A.C. Milan

robinho,zamrotta i van bomel su kriticni...menjati ih pod hitno...problem je sto su rizicni i nesta i akvilani zbog kartona.... i van bomel ali on treba svakako napolje...samo da ne udje ambrozini umesto njega...onda bolje van bomel.......

izvXkqTTYLRpw.gif

:mrgreen:

Kakva sisa ovaj buskets...pao i drzi se za glavu a nikog oko njega i kad je video da je i ovaj drugi pao odmah ustaje i buni se a ne zna ni sta hoce, mozda jos jedan penal iako je u njihovom sesnaestercu.... i treba da izadje bomel kod oba gola on nije stigao da zatvori pas a abate igraca.....

Piss...svi ******...:hahaha:

Mislim da ono nije bio penal, da Barsa nije u pitanju bilo bi čudno...:think:

Akvilani dosta podseća na reprezentativca Srbije, voli da gnjavi loptu, ne kreće napred, nego se vraća nazad...najgori igrač Milana na ovoj utakmici, uz Bomela...čudno da Alegri nije krenuo sa Noćerinom...

Ako je ono bio penal za Barsu, mogao je i da svira penal za Milan, nad Robinjom...:per:

Sedorf...malo je gnjavio...al'...:worth:

Robinjo šta je promašio, pa ono bi Pantelić dao...:eek:

Pato nezapažen osim što je ono uleteo Akvilaniju...

Abijati...:worth: Boateng, kakav potez, kakav gol...:worth::worth::worth:

Silva kao i uvek...Nestu sustigle godine...:sad2: Al' tu je Bonera...eh da je dao ono...:hahaha::per:

I ovako remi ništa ne bi značio, Milan je pokazao da može da se nosi sa Barcom, i Inter kada je osvojio LŠ bio je u grupi sa Barsom i odigrao remi i jednu puk'o...:per:

Nesta povredjen, mesec dana nece igrati....sledece sezone moramo da ga menjamo :cry: mislim da bi odlican bio benatia iz udinezea on i silva bi se dobro slagali...bar ja tako mislim .... trebalo bi sredinu da sredimo. pod hitno nam treba plejmejker - najbolje bi bilo eriksen. montolivo ce da dodje za dz. i treba nam jedan defanzivni vezni. spominjao se fernando iz porta, on je jako dobar ima bolesne klizece startove. uz novog golmana imali bi ekipu kao barselona.

Ajde opet menadzera da se igramo malo.....

GK Lloris (Abiati)
DR Abate (Zambrotta)
DC Silva (Mexes)
DC Benatia (Nesta)
DL Taiwo (Antonini)
DMC Fernando (Flamini)
MC Boateng (Emanuelson)
MC Montolivo (Seedorf)
AMC Eriksen (Aquilani)
FC Ibrahimovic (El Shaarawi)
FC Higuain (Balotteli)

Uz prodate igrace i jos nekih 50 miliona mogli bi imati ovakvu ekipu...pffff....gde bi nam bio kraj

Poslednja izmena:

GK Lloris (Abiati)
DR Abate (Zambrotta)
DC Silva (Mexes)
DC Benatia (Nesta)
DL Taiwo (Antonini)
DMC Fernando (Flamini)
MC Boateng (Emanuelson)
MC Montolivo (Seedorf)
AMC Eriksen (Aquilani)
FC Higuain (Balotteli)

Uz prodate igrace i jos nekih 60 miliona mogli bi imati ovakvu ekipu...pffff....gde bi nam bio kraj
u osmini...

GK Lloris (Abiati)
DR Abate (Zambrotta)
DC Silva (Mexes)
DC Benatia (Nesta)
DL Taiwo (Antonini)
DMC Fernando (Flamini)
MC Boateng (Emanuelson)
MC Montolivo (Seedorf)
AMC Eriksen (Aquilani)
FC Higuain (Balotteli)

Uz prodate igrace i jos nekih 50 miliona mogli bi imati ovakvu ekipu...pffff....gde bi nam bio kraj

Izgleda da će Tevez da dođe, opasno, mnogo ludaka u jednom timu...:sad2: Samo Baloteli fali...:sad2::per:

Ako bi došao Tevez...on neće moći da igra LŠ...al' trebalo bi dovesti Gansa i Montoliva...oni bi mogli da igraju LŠ...:per:

Izgleda da će Tevez da dođe, opasno, mnogo ludaka u jednom timu...:sad2: Samo Baloteli fali...:sad2::per:

Ako bi došao Tevez...on neće moći da igra LŠ...al' trebalo bi dovesti Gansa i Montoliva...oni bi mogli da igraju LŠ...:per:

Taj tevez je strava igrac,ali realno najvise nam treba plej...treba odbranu i sredinu da sredimo....jos je glupo sto ne moze da igra ls, u ligi smo dovoljno jaki.... taj ganso je bas sklon povredama ne bih voleo da on dodje....ali bas je non-stop povredjen...... eriksen je mnogo dobar. on ili goetze ili thiago alcantara....ali ja bih najvise voleo eriksen mali razbija....mada ni on ne moze ls....ali ove godine tu i onako ne mozemo nista......

Taj tevez je strava igrac,ali realno najvise nam treba plej...treba odbranu i sredinu da sredimo....jos je glupo sto ne moze da igra ls, u ligi smo dovoljno jaki.... taj ganso je bas sklon povredama ne bih voleo da on dodje....ali bas je non-stop povredjen...... eriksen je mnogo dobar. on ili goetze ili thiago alcantara....ali ja bih najvise voleo eriksen mali razbija....mada ni on ne moze ls....ali ove godine tu i onako ne mozemo nista......

E jedino to sa povredama...:think:

Mislim da možemo u LŠ ove sezone...ako dođe Montolivo i još jedan srednjak...:think:

Sa Barsom možemo da se nosimo...

Pa ovi igraci koje sam ja nabrojao bas nisu imena nego mladi dobri igraci koji tek treba da explodiraju :mrgreen: benatia,fernando,montolivo,eriksen....ko je tu veliko ime? pa cak i higuain i baloteli nisu jos ne znam ni ja sta napravili od sebe....

Back