Milan do titula...bilo je perioda kad je mesecima samo on igrao kako treba a opet su rezultati bili tu ... mislim da je Sheva i za Ukrajinu uradio vise nego Eto za Kamerun.... pa za dinamo, ona nenormalna sezona u ls gde je davao golove kako je hteo, barsi tri za jedno poluvreme na kamp nou.....nekako Shevchenko mi je kompletniji.......raznovrsniji..... imao je savrsen prijem grudima i sut iz prve, bolje lopatao glavom, bolje slobodnjake izvodio, kao sto sam rekao u milanu je bio cak zaduzen i za kreiranje igre jedno vreme......ma ne znam sad ces ti reci sto stvari, ali za mene Sheva ostaje najbolji :)
Sheva,Anri i Ronaldo su mi top3....a Ibra i Eto sa njima top 5.....

Poslednja izmena:
Ma ne priznajem :D
Jeste Eto masina...ali ja ga nekako ne volim........ za vecinu njegovih golova je zasluzna ekstremna brzina i jako dobro kretanje..... nije mi imao tako neke majstorske poteze i van toga (ako ne racunamo da je imao i dobru prangiju pa to super izgleda) a i nikad nije bio toliko bitan za neku ekipu koliko je Sheva za Milan (jeste bio bitan za Barsu ali nije bio dominantan u odnosu na Ronaldinha npr. dok Sheva jeste u odnosu na Kaku recimo... i jeste bio glavni u Interu ali kratko jako...
Auuu, pa Eto je imao velemajstorske poteze, i bio je mnogo bitniji za Barsu nego što misliš ... Pogledaj samo njegov učinak u Barsi:

Imao je potpuno jednak, ako ne i veći uticaj za Barsu kao i Ronaldinjo ... Od karakteristika, Ševa je bio bolji jedino u igri glavom možda, a sve ostalo je bilo na strani Etoa - brzina, šut sa obe noge, dribling, kretanje, čuvanje i kontrola lopte ...

Sheva je godinama vukao Milan do titula...bilo je perioda kad je mesecima samo on igrao kako treba a opet su rezultati bili tu ...
Pa nije se baš naosvajao sa njima, ima samo jednu titulu, više je Kaka vukao tim nego on, a i u ligi šampiona je Kaka vukao Milan (2007-e bukvalno sam) ... Ševa je imao par praznih sezona, gde nije mogao da se sastavi, Etoa su samo povrede sprečile da ima još bolji učinak i više trofeja ...

mislim da je Sheva i za Ukrajinu uradio vise nego Eto za Kamerun.... pa za dinamo, ona nenormalna sezona u ls gde je davao golove kako je hteo, barsi tri za jedno poluvreme na kamp nou.....nekako Shevchenko mi je kompletniji.......raznovrsniji..... imao je savrsen prijem grudima i sut iz prve, bolje lopatao glavom, bolje slobodnjake izvodio, kao sto sam rekao u milanu je bio cak zaduzen i za kreiranje igre jedno vreme......ma ne znam sad ces ti reci sto stvari, ali za mene Sheva ostaje najbolji :)
Što se repke tiče, Eto je najbolji strelac Kameruna u istoriji, najbolji strelac Kupa Nacija u istoriji i ima dve titule prvaka Afrike sa Kamerunom i zlato na OI ...

I za mene je Del Pjero najbolji ma šta god neko rekao, ali objektivno ima boljih i od njega i od Ševčenka, a Eto je među njima :D ...

Ma dobro....jesam se ogresio o njega u proslom postu ali pisao sam ga u polu snu,ni ne secam se sta sam tad mislio..... ne znam meni je Etoo antipatican pun je sebe vise nego Ibra......a jes dobar.... ali ja nikada necu priznati da je bolji od Sevcenka ! Cujes li me Walken !!! Nikada!!! AAhahahahaha !!!

cgcgjbn.jpg

Nije loš tim, to je ono što se ima...dobro je da Šaravi počinje...Robinjo je loš, promašuje 100%-tne prilike...ono protiv Napolija...:roll:

Milan ima verovatno najgore doktore od velikih klubova...povređeni su: Pato, Boateng, Flamini, Jepes, Abijati, Akvilani, Nesta, Kasano, Merkel, Štraser, Gatuzo...Van Bomel popušta Udineze, a Ibra Udineze i Novaru...:roll: A Muntari je na KAN-u...:D

Ako zagusti Pipo mora da uđe...:rtfm:

Sve u svemu nesto ne stima.Vise mi se svidjao Milan iz prosle sezone.Nisu postizali toliko golova,ali uvek daju dovoljno i cini vam se da mogu da ne prime go do sutra!!!Ono sto me najvise cudi je Nestina igra!!Po mom misljenju najbolji bek na svetu,ali covek nije na nivou od prosle sezone(verovatno placa cenu drugacijeg stila igre).Kad se on vrati u formu Milanu ce biti neuporedivo lakse!Naravno svi znamo da im je matora odbrana veliki problem.Ne znam kog planiraju da dovedu,ali nadam se da znaju sta rade!!!Mozda se necete sloziti,ali mislim da je Milanu potreban novi trener!FORZA MILAN
Gde si Techo ni tebe nema više. :lol:

Koja pobeda...naneli smo prvi poraz Udinezeu na Friuliju...:mrgreen:

Lopez i Šaravi...:worth:

Ovaj Šaravi može biti igračina...treba sa njim da počne protiv Arsenala...i ako se vrati Pato...mesto Robinja...:D

Veoma važna pobeda...:D

Prvi i 2 boda više od Juvea...al' Juve 2 tekme manje...:(

Back