A.C. Milan

Jos jedna pobeda, ubedljivo...4-0 i to bez Neste, Boatenga, Kasana. Ubedljivo smo najefikasniji u ligi, 23 gola. Sledi nas Lacio sa tek 16. Samo da nas zaobidju enormne povrede kao sa pocetka recimo i mislim da bi mogli mozda i laganije nego prosle sezone do skudeta. Opet kazem, nismo sjajni ali u ovakvoj konkurenciji dominiramo. Pozz :)

Zlatan izabrao Audi Q7, Robinho A7, Cassano A8, a Nesta A1

Audi je potpisao suradnju s nogometnim klubom Milan o sponzorstvu za sezonu 2011/2012…

Na službenom potpisivanju našla se kompletna momčad Milana, a među bogatom ponudom automobila iz Ingolstadta našla su se većinom terenska vozila, limuzine te tek poneki uljez pooput najmanjeg modela A1. Upravo je taj model izabrao Alessandro Nesta, dok su ostali vozači ipak izabrali nešto konkretnije automobile.

Zlatan Ibrahimović izabrao je Q7 jednako kao i Massimo Ambrosini, Alberto Aquilani, Alexandre Pato, Filippo Inzaghi, Antonio Nocerino i Mario Yepes.

Limuzinu A8 voziti će Clarence Seedorf, Thiago Silva, Gianluca Zambrotta, Mark van Bommel, Antonio Cassano i Kevin Prince Boateng, dok su ključevi modela A7 otišli u ruke Robinha.

Evo dok se nesto smaram kuci padaju mi razne stvari na pamet samo da ne ucim. I tako mi padne na pamet da napravim najbolji tim milana od igraca koje sam ja gledao :)

evo ovako to izgleda:

274886_A_C__Milan.jpg

Ljudi da vas pitam , ne mislite li da je krajnje vreme da naš klub dovede nekog normalnog golmana i da sredi odbranu ...ovako jesmo dobri u kalcu al smo tanki pozadi za evropu skroz ....realno osim Silve , mrka kapa sve ...

Ljudi da vas pitam , ne mislite li da je krajnje vreme da naš klub dovede nekog normalnog golmana i da sredi odbranu ...ovako jesmo dobri u kalcu al smo tanki pozadi za evropu skroz ....realno osim Silve , mrka kapa sve ...

Nesta i Silva deluju ok. Abate takodje zna da odigra dobro mada zna i da kiksne. Realno u klubu kakav je Milan on bi trebao da bude zamena al ajd. Jos gora situacija je na levom beku, Taivo se nije pokazao. Steta, ocekivao sam od njega vise. Golman takodje dobar al kiksara. Nadam se da nece imati ispada veceras.

Evo nadjoh nesto zanimljivo sto je Pujol izjavio:

"I jedan i drugi imaju važnijih stvari od toga da li će se pozdraviti. Verujem da će uslediti sportski pozdrav. Nikakva zla krv ne postoji. Kod mene recimo uvek ima simpatija za Milan, iako srcem pripadam Barci. Posle svog kluba najviše volim baš Milan", izjavio je kapiten Barcelone.

:klap:

BRAVO ZA IBRU I SEDORFA !!!! Obojica igraju nenormalno dobro veceras . mislim da je pujol pustio malo govance u gace da izvinete... ugazili smo ih od kada smo primili gol a primili smo jako glup gol...ali evo sad oni vracaju nama.... nema veze igramo bre dobar fudbal odlicna utakmica to hocemo !!!!
a tacno sam pomislio "treba da igra pato neko ko ce dati gol a ne robinho" i minut posle on promasi ono....

Kako su jadni ovi barselonini patuljci da tako kazem :mrgreen: ali stvarno jako su jadni. ovaj ***** cavi covek je ***** da onako simulira i jos pokazuje kako ga je akvilani vukao za dres... ma mrs stoko pederska.... a i onaj pujol... mamu mu njegovu ibra ga otresao u duelu a on pada ko tele odmah sam se setio kad je onda pao na metar od shevchenka....... u mamu im smrdljivu hohstaplersku... oduvek me nervir ovaj stark ***** jedna

Back