A.C. Milan

e ...odgovorio sam ti vec na temi o valensiji.... ja sve vreme samo pokusavam da kazem da uopste nije veca verovatnoca da ces im uzeti bod igrajuci bunker nego da pokusas na neki drugi nacin.
i mene nervira sto su se oni odlucili za bunker.
a ovo sto sam ja rekao kao primer kako bi moglo...pa naravno da bi opet moglo i ovako i onako....i da bi bilo jako tesko kako god

e ...odgovorio sam ti vec na temi o valensiji.... ja sve vreme samo pokusavam da kazem da uopste nije veca verovatnoca da ces im uzeti bod igrajuci bunker nego da pokusas na neki drugi nacin.
i mene nervira sto su se oni odlucili za bunker.
Nije veća jer Barsa ima mali milion akcija po utakmici, i neka mora da uđe ... A ima i Messiju koji sam može da izdribla deset igrača i da da gol ili asistira, a to nijedan drugi klub nema ... Jedino je veća verovanoća da će tim nalinom igre protivnik popiti petardu, ali ako već biram između 0-5 i muške igre i nadigravanja i 0-1 i bunkera, i ja bih veruj mi pre izabrao 0-5 ... Naravno, ovde sve pričamo hipotetički, ali u praksi je jako teško izvodljivo da se Barsa dobije nadigravanjem, moralo bi dosta stvari da se poklopi ...

bon.jpg

Ne moze tele bez kiksa pa to ti je. :dash:

Veceras vas je najvise zasro Alegri sa njegovom taktikom svi pozadi i gadjajte Ibru ako uspete. Juve je skoro svih 90 minuta kontrolisao mec, moglo je mnogo gore da se zavrsi po Milan, Abiati je skinuo par vrlo dobrih sansi ali *** na kraju je i on kiksnuo.

ugazi nas lece za jedno poluvreme.....ma ne mogu ni da se nerviram vise...3;0 ljudi moji......... onaj slinavi ljigavi majmun poceo utakmicu sa nocerinom,van bomelom i ambrozinijem u ekipi....eeeejjjj mamu mu ***** bre.......na klupi akvilani i boateng a na pocetku sezone oterao merkela(najboljeg igraca juce na utakmici juve- djenova) i strasera koji nas je ugazio danas.

ugazi nas lece za jedno poluvreme.....ma ne mogu ni da se nerviram vise...3;0 ljudi moji......... onaj slinavi ljigavi majmun poceo utakmicu sa nocerinom,van bomelom i ambrozinijem u ekipi....eeeejjjj mamu mu ***** bre.......na klupi akvilani i boateng a na pocetku sezone oterao merkela(najboljeg igraca juce na utakmici juve- djenova) i strasera koji nas je ugazio danas.
Raduje dobra partija Tomovica...:mrgreen:

kad nesta ode u penziju mi idemo u drugu ligu....prvi gol nisam stigao da vidim...kod drugog abijati ispustio loptu(poceo je jako cesto da kiksira,puklo mu samopouzdanje,mator je ali ne ocekujem da cemo mu traziti zamenu) pa napravio penal u guzvi-mada nije bio penal ovaj je iscenirao opet je abijati kriv....gol (i to kakav) dao oddo-jos jedan nas igrac u lecceu...pa kad su vec njega i strasera poslali na pozajmicu sto nisu stavili opciju da ne mogu igrati protiv nas!? kod treceg gola antonini sjajno odigrao grosmileru......galijani na telefonu sve vreme...........neki hot line verovatno.......

realno lece nije neka posebna ekipa imaju samo 4 boda razbili su nas u prvom poluvremenu jer smo mi igrali kako smo igrali.....ne verujem da bi namestili ovako na brzinu da damo tri gola previse je sumnjivo ....ne znam....... cudno jeste to sto se nisu zatvorili imamo dosta prostora za igru......ali kakvi golovi boatenga

Back