A.C. Milan

@SQUID
Ma da...ponudice mu Siti 100 miliona godisnje...ali dobro, i bosingva bi mogao biti dobar....
Stvarno su i za tog Lorisa i Cisokha ispali glupi...a Lyon se omastio.....
Galijani je izgleda za Gansa sredio dok je bio u Brazilu da proda Ronaldinha...mislim stvarno se zadrzao tamo previse dugo, a i on i gatuzo su izjavili nesto tipa da sigurno nije bio tamo na odmoru.... i jos je Robinho rekao da Ganso navija za Milan....
Pa ne znam, ja bih ovako poceo a svakako bih rotirao sve napadace, Kasanu bih ipak dao prednost jer i daje golove a i asistira.. Pato nikako da se uklopi, sad se vec cesto povredjuje a i nekad igra sjajno,nekad nam je igrac manje...tako da bih iskoristio Kasana dok je jos u punoj snazi i dao Patu vremena da se sredi bez pritiska i prevelike odgovornosti, jer ipak je jos on klinac,.....

A ko zna...možda Alveš izabere Milan, ipak smo mi veći klub, a i imamo dosta Brazilaca...:D

Au...itekako glupi...:dash:
Gledam večeras prijateljsku Francuska - Brazil...i vidim Gurkufa...:dash:

Opasan je Galijani...:mrgreen:

Pa imaš pravo...meni je Pato draži i više ga volim nego Kasana...što kažeš mlad je...ima vremena...

Protiv Francuske ništa...:(

A ko zna...možda Alveš izabere Milan, ipak smo mi veći klub, a i imamo dosta Brazilaca...:D

Au...itekako glupi...:dash:
Gledam večeras prijateljsku Francuska - Brazil...i vidim Gurkufa...:dash:

Opasan je Galijani...:mrgreen:

Pa imaš pravo...meni je Pato draži i više ga volim nego Kasana...što kažeš mlad je...ima vremena...

Protiv Francuske ništa...:(

Pa i ja racunam na to...ali bojim se da galijani nece ni pokusati za alvesa...ali nikako mi nije jasno zasto ne bi to uradio pa bekovi su nam vec godinama najbolnija tacka a gde ces boljeg od njega (osim mozda corluke ;) ) i to za dz,bas kako galijani voli :)

Jao i taj gurkuf...jeste da smo zaradili12 miliona na njemu,ali opet je to bilo jako glupo, prosto ne mogu da verujem da se galijaniju desilo tako nesto....mada anceloti je njega odstranio iz tima, ali opet nisu trebali staviti opciju za prodaju u ugovor...

Ma volim i ja vise Pata, ali napisao sam vec...

Pa i ja racunam na to...ali bojim se da galijani nece ni pokusati za alvesa...ali nikako mi nije jasno zasto ne bi to uradio pa bekovi su nam vec godinama najbolnija tacka a gde ces boljeg od njega (osim mozda corluke ;) ) i to za dz,bas kako galijani voli :)

Jao i taj gurkuf...jeste da smo zaradili12 miliona na njemu,ali opet je to bilo jako glupo, prosto ne mogu da verujem da se galijaniju desilo tako nesto....mada anceloti je njega odstranio iz tima, ali opet nisu trebali staviti opciju za prodaju u ugovor...

Ma volim i ja vise Pata, ali napisao sam vec...

Da...bekovi su nam baš loši...:(
Nadam se da će Vilja igrati protiv Parme...nismo ga valjda doveli kao i Onjevua...:roll:

I za Borijela smo se bili zeznuli pa smo morali da plaćamo...:roll:

Pato nekada odigra sjajno...a nekada ga prosto nema...

GK Neuer
DR Dani Alves/Bosingwa
DC Nesta
DC Silva
DL Villa
DMC Flamini
MC Pirlo
AMC Ganso
SC Cassano
SC Robinho
CF Ibrahimovic

To bi bila strava ekipa...i drugi tim

GK Abiatti
DR Zambrotta
DC Agger
DC Astori
DL Antonini
AMR Abate
MC Merkel
MC Boateng
AML Emannuelsson
CF Bendtner
CF Pato

Za svaki slucaj ostaviti i Yepesa, Strassera i Inzaghija.

Prodati Sokratisa,Onyewua,Boneru sa ostalima (Amelia,Oddo,Jankulovski,Legrottalie,Bommel,Gattuso,Seedorf,Ambrosini) ne produziti ugovore i to bi taman bilo dovoljno za kupovinu Neuera(kolike su im godisnje plate...i vise nego dovoljno , bilo bi i za plate Neueru i Alvesu)... za Agera i Bendtnera bi nam trebalo 15 miliona, za Gansa 20-25...

Ager u drugom timu...? Mislim da bi u ovom slučaju bolje on igrao na lijevom beku, nego Villa.

Pa to sam stavio tako da bi bile dve ekipe..... da stavim njega na levog beka,imao bih dva leva beka u drugoj postavi :)
U svakom slucaju on bi posle sledece sezone zamenio mozda Nestu...mislim kod mene u ovom krstarica virtualnom menadzeru :mrgreen:
inace sada vidim i da je Taiwo slobodan za pregovore, covece koliko bi nam dobro legli on i dani alves....pfffff....
a galijani se izgleda interesuje za maksvela, to mi glupo skroz, vec ima 30 dosta vise bre......
jos se sad pise po novinama da cemo menjati pata za maksvela i ibru, ali odbijam da poverujem da je galijani toliko glup !!! ibru kupujemo za 24 a maksvela bi dobili za 2-3.... a za pata od sitija bi ladno izvukli 70 milijuna koliki su ludaci....

Poslednja izmena:
Ibrahimović sjebao zglob

92052_sibrahimovic_f.jpg

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović bice najmanje dve nedelje u autu zbog povrede zgloba zadobijenih na treningu.

Šveđanin je već postigao 17 golova i upisao 10 asistencija, što ga je prema sopstvenom priznanju potpuno "iscedilo".

"Osećam se veoma umorno i to se može videti po mojim igrama na poslednje dve utakmice. Trčao sam u prazno i nisam mogao da dam 100 odsto mogućnosti. Mislim da je to normalno, juce na treningu sam izvrnuo zglob i nadam se da cu se oporaviti vec za dve sedmice", rekao je Ibrahimović.

Sjajni napadač tvrdi da je Mark van Bomel doveden u Milan na njegov savet.

"Adrijano Galijani me je pitao za Van Bomela i rekao sam mu da je bolje da takvog igrača imamo u našem timu nego kao protivnika. On je čvrst igrač koji daje svoj maksimum na terenu, a takvi igrači su nam potrebni u Milanu", rekao je Ibrahimović
:per:
.

Ibrahimović sjebao zglob

92052_sibrahimovic_f.jpg

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović bice najmanje dve nedelje u autu zbog povrede zgloba zadobijenih na treningu.

Šveđanin je već postigao 17 golova i upisao 10 asistencija, što ga je prema sopstvenom priznanju potpuno "iscedilo".

"Osećam se veoma umorno i to se može videti po mojim igrama na poslednje dve utakmice. Trčao sam u prazno i nisam mogao da dam 100 odsto mogućnosti. Mislim da je to normalno, juce na treningu sam izvrnuo zglob i nadam se da cu se oporaviti vec za dve sedmice", rekao je Ibrahimović.

Sjajni napadač tvrdi da je Mark van Bomel doveden u Milan na njegov savet.

"Adrijano Galijani me je pitao za Van Bomela i rekao sam mu da je bolje da takvog igrača imamo u našem timu nego kao protivnika. On je čvrst igrač koji daje svoj maksimum na terenu, a takvi igrači su nam potrebni u Milanu", rekao je Ibrahimović
:per:
.

Voleo bi, a?!:per:

...inače...evo nešto pravo...

Totenhem bez pola tima protiv Milana?

Engleski Totenhem nalazi se u velikim problemima pred prvi mec osmine finala Lige sampiona protiv Milana na "San Siru" posto su pod znakom pitanja Garet Bejl, Luka Modric, Rafael Van der Vart i Piter Krauc.

Menadzer Hari Rednap mozda ce morati da "krpi" tim bez najboljih igraca za prvi mec osmine finala Lige sampiona protiv Milana, narednog utorka.

Prethodno, "pevci" ce gostovati u subotu Sanderlendu u prvenstvenom mecu.

Garet Bejl se nece oporaviti do utakmice na ''San Siru'', tvrdi "Gardijen". Isti izvor navodi da su u Totenhemu isforsirali oporavak Velsanina od problema sa ledjima zbog cega ga je na testu, prilikom sprinta, ponovo osetio bol.

Pored Bejla, pod upitnikom su i Luka Modric, koji se oporavlja od operacije slepog creva, kao i "roviti" Rafael van der Vart i Piter Krauc.

Prvi mec izmedju Milana i Totenhema u osmini finala Lige sampiona na programu je u utorak, 15. februara.

http://wap.telenor.rs/sport/?page=200706

Ne baksuziraj nije istina da se povredio !!!
Umoran jeste, mogao bi i da odmori protiv parme,njih bi i tako trebali dobiti(neka bude na klupi za svaki slucaj) pa da bude spreman za totenhem...

Ama nek on igra protiv Parme, posle silnih remija Inter moze da nam dodje na -2, Napoli je konstantno na -3. Ta utakmica jednostavno mora da se dobije. Skudeto nismo osvojili 100 godina a za LS ima vremena, ona nikad nije predstavljala problem ;)

A to si u pravu..... i ja tako mislim, samo ako je umoran i ne igra mu se onda bolje da pocne sa klupe, neka Pato igra u sredini tu je ionako dosta bolji nego sa strane a i vise voli tu poziciju,pa bice to dovoljno jak napad za parmu...isto kao i za totenhem....

Pirlo se povredio na treningu, povratak Neste u tim

Fudbaler Milana Andrea Pirlo doživeo je povredu kolena na večerašnjem treningu i propustiće utakmicu 25. kola Serije A sa Parmom, saopšteno je na sajtu kluba sa "San Sira".

Pirlo se nedavno oporavio od povrede butine, zbog koje je ove sezone odigrao samo 14 utakmica za Milan.

Trener Masimilijano Alegri očekivao ga je za meč osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema, narednog utorka, a posle sutrašnjih pregleda biće poznato da li će 31-godišnji igrač sredine terena moći na teren.

Dobra vest za trenera Milana je oporavak Alesandra Neste, koji zbog povrede nije igrao od 23. januara, ali će konkurisati za sastav tima u duelu sa Parmom.

puuuuuuuuuu :dash: :dash: :dash: sto bre...hocu da vas dobijemo kad ste u kompletu...da ne keenjate posle kako niste imali igrace :dash:

Ama nek on igra protiv Parme, posle silnih remija Inter moze da nam dodje na -2, Napoli je konstantno na -3. Ta utakmica jednostavno mora da se dobije. Skudeto nismo osvojili 100 godina a za LS ima vremena, ona nikad nije predstavljala problem ;)

A to si u pravu..... i ja tako mislim, samo ako je umoran i ne igra mu se onda bolje da pocne sa klupe, neka Pato igra u sredini tu je ionako dosta bolji nego sa strane a i vise voli tu poziciju,pa bice to dovoljno jak napad za parmu...isto kao i za totenhem....

Slažem se sa pissom! Bolje da Ibra bude na klupi, da odmori za Totenhem, a ako bude problema...neka uđe...:D

Back