A.C. Milan

Allegri: Možda je linija bila previše debela

Trener Milana Massimiliano Allegri nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegovoj ekipi u duelu sa Juventusom poništen regularan pogodak.

Iako je ceo svet video da je lopta posle udarca Muntaria prešla gol liniju, i to u velikoj meri, linijski arbitar je sugerisao glavnom deliocu pravde da je Gigi Buffon izvadio loptu pre nego što je ona svojim prečnikom prešla gol crtu.

- Bilo mi je zabavno. Milan je bio dobar na terenu. Nažalost, viđen je i incident koji je kasnije odredio rezultat. Ili je linija bila iscrtana pogrešno pa je bila predebela...Ma, moramo da prihvatimo sada to šo se dogodilo - sarkastičan je bio Allegri.

Kada je u pitanju takođe regularan pogodak Matrija koji je poništen trener „rossonera“ ne vidi ili ne želi da vidi paralelu.

- Da je Muntari dao gol mi bi otišli na plus dva, dok bi Matriev samo izjednačio rezultat. Totalno druga situacija!

- Incident je uticao na nas. Da smo otišli na 2:0 bilo bi totalno drugačije. Ovo je znak da bi neki možda trebalo više da ćute (direktno upućeno na račun Antonia Contea koji se nedavno žalio na suđenje Juventusu, prim. aut.). Stvarno me zabavilo sve ovo - dodao je Allegri i u ozbiljnijem tonu nastavio:

- Juventus je nepobeđen do sada i odlično mu ide. Sinoć smo odlučili da visokim presingom im ometemo pas igru i osvojimo što više prostora. Držali smo tempo većim delom meča, ali smo se na kraju umorili i nismo dobro reagovali kod tri-četiri kontranapada. I dalje mislim da su šanse za osvajanje Skudeta 50-50 - zaključio je Allegri.

Ocekivano se samo o tom momentu prica, al ajde...

E, sad, verovatno ovo nije imalo uticaja na mec, kao ni ponistn gol Matrija, koji je izgleda bio manje regularan nego Muntarijev...

Gol Muntarija je ''glavna'' greška zato što bi tim Milan poveo 2-0...i to bi bila druga stvar.

Sad, ovo Muntarijevo, ovo nije malo udaranje, ovo je iživljavanje...:mrgreen:

Isto i Mexes, to je isto kao što je i Ibra radio, oba za direktan crveni, samo što je bilo tokom igre pa sudije nisu videle, oni bi trebali da budu kažnjeni nakon što ''vrhovni'' odgledaju snimak, e sad da li će smeti da ih kazne je posebna priča, posle neigranja Ibre sinoć i Muntarijevog nedosuđenog gola...kao i što Aronika nije bio suspendovan zbog udaranja Noćerina.

Meč su obeležile sudijske greške, sramota...

Al' Milan je jači tim, još da su tu bili samo Ibra i Boateng od sinoć odsutnih, Juve bi bio pregažen.

Jesu obe situacije za crveni ali to je sudija mogao da ne vidi kao sto se mnogo puta i desi tako, i jeste cist gol matrija ali on je bio u liniji i to se desilo milion puta da pomocni pogresno proceni, ali da sudija stoji u ravni sa gol linijom i ne vidi da je lopta usla pola metra se zaista retko desava... zato i toliko price oko toga , i ne samo zato nego i zato sto juventus vec nedeljama kuka i cmizdri oko sudjenja, a i da je taj gol priznat sto je jedino normalno pitanje je da li bi sve posle bilo kako je bilo.... da je milan vodio 2:0 to se mozda ne bi ni desilo a ako bi se desilo onda bi svi pricali o tome umesto o ovome sto se sada prica.... a i ovaj gore u kaznenom sve vreme drzi muntarija sa obe ruke, obgrlio ga yebote...sta je to?
u svakom slucaju bez obzira na sve za mene je glavni krilac za sve alegri, covek je slina, sisa....

Milan ce uzeti titulu gotovo sigurno, imaju tehnicki bolje igrace u napadu koji ce probiti svaku malu ekipu... Juventus to nema, fizicki je najspremnija ekipa, ali protiv bunkerasa, to tesko ide, tako da ce se tu bodovi prosipati, za sledecu sezonu ce biti neophodan levi bek, neigranje Bonuccia, i neki napadac umesto Vucka, kome ce se kita dize na svakom mecu, a ne na svakom 10om kao crnogorcu...

Meni se ovo svidja, serie A, polako poprima svoj prirodni oblik, borbu za titulu vode oni koji treba da vode, daleko je ovo jos uvek od onih ekipa i lige koja je postojala 90ih, ali verujem da calcio ceka lepa buducnost...

Za duel Lihstajner Muntari, pa cek, zar je trebao da ga pusti, ovo grljenje se desava u svakoj utakmici u svakoj situaciji u svakoj ligi na svetu, to nikako nije opravdanje za Sulju...

Poslednja izmena:
425416_10150699190670435_280286715434_11733666_576976167_n.jpg

scaled.php

Eto ga... A pravilo ofsajda kaze, da se gled polozj glave, bilo kog dela trupa, i noge... Polozaj ruke se iskljucuje...

Inace Mekses dobio tri utakmice neigranja,zbog udaranja Borriella, Muntari i Pirlo nisu kaznjeni...

scaled.php

Eto ga... A pravilo ofsajda kaze, da se gled polozj glave, bilo kog dela trupa, i noge... Polozaj ruke se iskljucuje...

Inace Mekses dobio tri utakmice neigranja,zbog udaranja Borriella, Muntari i Pirlo nisu kaznjeni...

Glava, ruka...iznad pojasa Matri je u ofsajdu, noge nisu...mislim da sudija nije pogrešio.

Ne znam šta je Pirlo radio, nisu trebali kazniti Mexesa, zbog onog gola...da izvrše kompenzaciju...:lol:

Može se bez njega, vraća se Ibra.

Pa vidis liniju, koja ide od Abateove noge ka gore, u "ofsajdu" je samo Matrijeva ruka, glava, grudi, noge su iza Abatea... Doduse, nebitno... Paparesta kaze da je gol ponisten, samo da bi kompezirali gresku kod Muntarijevog gola...

Thiago Silva: Buffon? Pa i ja bih isto uradio. Da sam ja kojim slucajem spasio loptu koja je vec presla crtu ni ja ne bih rekao sudiji. Fudbal mi je sve, moj zivot i ja bih isto tako postupio, tako da je sasvim OK to sto je uradio Buffon. U ovakvim utakmicama je tesko kriviti sudiju, mada mi je nejasno kako linijski nije vidio kad sam ja vidio s centra i zbog toga sam da se uvede tehnologija u fudbal da se ovakve stvari izbjegnu u buducnosti!

„Da sam znao da je lopta prešla gol liniju, da sam to video, ne bih ništa rekao. Pa ne bih sigurno učinio nešto protiv svoje ekipe. Savest mi je čista."
"Na kraju krajeva, zašto se o meni sudi na osnovu ove jedne stvari, kada sam u više navrata u toku svoje karijere radio toliko stvari koje su mogle služiti za primer.“ rekao je Đanluiđi Bufon.

Inace, opasno se zaguzvalo izmedju Milana i Juventusa... Raskinuto je saveznistvo...

Pa vidis liniju, koja ide od Abateove noge ka gore, u "ofsajdu" je samo Matrijeva ruka, glava, grudi, noge su iza Abatea... Doduse, nebitno... Paparesta kaze da je gol ponisten, samo da bi kompezirali gresku kod Muntarijevog gola...

Thiago Silva: Buffon? Pa i ja bih isto uradio. Da sam ja kojim slucajem spasio loptu koja je vec presla crtu ni ja ne bih rekao sudiji. Fudbal mi je sve, moj zivot i ja bih isto tako postupio, tako da je sasvim OK to sto je uradio Buffon. U ovakvim utakmicama je tesko kriviti sudiju, mada mi je nejasno kako linijski nije vidio kad sam ja vidio s centra i zbog toga sam da se uvede tehnologija u fudbal da se ovakve stvari izbjegnu u buducnosti!

„Da sam znao da je lopta prešla gol liniju, da sam to video, ne bih ništa rekao. Pa ne bih sigurno učinio nešto protiv svoje ekipe. Savest mi je čista."
"Na kraju krajeva, zašto se o meni sudi na osnovu ove jedne stvari, kada sam u više navrata u toku svoje karijere radio toliko stvari koje su mogle služiti za primer.“ rekao je Đanluiđi Bufon.

Inace, opasno se zaguzvalo izmedju Milana i Juventusa... Raskinuto je saveznistvo...

Ja bih rekao da je pola Matrija bilo u ofsajdu, a pola nije.:lol:

Slobodna sudijska odluka, ovde je bilo veoma teško doneti odluku, za razliku od Muntarijevog ''gola''.

Gde je nestao ''fer plej''...većina ne bi rekla, i Fabijano je lagao sudiju na SP da nije igrao rukom protiv Obale Slonovače...eh...De Rosi...:worth:

Da budem realan ja nikada nisam verovao u to savezništvo...pogotovo posle ovoga što je Konte nazvao Milan ''mafijaškim klubom'', i to posle nedosuđenog gola Muntariju, glupo...

Ja bih rekao da je pola Matrija bilo u ofsajdu, a pola nije.:lol:
Nije Matri u ofsajdu, Abate zaboravio da izvuče nogu, i to drži Matrija u igri ... No, ovo je sve na milimetar, i kad se ne može preko zamrznutog kadra videti tačno, onda zamislite kako je sudijama, koji u isto vreme moraju da gledaju i trenutak upućivanja lopte i položaj igrača ...

Mexes je dobio kaznu, jel zna neko dal će Bomel dobiti?

Poslednja izmena:
Ma da je zveknuo nekog drugog pa ajde... ni ja ne bih kaznjavao nikog ko uspe da potkaci van bomela...... a jos je i zbog njega izgubio mesto u milanu, tako da.... e pirlo pirlo..... sad sam se setio sta je gatuzo za njega izjavio kad su ga pitali za pirla... kao sto svi pricaju za njega kako je miran,dobar, ne eksponira se... a gatuzo kaze nesto kao ma on je pravo djubre, stalno me je zezao...jednom su on i nesta uzeli moj telefon i poslali braidi poruku da mu nudim sestru u zamenu za novi ugovor :lol:

Nije Matri u ofsajdu, Abate zaboravio da izvuče nogu, i to drži Matrija u igri ... No, ovo je sve na milimetar, i kad se ne može preko zamrznutog kadra videti tačno, onda zamislite kako je sudijama, koji u isto vreme moraju da gledaju i trenutak upućivanja lopte i položaj igrača ...

Mexes je dobio kaznu, jel zna neko dal će Bomel dobiti?

Ruka Matrija je u ofsajdu...

Pa dobro, ako ne kazne Bomela, ne treba ni Pirla...i obrnuto...možda je ovako i najbolje.

Ibrahimović: Ispao sam idiot, ali to ne znači da neću ponovo da šamaram!

Temperament Zlatana Ibrahimovića je, kako samo on ističe, "pravi balkanski".

Vrelu krv Zlatana osetio je Salvatore Aronica koji je dobio šamar od Ibrakadabre u meču Milana i Napolija, a zbog toga je igrač Milana dobio suspenziju od nekoliko utakmica pauze.

Nije ga bilo, između ostalog, i na derbiju s Juventusom.

- Svako uči na svojim greškama, a ja nisam izuzetak. Zbog toga sam ispao idiot - rekao je Zlatan.

Šveđanin je dodao da ne može da obeća da neće ponovo upotrebiti šake ukoliko izgubi živce.

- Kada igram fudbal kroz mene prolazi mnogo emocija. Ne znam da li ću ponovo nekoga da ošamarim - zaključio je Ibrahimović.

Iskreno...nema šta.:mrgreen:

Back