A.C. Milan

Istina tako je bilo...Spletom okolnosti je zavrsio kod vas:lol:

Mator je Pirlo vec ne moze on sada da igra konstantno na visokom nivou...

Milan je trebao i morao da napravi smenu generacija 2007 godine posle osvojene LS...

Eto, da nije ''opalio'' devojku Ronalda, ne bi bio danas kod nas...:mrgreen:
Trebali su, ali oni su verovatno rekli ''Zašto da menjamo tim koji je prvak Evrope?''...:neutral:

Citao sam da je Jaja Ture postao najplaceniji igrac na svetu...A Ibri nude jos vise da dodje kod njih...Uzas sad vec preteruju sa tim ciframa sumanutim.

Pa realno ako predje Ibra kod vas,zamrzece ga i Interovi a kad se na to dodaju Juveovi,to je onda dobar deo Italije koji ce ga mrzeti...Ali bole njega patka on gleda svoj interes:D

Citao sam i ja za Berluskonija da je rekao da nece dovoditi skupa pojacanja...Mozda ga je stvarno ova ekonomska kriza dobro udarila:lol:

Nenormalno! Nije taj Jaja takav igrač da toliko zarađuje, nije ni blizu dostojan takve zarade...sramota, a i glupi su, za te pare bi im pristala većina igrača
(boljih) da dođu...
Baš tako, zabole njega, kao i što je K. Ronaldo rekao ''volim kada mi zvižde'' ili nešto u tom kontekstu.
Ma kakva kriza, taj koliko se nakrao svih ovi godina, njemu niko ništa ne može.:mrgreen:
Ali krajnje je vreme da malo uloži, barem da se ne brukamo po Evropi, i od Intera, kao prošle sezone.:(

Eto, da nije ''opalio'' devojku Ronalda, ne bi bio danas kod nas...:mrgreen:
Trebali su, ali oni su verovatno rekli ''Zašto da menjamo tim koji je prvak Evrope?''...:neutral:

Pa verovatno je bio taj fazon'uzeli smo LS,ne moramo da menjamo nista...

A ta ekipa je vec tada bila stara i na misice i na iskustvo je uspela da bude sampion Evrope...Uz Kakine super partije...

Morali ste tad smenu generacija da uradite,zato sam ja pisao na Interovoj temi da moze i nas slicna sudbina da zadesi ako ne podmladimo tim...Zaneti ce uskoro u penziju,Lusio,Samjuel,Eto,Stankovic,Milito,svi ti igraci vec imaju preko 30...

A i Majkon,Kambiaso imaju 29...Moramo i mi polako da ubacujemo mladje:)

Nenormalno! Nije taj Jaja takav igrač da toliko zarađuje, nije ni blizu dostojan takve zarade...sramota, a i glupi su, za te pare bi im pristala većina igrača
(boljih) da dođu...
Baš tako, zabole njega, kao i što je K. Ronaldo rekao ''volim kada mi zvižde'' ili nešto u tom kontekstu.
Ma kakva kriza, taj koliko se nakrao svih ovi godina, njemu niko ništa ne može.:mrgreen:
Ali krajnje je vreme da malo uloži, barem da se ne brukamo po Evropi, i od Intera, kao prošle sezone.:(

Jaja Ture jeste odlican igrac,jedan od najboljih na svojoj poziciji,ali realno ne zasluzuje toliku platu...

Mora Berluskoni da dovede bar dva dobra pojacanja ako zelite da budete konkurentni u Italiji i Evropi i da se ne brukate kao sto si rekao...

Kad bi vam dosao Ibra uz jos jednog dobrog defanzivca i veznog onda bi vec bili ok...

Mada treba vama remont cele ekipe,ali za pocetak dva tri mladja dobra igraca bi vas podigli...

Pa verovatno je bio taj fazon'uzeli smo LS,ne moramo da menjamo nista...

A ta ekipa je vec tada bila stara i na misice i na iskustvo je uspela da bude sampion Evrope...Uz Kakine super partije...

Morali ste tad smenu generacija da uradite,zato sam ja pisao na Interovoj temi da moze i nas slicna sudbina da zadesi ako ne podmladimo tim...Zaneti ce uskoro u penziju,Lusio,Samjuel,Eto,Stankovic,Milito,svi ti igraci vec imaju preko 30...

A i Majkon,Kambiaso imaju 29...Moramo i mi polako da ubacujemo mladje:)

Baš tako, dosta toga na iskustvo, i tada su sve matori bili...Kaka' je tu najviše doprineo, kako je samo igrao te sezone...neverovatno!

E to je zajebano, treba smenu uraditi...:D
Interu su u odbrani najstariji, tu treba misliti na zamene...mada mogi svi oni još dosta da igraju...:)...neka su i matori, samo neka dobro igraju...;)

Jaja Ture jeste odlican igrac,jedan od najboljih na svojoj poziciji,ali realno ne zasluzuje toliku platu...

Mora Berluskoni da dovede bar dva dobra pojacanja ako zelite da budete konkurentni u Italiji i Evropi i da se ne brukate kao sto si rekao...

Kad bi vam dosao Ibra uz jos jednog dobrog defanzivca i veznog onda bi vec bili ok...

Mada treba vama remont cele ekipe,ali za pocetak dva tri mladja dobra igraca bi vas podigli...

Jeste dobar, al' da bude najplaćeniji...ne idemi to baš u glavu...:confused:
Nama treba jedan bek, štoperi nisu loši, Nesta i Tijago Silva, Nestu može da menja i Onjevu koji je dobro odigrao SP...
Nešto baš ne verujem u dolazak Ibre, ipak je to puno para, mada ako Berluskoni odreši kesu, sigurno je moguće...:)
Npr. kada bi doveli nekog beka, Dempsija ili Hondu, i Fabijana ili Ibrahimovića, pa da očekujem nešto više...
Kakav remont, ako će da rade remont treba da prodaju ceo tim, da ostave samo Pata.:mrgreen:

Ibrahimović na putu za AC Milan

Zlatan Ibrahimović sve je bliže prelasku u AC Milan. 'Rossoneri' su predložili isplatu 30 milijuna funti Barceloni za njegove usluge u vremenskom periodu od četiri godine.
Interes za Zlatana Ibrahimovića potvrđen je u redovima AC Milana od strane podpredsjednika kluba Adriana Gallianija, no 'Rossoneri' još uvijek moraju riješiti pitanje odštete Barceloni za švedskog internacionalnca. Talijanski Corriere dello Sport u današnjem izdanju tvrdi kako su planovi za dovođenje Ibrahimovića na San Siro već pokrenuti, te kako će AC Milan Barceloni predložiti isplatu odštete od 30 milijuna funti tijekom razdoblja od četiri godine.

Najveća prepreka Ibrahimovićevom prelasku u Milano bila bi njegova izrazito visoka plaća, no i tu se sprema kompromis dvaju europskih velikana. Španjolci bi uštedjeli oko 50 milijuna € na Ibrahimovićevoj plaći u sljedećih nekoliko godina ukoliko bi ga prodali u AC Milan, te su spremni na 'popust' od 8 milijuna € kod transfera kako bi 'Rossoneri' taj novac mogli uložiti u Zlatanove plaće.

Nakon dolaska Davida Ville i Mate iz Valencije, Ibrahimović se sve češće spominje kao siguran kandidat za odlazak sa Nou Campa, a u AC Milanu ga vide kao idealnog vođu novog milanskog napada nakon što, prema pisanjima talijanskih medija, iz vrha napada ovo ljeto otpreme Klas-Jana Huntelaara i Ronaldinha.

Berluskoni: "Izvući ću uši Galijaniju"
09. jul 2010. | 11:20 | Izvor: Sportske.net

Silvijo Berluskoni javno kritikovao Adrijana Galijanija. Odnosi između vlasnika i potpredsednika vrlo loši u ovom trenutku.
GalijaniKako saznaje "SportItalia", čelni ljudi Milana više nisu u dobrim odnosima.

Posle Anćelotija i Leonarda, koji su otišli nakon konstantnih kritika od strane Berluskonija, Galijani bi mogao da sledi primer dvojice trenera i da kaže dosta.

Ranije ove nedelje, Berluskoni je rekao da će "morati da Galijaniju izvuče uši" zbog loših rezultata prethodnih sezona.

Sve ukazuje na to da će Galijani biti žrtvovan ukoliko i ova sezona krene nizbrdo za Milan.

Ovaj Berluskoni je kralj,izvucicu usi Galijaniju:hahaha:

Berluskoni: "Izvući ću uši Galijaniju"
09. jul 2010. | 11:20 | Izvor: Sportske.net

Silvijo Berluskoni javno kritikovao Adrijana Galijanija. Odnosi između vlasnika i potpredsednika vrlo loši u ovom trenutku.
GalijaniKako saznaje "SportItalia", čelni ljudi Milana više nisu u dobrim odnosima.

Posle Anćelotija i Leonarda, koji su otišli nakon konstantnih kritika od strane Berluskonija, Galijani bi mogao da sledi primer dvojice trenera i da kaže dosta.

Ranije ove nedelje, Berluskoni je rekao da će "morati da Galijaniju izvuče uši" zbog loših rezultata prethodnih sezona.

Sve ukazuje na to da će Galijani biti žrtvovan ukoliko i ova sezona krene nizbrdo za Milan.

Ovaj Berluskoni je kralj,izvucicu usi Galijaniju:hahaha:

:mrgreen:Bolje da uloži malo para, mislim da se ćelavi smrad tu ne pita mnogo...

Službeno: Oddo potpisao da 2012!

Službeno je potvrđeno da će Oddo nastaviti karijeru u Milanu.
Nakon pisanja i nagađanja Sky Sportsa da će Oddo i sledeće sezone braniti crno-crvene sada je i službeno potvrđeno od strane MilanNews.it da ce Oddo ostati u Milanu do 30. juna 2012. godine.
Iako će bivši kapiten Lazia se morati puno potruditi da bi se našao u prvih jedanaest na popisu novog trenera Milana Massimiliana Allegrija.

Pato:"Ostajem u Milanu!"

Mlada zvezda i jedan od najboljih igrača Milana Alexandre Pato dao je intervju za TV EBAND:
"Ne želim komentarisati svoju reprezentaciju niti njihovu igru. Zasad imam cilj vratiti se u Milan i nadati se da će me novi selektor Brazila pozvati da nastupim za svoju reprezentaciju."
Dao je i odgovor na pitanje gde će nastaviti karijeru: "Imam ugovor sa Milanom do 2014. i tamo se nameravam i zadržati. Nakon deset godina svoje karijere želeo bih se vratiti u Brazil, u Internacional za kojim moje srce tuče i osvojiti Copa Libertadores" - rekao je Pato.

Milan dovodi Robinha umesto Ronaldinha?

Na San Siru prate razvoj situacije oko brazilskog napadača Robinha, koji bi, pišu italijanski mediji, mogao Rossonerima poslužiti kao idealna zamena za Ronaldinha. Robinho je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u brazilskom Santosu i odmah "proradio", te tako Brazilac ne namerava da se vrati u Manchester City, koji će, kako sada stvari stoje, biti primoran da proda igrača kojeg su doveli iz maridskog Reala.

No, Građani su nedavno odbili ponudu Bešiktaša od 16 miliona funti, te čekaju "pravog" kupca. Mogao bi to biti Milan, koji bi dovođenjem Robinha nadoknadio eventualni odlazak njegovog sunarodnika Ronaldinha, koji je sve bliže povratku u rodni Brazil.

Novi Milanov trener Masimilliano Allegri bio je oduševljen Robinhovim nastupima na Mondijalu, te je jednom prilikom kazao kako bi volio sarađivati sa 26-godišnjim ofanzivcem.

Borriello: Lippi je kriv za neuspjeh Italije na SP-u

NAPADAČ Milana i povremeni talijanski nogometni reprezentativac, 28-godišnji Marco Borriello, kritički se dotaknuo Marcella Lippija, sada već bivšeg talijanskog izbornika, zbog neuspjeha Azzurra na SP-u... Italija na SP-u u JAR-u nije uspjela proći skupinu te uz francusku reprezentaciju slovi za najveće razočaranje turnira.

"Nažalost, u reprezentaciji se nije osjećao entuzijazam. Ljudi se nisu identificirali s Lippijevom Italijom i možda je izbornik trebao više slušati mišljenje javnosti. Postalo je jasno nakon turnira da je Lippi napravio krivi izbor igrača za SP. Nije bilo razlike u kvaliteti između igrača koje je on izabrao za SP i onih koji su ostali kući", komentirao je Borriello, koji se i sam našao među onima koji nisu vidjeli Južnu Afriku (bio je na proširenom popisu od 28 igrača).

"Siguran sam da bi nam uključenje Antonija Cassana i Marija Balotellija u sastav donijelo potreban uzlet i poticaj i samim time bolji rezultat."

U pravu je...;)

Milan kupuje 3 mlada igraca od Intera?

Tri Nerazzurra uskoro bi trebali da obuku dres Milana.
Sky sport je objavio danas (nedjelja) da je Milan sklopio ugovor s ljutim rivalom Interom,oko kupovine tri mlada igraca a rijec je o Cristian Daminuţă (20), Attila Filkor (22 sutra[na slici] i Marco Ezio Fossati (17),oni su spremni da obuku crno-crveno.Kako Sky saznaje Milan je platio Interu 7 mil.eura ovaj trio, a svi oni imaju svijetlu buducnost a posebno Fossati.

:mrgreen:

Reja : Ledesma ostaje ili ide u Milan

EDOARDO Reja priznao je da će sledeci klub biti Milan ili ostaje za Cristiana Ledesma.
27-godisnji veznjak Lacia bio je povezan s Rossonerima kao novi trener Massimiliano Allegri voli stil igre igrača, a željeli bi ga imati kao pomoc/zamjena Andrea Pirlu.
Sve je izglednije da ce Napoli pobijediti Milan u utrci za ovog igraca, ali prema treneru Edoardo "Edy" Reja, Ledesma obnavlja svoj ugovor ili ide u Milano.
"Ledesma? On mora odlučiti oko svoje budućnosti. Ili da prihvati obnovu ugovora ili odlazi u Milano ", izjavio je šef Biancocelesti Reja.
On je rekao da Ledesma košta oko 7.000.000 €, te zaraduje 1.500.000 € godisnje plaće.

Ronaldinho i Huntelaar "out" a Robinho i Ibra "in"!

Sve je izglednije da ce Ronaldinho i Huntelaar napustiti Milan.Uprava Flamenga je voljna dovesti Ronaldinha i platiti ukupnu svotu koju Milan trazi.U nekoliko navrata Ronaldinho je i sam izjavio da zeli se vratiti u Brazil.Njegova moguca zamjena je drugi brazilac Robinho koji nema zelje ostati u Man. Cityu ali i trener Mancini je izjavio da ne racuna na njega tako da bi ovaj transfer bio moguc.

Drugi igrac o kojem se vec dugo pise da ce otici je Huntelaar koji nikoga nije odusevio svojom igrom i zeli ga takodjer mnogo klubova kao sto je Bayern iz Munchena,Fenerbahce te Aston Villa.Iako nizozemac zeli ostati cini se da nece imati drugog izbora ako zeli igrati negdje u prvom sastavu.Njegova moguca zamjena je Ibrahimovic o kojem se takodjer dugo raspravlja i zasigurno je jedan igrac koji bi mogao preci u Milan.
Milan bi prodajom Ronaldinha i Huntelaara mogao pokriti dio troskova koje bi dao za Robinha i Ibrahimovica.

Ovo bi bilo...:super:

Milan ima novog prvotimca!

Igrac iz Sierra Leonea ce biti novi prvotimac Milana.Rijec je o Rodneyu Strasseru koji je trebao otici na posudbu ali je novi trener Milana Massimilano Allegri rekao da ga nece pustiti te da ce on biti nova zamjena za kapetana Massima Ambrosinija jer Ambrosini je u godinama i sve cesce se ozljedjuje tako da Allegri zeli imati pravu zamjenu a cini se ce 20-godisnjak biti idealan.Strasser je bio jedan od najboljih igraca u Primaveri te ce bez obzira na to sto Gattuso ostaje prikljuciti se zamjenama.

Odličan potez, sviđa mi se što Alegri voli mlađe igrače.:ok:

Ibrahimovic na korak do prelaska?

Kako odmice vrijeme do kraja prijelaznog roka tako je sve ociglednije da ce Ibra napustiti Barcelonu.Milan je jako zagrizao za Ibrahimovica i cini se da je u ozbiljnij namjeri da ga dovede.
Nove vijesti dolaze iz Barcelone koja je spremna cak pustiti Zlatana za 35-40 miliona a ne 50 koliko su platili Interu.Ovaj dogovor je pao izmedju dviju uprava koje su dobre vec od ranijih transfera pa je Ibrahimovic cini se sve blize Milanu.

Ovaj ronaldinho se opet ugojio ko govedo...treba ga menjati sa sitijem za robinja...i probati huntelara za dzeka trampiti..... naravno, trebalo bi mozda jos 15 miliona dodati za ta dva transfera ali isplatilo bi se.... Ibra je preskup , i ima mnogo veca primanja od dzeka,nema sanse za to.....a i ima vec 29 godina.....
Pato - Dzeko - Robinho...ne bi bilo lose...... mada mnogo bolje bi bilo Pato - Ibrahimovic - Ronaldinho kad ovu poslednju dvojicu ne bi mrzelo da budu profesionalni fudbaleri......

Ovaj ronaldinho se opet ugojio ko govedo...treba ga menjati sa sitijem za robinja...i probati huntelara za dzeka trampiti..... naravno, trebalo bi mozda jos 15 miliona dodati za ta dva transfera ali isplatilo bi se.... Ibra je preskup , i ima mnogo veca primanja od dzeka,nema sanse za to.....a i ima vec 29 godina.....
Pato - Dzeko - Robinho...ne bi bilo lose...... mada mnogo bolje bi bilo Pato - Ibrahimovic - Ronaldinho kad ovu poslednju dvojicu ne bi mrzelo da budu profesionalni fudbaleri......

Slažem se sa tim da bi ga trebalo menjati za Robinja, Ronaldinjo sad već ima 30 godina, ugojio se, šta će nam...i još sledeće sezone može da ode kao slobodan igrač...mada čuo sam da su iz Milana demantovali da ide, šteta...što se tiče Džeka, mislim da za to nema šanse, Volfsburg ga ceni 50 miliona, nemamo mi te pare...Ibrahimović, mislim da nam ne treba, jeste odličan bio u Italiji, ali ko zna, a i preskup je...bolje da dovedu Robinja ili Luis Fabijana...
Čujem da je Kaka' na transfer listi Real Madrida, treba njega da vratimo.:D

Back