A.C. Milan

Pa lepo je uradjen ovaj sajt.... Pato opet dao gol...i to na asistenciju ibre,sto je super jer inace ne izlledaju bas kao da se uklapaju.... pitanje je sta ce biti sa patom...mene nekako najvise brine sto je uzasno sklon povredama...... bonera opet ispao glup i dobio zuti...

Pa lepo je uradjen ovaj sajt.... Pato opet dao gol...i to na asistenciju ibre,sto je super jer inace ne izlledaju bas kao da se uklapaju.... pitanje je sta ce biti sa patom...mene nekako najvise brine sto je uzasno sklon povredama...... bonera opet ispao glup i dobio zuti...

И погледом пропратио Флореса код изједначујућег гола.

Jako slabo.... koji moj su kupili emanuelsona i vilu ako ce opet da igra bonera ?! Pa i jankulovski i papastopulos su bolji od njega i opet na klupi........ ocaj....ovaj alegri je mutant.....
inter ima 8 bodova manje ali i dve utakmice manje..... ako pobedi obe dolaze na 2, pa vi vidite... sva sreca pa su te dve tekme sa romom kod kuce i fiorentinom u gostima, a i u sledecem kolu gostuju juventusu a mi docekujemo parmu......tako da mozda nas opet u***** da budemo na +4,5......mada ako se ovi sada napale...... a i napoli nam opet dosao na tri boda....

Jako slabo.... koji moj su kupili emanuelsona i vilu ako ce opet da igra bonera ?! Pa i jankulovski i papastopulos su bolji od njega i opet na klupi........ ocaj....ovaj alegri je mutant.....
inter ima 8 bodova manje ali i dve utakmice manje..... ako pobedi obe dolaze na 2, pa vi vidite... sva sreca pa su te dve tekme sa romom kod kuce i fiorentinom u gostima, a i u sledecem kolu gostuju juventusu a mi docekujemo parmu......tako da mozda nas opet u***** da budemo na +4,5......mada ako se ovi sada napale...... a i napoli nam opet dosao na tri boda....

:hahaha:

Samo remi...:(

Dobro da je Pato dao gol...:ok:

Stvarno i mene to zanima...tu su Vilja, Sokratis, Emanuelson, pa i Jankulovski...a nama Bonera u timu...:confused:

Uf bice nezgodno, to ce da mu bude prva utakmica,pitanje je kako ce da odigra...mada ne moze da bude losije nego da igraju gatuzo,flamini,bomel i sedorf.....Pirlo da posalje dve-tri prave duge na Ibru i bice dosta....za pocetak...

Uf bice nezgodno, to ce da mu bude prva utakmica,pitanje je kako ce da odigra...mada ne moze da bude losije nego da igraju gatuzo,flamini,bomel i sedorf.....Pirlo da posalje dve-tri prave duge na Ibru i bice dosta....za pocetak...

Vratiće se malo ranije...tačnije za meč sa Parmom...al' izgleda da ga Alegri neće staviti tu, da ne rizikuje...

Ma poslace Pirlo par dobrih lopti al dzaba kad ce Bonera opet sve sjebati :dash:

Koliko li jos kikseva treba da napravi nesrecnik kako bi Alegri shvatio da mu nije mesto u startnoj postavi :think:

Bonera da čuva Bejla!:hahaha:

Ne znam da li će se Nesta vratiti...mislim da 'oće...al' Bonera će sigurno početi tu utakmicu, jer može da igra na svim pozicijama u odbrani...:dash:

Ne znam da li ce Abate da se vrati do tada? Ako nece....yebiga.....mogao bi da proba Oda protiv Bejla, jeste da je Bejl duplo brzi,ali Odo je(pre tri godine doduse) odlicno cuvao Kristijana Ronalda...mada mislim da bi bilo najbolje da stavi Flaminija da igra desnog beka da ga markira(on je i kod Vengera kad mora igrao bekovske poyicije,dosta dobro)

Moguce je i Abate da se oporavi i bude spreman za totenhem....... citam sad da se otimaju svi oko pirla ,posto mu galijani nije na vreme ponudio novi ugovor....stvarno ne znam sta ceka, imamo desetak igraca kojima istice ugovor a on nikome ne nudi novi, pre svega Nesti i Pirlu ?!
A kad smo vec kod toga mozda bi i mi mogli da probamo dani alvesa da maznemo , i njemu istice ugovor a on vec duze vreme ne zeli da ga produzi sa barsom iako su mu oni ponudili, pre neki dan je pisalo da ce ipak prihvatiti ali nista nije gotovo jos, mozda hoce novi izazov...trebali bi da ga probamo ipak je (verovatno) najbolji desni bek na svetu...mada i bosingva bi bio odlicno pojacanje,izleda da ovi iz celzija nece sa njim produzavati ugovor,tako da je slobodan..
Takodje Abijatiju istice ugovor a Ameliji pozajmica, najbolje bi bilo kad bi se berluskoni ispruzio da dovedemo Nojera, imali bi golmana svetske klase narednih 15 godina.....
da dovedemo tog Gansa kao sto se prica da hocemo bilo bi fenomenalno.... jos jedan dobar defanzivni vezni(Idealno bi bilo Esijen, De rosi ili Jaja Ture ali ya tako nesto sanse su 1% u najboljem slucaju.....mogli bi da probamo sa lasanom dijarom ili diabijem ali pitanje je koliko su oni bolji od flaminija i merkela(ako nastavi ovako da napreduje...mada on i nije toliko defanyivan,ali je prvi koji bi ispao iz konkurencije ybog njih) i napadac koji bi bio dobra zamena za Ibru (Bedntner zeli iz Arsenala,istice mu ugovor sledece godine,jako jeftino bi ga doveli a on je odlican napadac i jos je mlad, to bi isto bio pun pogodak, bar ja tako mislim).
I imali bi odlicnu ekipu,ja bih bio prezadovoljan...a bonus bi bio da dovedemo jos jednog centralnog beka,za pomoc Silvi i Nesti i kao zamena za Nestu uskoro( najbolje Ager ili Astori (valjda je polovina njegovog ugovora u nasem vlasnistvu...)

Poslednja izmena:
GK Neuer
DR Dani Alves/Bosingwa
DC Nesta
DC Silva
DL Villa
DMC Flamini
MC Pirlo
AMC Ganso
SC Cassano
SC Robinho
CF Ibrahimovic

To bi bila strava ekipa...i drugi tim

GK Abiatti
DR Zambrotta
DC Agger
DC Astori
DL Antonini
AMR Abate
MC Merkel
MC Boateng
AML Emannuelsson
CF Bendtner
CF Pato

Za svaki slucaj ostaviti i Yepesa, Strassera i Inzaghija.

Prodati Sokratisa,Onyewua,Boneru sa ostalima (Amelia,Oddo,Jankulovski,Legrottalie,Bommel,Gattuso,Seedorf,Ambrosini) ne produziti ugovore i to bi taman bilo dovoljno za kupovinu Neuera(kolike su im godisnje plate...i vise nego dovoljno , bilo bi i za plate Neueru i Alvesu)... za Agera i Bendtnera bi nam trebalo 15 miliona, za Gansa 20-25...

Poslednja izmena:
Moguce je i Abate da se oporavi i bude spreman za totenhem....... citam sad da se otimaju svi oko pirla ,posto mu galijani nije na vreme ponudio novi ugovor....stvarno ne znam sta ceka, imamo desetak igraca kojima istice ugovor a on nikome ne nudi novi, pre svega Nesti i Pirlu ?!
A kad smo vec kod toga mozda bi i mi mogli da probamo dani alvesa da maznemo , i njemu istice ugovor a on vec duze vreme ne zeli da ga produzi sa barsom iako su mu oni ponudili, pre neki dan je pisalo da ce ipak prihvatiti ali nista nije gotovo jos, mozda hoce novi izazov...trebali bi da ga probamo ipak je (verovatno) najbolji desni bek na svetu...mada i bosingva bi bio odlicno pojacanje,izleda da ovi iz celzija nece sa njim produzavati ugovor,tako da je slobodan..
Takodje Abijatiju istice ugovor a Ameliji pozajmica, najbolje bi bilo kad bi se berluskoni ispruzio da dovedemo Nojera, imali bi golmana svetske klase narednih 15 godina.....
da dovedemo tog Gansa kao sto se prica da hocemo bilo bi fenomenalno.... jos jedan dobar defanzivni vezni(Idealno bi bilo Esijen, De rosi ili Jaja Ture ali ya tako nesto sanse su 1% u najboljem slucaju.....mogli bi da probamo sa lasanom dijarom ili diabijem ali pitanje je koliko su oni bolji od flaminija i merkela(ako nastavi ovako da napreduje...mada on i nije toliko defanyivan,ali je prvi koji bi ispao iz konkurencije ybog njih) i napadac koji bi bio dobra zamena za Ibru (Bedntner zeli iz Arsenala,istice mu ugovor sledece godine,jako jeftino bi ga doveli a on je odlican napadac i jos je mlad, to bi isto bio pun pogodak, bar ja tako mislim).
I imali bi odlicnu ekipu,ja bih bio prezadovoljan...a bonus bi bio da dovedemo jos jednog centralnog beka,za pomoc Silvi i Nesti i kao zamena za Nestu uskoro( najbolje Ager ili Astori (valjda je polovina njegovog ugovora u nasem vlasnistvu...)

Dobro da se Abate vraća, odlično je čuvao Ronalda u utakmici na ''San Siru''...al' ume i da kiksne, kao ono u derbiju...kada je Milito dao gol...

Produžiće sigurno, Nesta neće da ide nigde...a Pirlo da je hteo da ide otišao bi ranije u Čelsi...sada ga kao hoće Atletiko Madrid i Valensija...

Bilo bi dobro dovesti Alveša, čuo sam da neće produžiti ugovor sa Barsom, oni hoće da dovedu Van der Vila iz Ajaxa..al' i Siti je zainteresovan...:confused:

Eh...kada bi doveli Nojera...:worth:
Kad se samo setim da smo mogli da uzmemo Lorisa pre nego što je otišao u Lion...:dash:

Čini me da će Ganso da dođe na leto...za 25 miliona...hteo ga i Inter...al' kažu da je Milan u prednosti...zašto ne znam...Galijani nešto mulja...:mrgreen:

Napad nam nije toliko potreban, na ostalim pozicijama smo slabi...mada ne bi bilo loše dovesti jednog...tako nešto...Bedntner bi bio odličan...

Otkad smo samo mi zainteresovani za tog Agera...svaki put to čujem...:D

Poslednja izmena:
@SQUID
Ma da...ponudice mu Siti 100 miliona godisnje...ali dobro, i bosingva bi mogao biti dobar....
Stvarno su i za tog Lorisa i Cisokha ispali glupi...a Lyon se omastio.....
Galijani je izgleda za Gansa sredio dok je bio u Brazilu da proda Ronaldinha...mislim stvarno se zadrzao tamo previse dugo, a i on i gatuzo su izjavili nesto tipa da sigurno nije bio tamo na odmoru.... i jos je Robinho rekao da Ganso navija za Milan....
Pa ne znam, ja bih ovako poceo a svakako bih rotirao sve napadace, Kasanu bih ipak dao prednost jer i daje golove a i asistira.. Pato nikako da se uklopi, sad se vec cesto povredjuje a i nekad igra sjajno,nekad nam je igrac manje...tako da bih iskoristio Kasana dok je jos u punoj snazi i dao Patu vremena da se sredi bez pritiska i prevelike odgovornosti, jer ipak je jos on klinac,.....

Poslednja izmena:

Back