A.C. Milan

Trebali bi mi vako nesto:
Gomes-Ekoto,Douson,Galas,Corluka-Van der Vart,Palasios,Sandro,Lenon-(malo ispred)Kranjcar-Defo
to je ako se Modric ili Krauc ne vrate posto Bejl nece da se opravi.....
jedino ako Hari spiclov ne spremi neku taktuku....

Trebali bi mi vako nesto:
Gomes-Ekoto,Douson,Galas,Corluka-Van der Vart,Palasios,Sandro,Lenon-(malo ispred)Kranjcar-Defo
to je ako se Modric ili Krauc ne vrate posto Bejl nece da se opravi.....
jedino ako Hari spiclov ne spremi neku taktuku....

Lenon može biti opasan...jako je brz...a nama tu Antonini...:lol:

Ne verujem ja da Bejl neće igrati sve dok ne vidim da ga nema na terenu...isto tako je bilo i za Runija protiv Bajerna u LŠ, revanš...neće, neće igrati...i ono izađe...:D

Imamo odličnog Nestu i Silvu...od Ibre se puno očekuje, ja od Pata ne očekujem ništa naročito, mnogo više očekujem od Robinja...

Robinja sam tri puta gledao na nase utakmice...u dres gradjana....u par sa Tevezom...njih dvoje se u 3 meca nisu videli pored Kinga i Dousona....picvajz smo im pravili.....zato se ne opterecujem mnogo sas njega....Ibra je opasniji mnogo...Nisam vas gledao bog zna od kad pa i ne znam kako dekaju Silva i Nesta...

Lenon može biti opasan...jako je brz...a nama tu Antonini...:lol:

Ne verujem ja da Bejl neće igrati sve dok ne vidim da ga nema na terenu...isto tako je bilo i za Runija protiv Bajerna u LŠ, revanš...neće, neće igrati...i ono izađe...:D
ma definitivno....doktori pozurili da ga oprave i vrnuli ga pre vreme....prilikom jednog sprinta osetio bol....mislim da posle toga nece rizikovati...

Robinja sam tri puta gledao na nase utakmice...u dres gradjana....u par sa Tevezom...njih dvoje se u 3 meca nisu videli pored Kinga i Dousona....picvajz smo im pravili.....zato se ne opterecujem mnogo sas njega....Ibra je opasniji mnogo...Nisam vas gledao bog zna od kad pa i ne znam kako dekaju Silva i Nesta...

To je drugo...sada je u dresu Milana...:mrgreen:

Nesta i Silva kada su zajedno - sjajni su...sve dok se ne povredi Nesta...

Au da *** skroz sam to smetnuo sa uma. Steta, nista onda najverovatnije na sredini Gatuzo, Sedorf i Flamini. Kasnije moze Merkel da udje cisto da unese malo svezine. U napad Pato, Ibra i Robinjo. Valjda ce Pato zivnuti malo ne znam sta se vise desava sa njim.

Tako i ja mislim da ćemo igrati...a možda i Alegri stavi Silvu kao zadnjeg veznog, Jepes kao štopera sa Nestom...sredina još sa Silvom Flamini i Gatuzo...a napred Sedorf, Robinjo i Ibra...al' ne verujem da će rizikovati da Silvu stavlja kao zadnjeg veznog...

181702_133151286750896_100001680777240_206381_7074493_n.jpg

Veliku uslugu nam je ucinio Juve savladavsi zahuktalog Intera. Hvala im na tome, oduzicemo se prvom prilikom. Zelim im da se domognu Lige Sampiona jer to i zasluzuju, tu im je mesto.

Ma mi kao ne bi mogli bez pomoći Juvea...daj...:mrgreen:

Želim da im se revanširamo za onih 1-2 na ''San Siru''.:rtfm:

Moguće da u LŠ odu Milan, Napoli, Lazio, Inter...najrealnije...

Volim sto je juve zgazio inter vise nego ista :) svaka im cast. Mislim da cemo opusteno dobiti Totenhem, sad videcemo sta ce biti, dugo nismo igrali dobro u Ls. Al ako dobijemo totenhem posle nam dolazi Valensija cini mi se.

Back