A.C. Milan

Milan je uvek bio kurvarska ekipa i kad namanje ocekujes ti penzioneri pobede, ne retko i u zaustavnom vremenu. Imaju jak prekid i u sledecoj utakmici moze biti svacega iako dajem blagu prednost Totenhemu.

Tačno, sve je moguće.

Jeste da će biti jako teško, al' nije još ništa gotovo, to je samo gol zaostatka.

Pobedimo 2-1...ja zadovoljan...:mrgreen:

Tako smo i u sezoni 2006/07 igrali kući 2-2 sa Bajernom, a tamo ih dobilo 0-2...

Ovaj Alegri je jedno nesposobno, zakrzljalo , usrano,slinavo pile...eto tako izgleda i toliko je pametan! Pa da li je moguce da je on sa takvom sredinom izasao na teren ?! Da li je moguce da se on opet pouzdao u matorog , mrtvog ,sedorfa kojeg boli k***** za sve? Cim sam video koja ekipa izlazi na teren , jasno mi je bilo.......
Jepes koliko god da je dobro odigrao u odbrani,Silva nikad ne bi onako kao kobila lego ispod lenona, em ga ovaj ne bi protrcao,em se Silva ne bi us*ao ko da je ne znam koji igrc ispred njega....
Silva je trebao da igra u odbrani a umesto njega Abate u sredinu i da trci napred vise nego sto je to radio utakmici,jer kad god je krenuo napred bilo je opasno.
Desnog beka je mogao da igra Oddo koji je u dosta dobroj formi,i ne bi imao problem brzine jer nije igrao bejl...a imali bi bar jednog igraca koji zna da centrira i izvede prekid(ono je bila sramota sinoc).
Isto tako Merkel je trebao da igra umesto onog lenjivca Sedorfa,imali bi brzu i tehnicki bolju sredinu ....ovako smo imali dva matorca i poceli glupo nadtrkujemo sa njima, i na kraju naravno nisu imali snage za napad....
Znaci Alegri je zeznuo utakmicu jer je najvecu odgovronost dao sedorfu, ovog boleo ku*ac za sve, lako ga zatvorili , mi igrali totalno nepovezano i izgubili celo poluvreme dok nismo poceli da igramo fudbal kad je ovaj izasao. i druga greska sto nije stavio dovoljno brzog igraca u odbranu da spreci ovakvu kontru....
Takodje smo trebali mi njih da stisnemo od prvog minuta,kao inter, da se oni use*u a ne mi, ali sa ovom ekipom to nije bilo moguce. juce su na momente igrali kao amateri,nikad nisam video toliko pogresnih dodavanje na milanovoj utakmici.
Totenhem stvarno nije igrao nista posebno,sva njihova igra se svodila na bunarenje na krauca, i kad smo se konacno setili da zatvorimo te pokusaje,posle toga nista nisu pokazali,osim tog jednog kontranapada.....
realno imamo bolji tim,i mogli bi ih pobediti u lodonu,ali kad bi igrali pravi igraci i na pravi nacin, ali sa ovom konjinom alegrijem to izgleda nije moguce.....ne mogu da verujem kako je taj covek dospeo da bude trener milana....
A sto se tice sve ove frke,mislim da je pogresio sudija koji je pustio igracima totenhema da od pocetka igra prljavo,a onda kad su i milanovi krenuli poceo da deli kartnone i onda oni popizdeli sto dobijaju kartone a ovi nisu pre toga...... ali svejedno nije trebalo to toliko da se otrgne kontroli,iznenadio sam se od ovog flaminija, a gatuzo je polupan skroz....tako da smo ipak na kraju mi ispali divljaci.....

Zajebao je to sa Silvom u veznom redu...a mnogi su rekli da je to veliki rizik...

Silva sigurno ne bi onako ispao...al' Jepes je imao dve najbolje prilike...

Mene ne čudi ovo od Flaminija, znam da ima takve startove, viđao sam to u Seriji A...

A za Gatuza ni malo...:mrgreen:

Dobro da je Ibra bio miran, za divno čudo...al' nije smeo...inače bi propustio revanš...

Nemoj da vređaš!:mrgreen:

Gatuzo ima baš dugačku kosu...vidi se da ga je povukao, kod zulufa...

Nego, i Džordan je osumnjičen.
ma zevzecenje....nije ga povuko nego ga gurnuo...Dzordan nemoze nista da bude kriv...to mediji u Italiji bezveze lupaju i zajedno sa vama se vataju za neku slamku i traze krivca za poraz....na kraj ce bude da sste vi osteceni od sudije a vama su trebali da padnu dva crvena...

ma zevzecenje....nije ga povuko nego ga gurnuo...Dzordan nemoze nista da bude kriv...to mediji u Italiji bezveze lupaju i zajedno sa vama se vataju za neku slamku i traze krivca za poraz....na kraj ce bude da sste vi osteceni od sudije a vama su trebali da padnu dva crvena...

Sigurno ga je provocirao, ne bi ga Gatuzo iz čista mira napao.

A bolje da ne pišemo šta pišu Engleski mediji, vređaju samo tako.:mrgreen:

Sigurno ga je provocirao, ne bi ga Gatuzo iz čista mira napao.

A bolje da ne pišemo šta pišu Engleski mediji, vređaju samo tako.:mrgreen:

Svi znaju kakvi su italijani....kvarni ko muckovi...ovo je sad fazon napravio Berluskoni da se nebi pisalo u stampi o porazu Milana vec o Gatuzu i Dzordanu....Dzordan nikog nikad nije provocirao a ovolko staz ima...a Gatuzo je itekako pravio picvajz...pa ti vidi...bavimo se malo vise fudbalom ;)

Svi znaju kakvi su italijani....kvarni ko muckovi...ovo je sad fazon napravio Berluskoni da se nebi pisalo u stampi o porazu Milana vec o Gatuzu i Dzordanu....Dzordan nikog nikad nije provocirao a ovolko staz ima...a Gatuzo je itekako pravio picvajz...pa ti vidi...bavimo se malo vise fudbalom ;)

Gatuzo jeste lud, al' ne verujem da bi iz čista mira napao čoveka.

Provaljen je Džordan bre...:per:

Gatuzo propušta revanš, to nije loša vest, igraćemo ofanzivnije, to je samo gol zaostatka...Boateng da se vrati...:lol:

Gatuzo je uvek bio smrad :mrgreen:
Boateng...ko bese to :think: aaaa onaj sto je kod nas je redovno bio na tribinama... :)
nama se vracaju svi sem Carlija....ceo mec ce igra Modric iako mu je bilo dovoljno 15 minuta da vam zagorca zivot,tu je i Bejl,King,Hadlston,Kabul.... :worth:

Gatuzo je uvek bio smrad :mrgreen:
Boateng...ko bese to :think: aaaa onaj sto je kod nas je redovno bio na tribinama... :)
nama se vracaju svi sem Carlija....ceo mec ce igra Modric iako mu je bilo dovoljno 15 minuta da vam zagorca zivot,tu je i Bejl,King,Hadlston,Kabul.... :worth:

Gatuzo je legenda bre...jesi video šta radi...a ni žuti...boje ga se i sudije...:per:

Neka se vrati ko hoće...al' mi tamo nemamo šta da izgubimo, krećemo svim raspoloživim snagama, nije to tako puno, samo gol zaostatka, biće jako, jako teško, al' ne i nemoguće, čuda se dešavaju.

Gatuzo je legenda bre...jesi video šta radi...a ni žuti...boje ga se i sudije...:per:

Neka se vrati ko hoće...al' mi tamo nemamo šta da izgubimo, krećemo svim raspoloživim snagama, nije to tako puno, samo gol zaostatka, biće jako, jako teško, al' ne i nemoguće, čuda se dešavaju.
pogle sto sam izbacio na temu evropska takmicenja....ko od nas dvoe prodje moze komono u finale....

Na našoj strani su slabiji, svako može u finale, možda i Šalke.:D

Očekujem polu-finale Milan - Inter...:mrgreen:

hehe ne lupaj.....gledacemo finale Tottenham-Barselona i imacemo prednost sto se igra u Englesku....bice zestoko.....ako pobedimo to ce mi biti poslednja odgledana utakmica u zivotu...ali nema veze...samo mi da uznemo taj trofejcic...pa ne zalim da zinem...sutra da me kopaju u raku ne zalim...

hehe ne lupaj.....gledacemo finale Tottenham-Barselona i imacemo prednost sto se igra u Englesku....bice zestoko.....ako pobedimo to ce mi biti poslednja odgledana utakmica u zivotu...ali nema veze...samo mi da uznemo taj trofejcic...pa ne zalim da zinem...sutra da me kopaju u raku ne zalim...

A vidim vi ste već u finalu...:eek:

To kao mi što smo na SP-u prošli Australiju...:hahaha:

E sad sam se setio jos jedne gluposti...ajde onaj antonini i nije nesto u odbrani iako se trudi a i nije toliko los u napadu, ali valjda alegri kao trener treba da zna da mu kaze da mora uvek da stoji blizu lenona i da ga napada cim primi loptu i da ga uvek tera da bude ledjima okrenut golu...pa majku mu ne radi se to od juce, zato mislim da bi oddo bio dobro resenje na bekovskoj poziciji protiv brzih igraca jer zna to dobro da odradi,tako je i ronalda cuvao,tako su veceras i ovi iz arsenala radili, tako i treba...ali mi imamo retarda na klupi.....a ovaj antonini se use*e ko da messi stoji pred njim a ne lenon i gleda ga...joooojjj ja bih ga bolje cuvao....
i nervira me sto smo sad zbog ove dvojice mi ispali ne znam kakvi, pa i dowson je laktom ibru zveknuo, sandro je isao gatuzu direkt na koleno....opet najvise je sudija kriv sto se tako zakuvalo,a ova dvojica su se izvinili...mada su ispali magarci....

Back