- Poruka
- 9.594
Ima me svugde. Vidim i ti si ovde sto godina i ne mičeš se. Ako ako. Treba pustiti korenje.Gde si bre ti Pleše sto godina ?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima me svugde. Vidim i ti si ovde sto godina i ne mičeš se. Ako ako. Treba pustiti korenje.Gde si bre ti Pleše sto godina ?!
Ima me svugde. Vidim i ti si ovde sto godina i ne mičeš se. Ako ako. Treba pustiti korenje.![]()
I veliki pozdrav za Lekica koji je resio da briljira bas kad sam ja cekao Barsu za najvecu isplatu u poslednjih 5 godina...ne da me nece na kladzi nego je ovo strasno. Najmanja kvota me uvek zahebe!
Ovaj Mesbah nije zaustavio cini mi se nijedan napad.
Ibra deli tako dobro lopte da cak ni robinho nije uspeo da promasi gol, verovatno ce biti ljut zbog toga bas mu je islo....a sto je antonini dobio zuti to verovatno samo sudija zna.....sad samo da ne primimo gol a damo jos dva. aj moze i anri da mune jedan. kakvu pracku ima onaj boateng![]()
i ne znam koji moj vise gura ovog robinja![]()
Boateng 3 gola u LŠ, i sva tri golčine!![]()
dobar taj mali Boateng
A secam se kad je igrao kod nas...obecavao je...stvarno je obecavao....a i imao je od koga da uci...od Modrica, Dzenasa i Hadlstona...dobar, dobar
kad je dao prvi gol nije zatresao mrezuvideo li si xexe
Ja bih mu dao zbog prenemaganja...ulijeće nogama a onda se po italijanskom običaju hvata za lice![]()
Ibra covek lud,naterao je i Robinja balvana da daje golove..BoaTENKov gol je jedan od najlepsih ove godine,podsetio me na Piksijev gol protiv Milana...alsam urekao ovog robinha, poceo da daje golove a nece covek...