Moguce je i Abate da se oporavi i bude spreman za totenhem....... citam sad da se otimaju svi oko pirla ,posto mu galijani nije na vreme ponudio novi ugovor....stvarno ne znam sta ceka, imamo desetak igraca kojima istice ugovor a on nikome ne nudi novi, pre svega Nesti i Pirlu ?!
A kad smo vec kod toga mozda bi i mi mogli da probamo dani alvesa da maznemo , i njemu istice ugovor a on vec duze vreme ne zeli da ga produzi sa barsom iako su mu oni ponudili, pre neki dan je pisalo da ce ipak prihvatiti ali nista nije gotovo jos, mozda hoce novi izazov...trebali bi da ga probamo ipak je (verovatno) najbolji desni bek na svetu...mada i bosingva bi bio odlicno pojacanje,izleda da ovi iz celzija nece sa njim produzavati ugovor,tako da je slobodan..
Takodje Abijatiju istice ugovor a Ameliji pozajmica, najbolje bi bilo kad bi se berluskoni ispruzio da dovedemo Nojera, imali bi golmana svetske klase narednih 15 godina.....
da dovedemo tog Gansa kao sto se prica da hocemo bilo bi fenomenalno.... jos jedan dobar defanzivni vezni(Idealno bi bilo Esijen, De rosi ili Jaja Ture ali ya tako nesto sanse su 1% u najboljem slucaju.....mogli bi da probamo sa lasanom dijarom ili diabijem ali pitanje je koliko su oni bolji od flaminija i merkela(ako nastavi ovako da napreduje...mada on i nije toliko defanyivan,ali je prvi koji bi ispao iz konkurencije ybog njih) i napadac koji bi bio dobra zamena za Ibru (Bedntner zeli iz Arsenala,istice mu ugovor sledece godine,jako jeftino bi ga doveli a on je odlican napadac i jos je mlad, to bi isto bio pun pogodak, bar ja tako mislim).
I imali bi odlicnu ekipu,ja bih bio prezadovoljan...a bonus bi bio da dovedemo jos jednog centralnog beka,za pomoc Silvi i Nesti i kao zamena za Nestu uskoro( najbolje Ager ili Astori (valjda je polovina njegovog ugovora u nasem vlasnistvu...)