.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
stali smo...kako to ne vidi ovaj majmun sto ne uvede jos nekoga...ima samo deset minuta do kraja....jooj alegri mamu ti *****...anceloti vrati se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na 3:0 sam vidio troje ljudi kako igraju 2...20 kvota bila u tom trenutku.
ko ti kriv sad.... jesu bile neke ozbiljne uplate?pa sto nisi i ti odigraoko ti kriv sad.... jesu bile neke ozbiljne uplate?
Mada ne bi mi škodilo ovaj put Hahaha, ma ne nije namesteno![]()
Nisam odigrao jer se ne kladimMada ne bi mi škodilo ovaj put
Ovaj jedan je dao 1000, ali sad ne znam je li ga čekao kusur. 'Ebi ga, ne znam likove pa nisam ni pitao.
jel primaju kod vas u crnu goru dinare?
Prvo golčina Bate-u i sada ovo...

cega bre hiljadu?jel primaju kod vas u crnu goru dinare?
p.s. shala mala![]()

Kakva lezernost posle vodjstva, kao da vode 10-0, i jos su mogli komotno na kraju i da izgube. I to se godinama unazad ponavlja. 
Fudbalski klub Milan objavio je da je operacija srca Antonija Kasana uspešno završena u 8.35 časova.
Operaciju je izvršio doktor Mario Karminati uz prisustvo klupskog lekara Rodolfa Tavane, saopštio je italijanski klub.
Milan je u četvrtak objavio da Kasano ima srčanu anomaliju koja je izazvala probleme u dotoku krvi u mozak.
Kasano se nalazi u bolnici od subote kada mu se pogoršalo zdravstveno stanje tokom avionskog leta kojim se sa saigračima vraćao sa utakmice protiv Rome koju je Milan dobio rezultatom 3:2.
Potpredsednik Milana Adriano Galiani rekao je da bi Kasano mogao biti odsutran od četiri do šest meseci.