A.C. Milan

Zao mi je ali mislim da od Milana u ovoj sezoni u LS ne treba ocekivati nesto puno...osmina finala puna kapa...sve vise ima ozbiljnijih timova u LS a Milan mi ne deluje ozbiljnije nego prosle sezone..Daj boze da gresim jer bih voleo da Milan i Roma zaigraju u LS dobro kao i Inter..Mislim da ce Roma proci bolje u LS ove sezone nego Milan...NE NAVIJAM ni za koga od ova dva kluba ali realno kazem (da se nebi fanovi Milana nabrusili na mene).;)

Tačno! Mada ko zna, možda Alegri napravi čudo.:D
Ipak mislim da je ozbiljniji od Leonarda, ovo je ipak trener, a i bio je dobar sa Kaljarijem, dok Leonardo nije imao nikakvog trenerskog iskustva.

:mrgreen:
Milan je potpisao ugovor sa grčkim reprezentativcem Sokratisom Papastatopulosom. Grk je poručio navijačima "rosonera" da ne lome jezik previše i da ga jednostavno zovu "Papa".

Ma ko da se obrusi, mislimo i gore nego ti.....

http://www.goal.com/en/news/11/tran...-ac-milan-striker-klaas-jan-huntelaar-arrives

bilo bi dobro da ga se otarasimo, dodamo 10-15 miliona i dovedemo ekstra napadaca..... mozda bi vredelo i rizikovati sa Balotelijem...da se ubacimo u poslednji cas,ipak on navija za nas...mada ce izgleda da predje u siti.....ako ne on, tu je Dzeko koji isto navija za Milan i odabrao bi nas pre nego bilo koji drugi klub....u sitiju je guzva kada su napadaci u pitanju,mozda bi mogli opet Adebajora da probamo kupiti, mada niko od njih trojice nije bas sigurna opcija da bi nam bio idealan napadac... mislim da cemo imati gadnih problema ako ne kupimo dobrog ofanzivnog kreativnog veznog igraca... nesto sto je Gurkuf mogao da igra da ga kreteni nisu prodali..... ronaldinhu ne ide kroz sredinu, seedorf ne moze izdrzati ni pola sezone a ne celu... mozda ne bi bio losa opcija Anderson iz mancestera,za njega se prica da bi ga ferguson prodao jer nije bas zadovoljan njim, mada on ga je gurnuo nazad u sredinu dok je u portu proglasen za novog ronaldinha bas dok je igrao na toj poziciji na kojoj bi nama trebao...a ne bi bio skup..... pod hitno nam treba i dobar desni bek..... kad bi ta tri mesta kvalitetno popunili i skrpili bi nekako i ovu sezonu....

Slažem se, moramo se otarasiti Huntelara, koji će nam, bilo bi odlično dovesti Balotelija, zamisli samo tandem Pato-Baloteli, mada veliki je to rizik...za Džeka ne znam, nisam ga puno gledao...Adebajor je isto malo ''lud'', al' odličan igrač...ja bih najviše voleo da vidim Robinja u Milanu, mislim da je to veliki igrač, da se malo uozbiljio mogao je da bude najbolji fudbaler na svetu, al' i on voli da se zajebava...a i njega nam Siti nudi, a 20 miliona nije toliko puno, jeftiniji je od Džeka, a mislim da je i bolji...
Gurkufa ne pominji, to je najveća glupost koju smo napravili, pogotovo mi nije jasno, kada su znali da će Kaka' da ide, što njega nisu zadržali, nego oni prodali obojicu, i uzeli skoro sto miliona, a nisu nikoga doveli.

GK AMELIA (ABIATTI)
DR BONERA (ZAMBROTTA)
DL ANTONINI ( JANKULOVSKI)
DC NESTA (PAPASTATHOPOULOS)
DC SILVA (ONYEWU)
DMC FLAMINI (AMBROSSINI)
MC PIRLO ( GATUSSO (mada on bi mogao da predje u olipmijakos, sto bi bilo dobro ako se nadje prava zamena))
AMC SEEDORF (ANDERSON)
SC PATO ( ADYIAH)
SC RONALDINHO (MANCINI)
FC DZEKO ( BORIELLO)

ono....prilicno siromasno......cak i ovako "pojacani"...

Imam par zamerki ovde, mislim da bi bilo najbolje da nam odbrana ovako izgleda, SOKRATIS - NESTA - SILVA - ANTONINI, Sokratis može da igra i beka, a za Antoninia je koliko sam čuo Alegri rekao da će igrati, da računa na njega.
Bonera ne valja, često ima kikseve, ume da odigra odlično (kao protiv Mančestera u prvoj utakmici), i onda već u sledećoj utakmici sve zezne.
Borielo je bio odličan ove sezone, tako da mislim da bi trebao da bude prva postava.
Evo, mislim da bi ovako nešto bilo najbolje:
------------------AMELIA------------------------
SOKRATIS-NESTA-SILVA-ANTONINI
-------------------PIRLO-------------------------
FLAMINI------------------------AMBROSINI
PATO------BORRIELLO-------ROBINHO

Berluskoni diktira taktiku Milana
7009222564c46040e0bfdb930453186_extreme.jpg

Predsednik Milana Silvio zatražio je od novog trenera “rosonera” Maksimilijana Alegrija da tim igra na njegov način, sa dva napadača.

“Ne želim da gledamo samo jednog igrača u napadu. Za pobedu su potrebni golovi, igrači ispred gola”, rekao je Berluskoni dodavši da je bio ljut na taktiku Leonarda.

“Mnogo cenim Leonarda ali se ne slažem sa njim u tome kako vodi tim na terenu. Ronaldinjo mora da igra odmah iza napadača, čak i kada ima obavezu da pokriva levu stranu”, istakao je kontroverzni Berluskoni.

Poslednjih dana mediji su izveštavali da Ronaldinjo napušta Milano i da se vraća u Brazil, Berluskoni je to demantovao.

“On je broj 1 u Milanu. Ronaldinjo ne želi da ide, siguran sam da je srećan i da će ostati”.

Budućnost veznog igrača Đenara Gatuza i napadača Klas-Jan Huntelara je neizvasna pošto Milan planira da unese više kreativnosti u svoju igru i osveži tim mlađim igračima.

“Bio bih srećan kada bi Gatuzo ostao ali nismo protiv ljudi koji žele da odu. Ne možemo ni isključiti prodaju Huntelara iako smo uvereni u njegove napadačke kvalitete”.

Milan je predstavio nove igrače u timu, Marija Jepesa, Marka Ameliju i Sokratisa Papastatopulosa, ali se i dalje čekaju prave zvezde. Najviše se spominje Barselonin Zlatan Ibrahimović.

Nekoliko hiljada navijača pratilo je prvi trening tima, a Berluskonija su “pencuni” transparentima u kojima su istakli nezadovoljstvo što se sve manje invetsira u tim.

Ronaldinho ostaje, on je najveći nogometaš svih vremena

Berlusconi: Ronaldinho ostaje, on je najveći nogometaš svih vremena

PREDSJEDNIK Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi nije se previše uzrujao zbog silnih zvižduka navijača tijekom današnjeg okupljanja igrača u Milanellu uoči početka nove sezone.

Navijači zamjeraju predsjedniku kluba što ponovno nije spreman potrošiti novac na prava pojačanja.

"Rekao sam im da je Milan u posljednjih sedam godina uložio 461 milijun eura u pojačanja, više nego bilo koji drugi talijanski klub", izjavio je Berlusconi, a potom se osvrnuo i na mogućnost da “rossonere” napusti brazilski nogometaš Ronaldinho za kojeg zanimanje pokazuju Los Angeles Galaxy i Flamengo.

"Ronaldinho je za mene najveći nogometaš svih vremena. On je najveća Milanova atrakcija. S njime imam osobni dogovor da će ostati u Milanu čak i kad prestane igrati."

Eto vidite da je Milan potrosio najvise para,vise i od Juvea i Intera...;)Ali stvarno nekad mi nije ni jasno zasto ga ovoliko prozivate.Recimo Milan je prosle godine doveo Huntelara za 15 miliona evra,a isto toliko je Inter platio Snajdera...

E sad nije Berluskoni kriv sto Huntelar nije opravdao ocekivanja,dok je isto toliko placeni Snajder bio jedan od najboljih igraca na svetu ove godine...

Doveli ste i Tiaga Silvu koji je odlican defanzivac,Pata koji je jedan od najtalentovanijih napadaca,pa i taj Ronaldinjo je placen koliko znam 25 miliona evra...Sa tim da je to bila greska,sto ste njega doveli....

Istina Berluskoni poslednjih godina trosi manje nego ranije,ali ne mnogo manje kad se malo bolje pogledaju podaci...

Ova druga izjava da je Ronaldinjo najbolji fudbaler svih vremena nije realna...Nije on toliko dugo igrao na vrhunskom nivou da bi se moglo reci da je najveci svih vremena...

Imam par zamerki ovde, mislim da bi bilo najbolje da nam odbrana ovako izgleda, SOKRATIS - NESTA - SILVA - ANTONINI, Sokratis može da igra i beka, a za Antoninia je koliko sam čuo Alegri rekao da će igrati, da računa na njega.
Bonera ne valja, često ima kikseve, ume da odigra odlično (kao protiv Mančestera u prvoj utakmici), i onda već u sledećoj utakmici sve zezne.
Borielo je bio odličan ove sezone, tako da mislim da bi trebao da bude prva postava.

Pazi ja desnog beka racunam da treba da kupimo a Bonera mi je vise rezervna opcija, kao i Zambrotta... mada s obzirom na to da su za Zambrottom produzili ugovor verovatno ce ostati tako kako je jer imamo tu jos i Abatea, tako da racunam da ce Sokratis da igra u centru odbrane kad ne mogu Nesta ili Silva.... ispadne da imamo i previse igraca...a ustvari svi polovicni.....jos sam i na Yepesa zaboravio, a tu je i Kaladze...covece nikada ih se necemo otarasiti.....
Robinho mi nije bas realna opcija, jer nemamo para ni da ga kupimo a tek nemamo para za njegovu nenormalnu platu, i nasim igracima gledaju da prepolove primanja.....a i decko je udaren u glavu, zato nigde nije ni uspeo, previse je rizican i boli ga za sve.... pre bih da ostane Ronaldinho a da dovedemo Dzeka koji ce sigurno dati sve od sebe....
Prica se da smo blizu kupovine Honde... ja ga nisam gledao ali ako je Venger za njega rekao da je genije onda tu nema sta da se prica, bilo bi super....

Nego,cuo sam da se suska da bi vam mogao doci Honda...mnogi o tome pricaju a videce se...bilo bi vam to odlicno jer je Honda sjajna igracina :worth: Mada on je izjavio da je za sada srecan u CSKA pa oce verovatno da igra jos u Rusiji.

Pazi ja desnog beka racunam da treba da kupimo a Bonera mi je vise rezervna opcija, kao i Zambrotta... mada s obzirom na to da su za Zambrottom produzili ugovor verovatno ce ostati tako kako je jer imamo tu jos i Abatea, tako da racunam da ce Sokratis da igra u centru odbrane kad ne mogu Nesta ili Silva.... ispadne da imamo i previse igraca...a ustvari svi polovicni.....jos sam i na Yepesa zaboravio, a tu je i Kaladze...covece nikada ih se necemo otarasiti.....
Robinho mi nije bas realna opcija, jer nemamo para ni da ga kupimo a tek nemamo para za njegovu nenormalnu platu, i nasim igracima gledaju da prepolove primanja.....a i decko je udaren u glavu, zato nigde nije ni uspeo, previse je rizican i boli ga za sve.... pre bih da ostane Ronaldinho a da dovedemo Dzeka koji ce sigurno dati sve od sebe....
Prica se da smo blizu kupovine Honde... ja ga nisam gledao ali ako je Venger za njega rekao da je genije onda tu nema sta da se prica, bilo bi super....

Ne verujem da ćemo kupovati beka, mislim da bi najbolje bilo da igraju SOKRATIS-NESTA-SILVA-ANTONINI, i da ih menja Zambrota, sve zavisi kako budu igrali, što se tiče Abatea, mislim da on nije za beka, on ipak igra napred, krilo...
Jepes je dobar za izmenu, a Kaladze...:roll:
Slažem se za Robinja, mada čini mi se da je Honda najrealnija opcija, da ga dovedemo, to bi bilo odlično, što kažeš ako Venger kaže, onda nema tu šta.:D

http://www.legaseriea.it/c/document...644-7ae2-4595-9a3f-2e6c36c07e08&groupId=10192

Imamo odlican raspored u kupu Italije, mogli bi cak i do finala....nayalost jedino tu necemu moyemo da se nadamo...

Jeste, mi smo na ovoj lakšoj strani, do finala moramo stići...

Parovi za sezonu 2010/2011.

1.kolo: Milan-Lecce
2.kolo: Cesena-Milan
3.kolo: Milan-Catania
4.kolo :Lazio-Milan
5.kolo: Milan-Genoa
6.kolo: Parma-Milan
7.kolo: Milan-Chievo Verona
8.kolo: Napoli-Milan
9.kolo: Milan-Juventus
10.kolo: Bari-Milan
11.kolo: Milan-Palermo
12.kolo: Inter-Milan
13.kolo: Milan-Fiorentina
14.kolo: Sampdoria-Milan
15.kolo: Milan-Brescia
16.kolo: Bologna-Milan
17.kolo: Milan-Roma
18.kolo: Cagliari-Milan
19.kolo: Milan-Udinese

20.kolo: Lecce-Milan
21.kolo: Milan-Cesena
22.kolo: Catania-Milan
23.kolo: Milan-Lazio
24.kolo: Genoa-Milan
25.kolo: Milan-Parma
26.kolo: Chievo Verona-Milan
27.kolo: Milan-Napoli
28.kolo: Juventus-Milan
29.kolo: Milan-Bari
30.kolo: Palermo-Milan
31.kolo: Milan-Inter
32.kolo: Fiorentina-Milan
33.kolo: Milan-Sampdoria
34.kolo: Brescia-Milan
35.kolo: Milan-Bologna
36.kolo: Roma-Milan
37.kolo: Milan-Cagliari
38.kolo: Udinese-Milan

Prezentacija novih dresova za sezonu 2010/2011
http://2.***************/_RdNLAK468EY/TFJ-MMHtBsI/AAAAAAAAAF4/Dx5sAREHTAo/s400/z.jpg

http://1.***************/_RdNLAK468EY/TFJ-X8VNfZI/AAAAAAAAAGA/oCRdNoQS5m0/s400/1.jpg

http://1.***************/_RdNLAK468EY/TFJ-yHV46yI/AAAAAAAAAGQ/C1S5fjuohKc/s400/2.jpg

http://1.***************/_RdNLAK468EY/TFJ_KKOMomI/AAAAAAAAAGg/pxqpZdRnbro/s400/3.jpg

http://2.***************/_RdNLAK468EY/TFJ_ZLlh7rI/AAAAAAAAAGo/pq2RZaMNGGc/s400/r.jpg

http://2.***************/_RdNLAK468EY/TFJ_n23iA9I/AAAAAAAAAGw/ZxUT3Oonjws/s400/7.jpg

http://1.***************/_RdNLAK468EY/TFJ_2Tgjn3I/AAAAAAAAAG4/vBdZ3Rcpyu4/s400/i.jpg

http://3.***************/_RdNLAK468EY/TFKAG93zQDI/AAAAAAAAAHA/Q19JNfYtjZo/s400/v.jpg

Tu je odo, a tu je onaj amerikanac sto igra dc-a, Imamo mnogo igraca u odbrani ali nije to taj kvalitet koji nama treba.

A u spicu imamo i ovog Dominic Adiyiah,
Dobar je, sad bas gledam klipove neke,
a nama je sredina terena najslabija, sedorf i prilo matori, flamini slab, ambrosinija i da ne spominjem, i nema ko da igra na sredini.

A u spicu imamo i ovog Dominic Adiyiah,
Dobar je, sad bas gledam klipove neke,
a nama je sredina terena najslabija, sedorf i prilo matori, flamini slab, ambrosinija i da ne spominjem, i nema ko da igra na sredini.

To onaj što je promašio penal za Ganu.:mrgreen:
Bio je jako dobar na SP za mlade, koje je Gana osvojila, mada Milan hoće da ga pošalje na pozajmicu, bio je blizu Mainza...još je...
Sedorf je dobar, al' mator...Pirlo nema volje...

Amelija na golu predstavlja jedino pojacanje pred novu sezonu. Ovog Sokratisa nikada nisam gledao u zivotu tako da necu o njemu, mada garantujem da je Zambrota i dalje doktor za njega. Nesta i Silva ulivaju poverenje, sve dok se ovaj prvi ne povredi. Tad nastupa show u odbrani. Antonini nema kvalitet za klub Milanovog kalibra ali jbbg.

Vezni red sa Pirlom, Flaminijem i Ambrozinijem... :D hehe, steta sto nisi stavio Gatuza umesto Pirla pa da ga i zvanicno proglasim najbezopasnijim u istoriji Milana. Kada imas Ronaldinja u ekipi, makar i ovakvog kakav je sada, zatim Seedorfa, onda im moras naci mesto u ekipi jer imaju ofanzive karakteristike sto nam mnogo znaci pored ovakvih napadaca.

Dakle, po meni:

Amelia

Zambrota, Nesta, Silva, Antonini

Seedorf, Pirlo, Flamini

Pato, Ronaldinjo

Borijelo

Cuvena 4-3-2-1, bozicna jelka.

Ostaje na "San Siru"

Iako su ga mediji selili sa "čizme", kako stvari stoje legendarni fudbaler Milana i reprezentativac Italije, ostaje na "San Siru".

Kako je potvrdio njegov menadžer Andrea D'Amiko, 32-godišnji vezni fudbaler "roso-nera" , Đenaro Gatuso će i naredne sezone igrati u tom klubu. Gatuso je prošle sezone igrao veoma malo, pre svega zbog povreda koje su ga pratile i govorilo se o njegovom mogućem odlasku, pa čak i o tome kako je već sve dogovorio sa Olimpijakosom.

- Procenjivali smo neke ponude sa Bliskog Istoka, bilo je nekih kontakata, ali Gatuso će ostati u Milanu. On je pravi šampion, oseća utakmice više nego iko. Razgovarao sam s njim pre nekoliko sati, on neće doneti odluku za koju nije motivisan. Samo mu je trebalo razjašnjenje situacije od strane kluba i trenera nakon teške sezone - tvrdi D'Amiko.

Amelija na golu predstavlja jedino pojacanje pred novu sezonu. Ovog Sokratisa nikada nisam gledao u zivotu tako da necu o njemu, mada garantujem da je Zambrota i dalje doktor za njega. Nesta i Silva ulivaju poverenje, sve dok se ovaj prvi ne povredi. Tad nastupa show u odbrani. Antonini nema kvalitet za klub Milanovog kalibra ali jbbg.

Vezni red sa Pirlom, Flaminijem i Ambrozinijem... :D hehe, steta sto nisi stavio Gatuza umesto Pirla pa da ga i zvanicno proglasim najbezopasnijim u istoriji Milana. Kada imas Ronaldinja u ekipi, makar i ovakvog kakav je sada, zatim Seedorfa, onda im moras naci mesto u ekipi jer imaju ofanzive karakteristike sto nam mnogo znaci pored ovakvih napadaca.

Dakle, po meni:

Amelia

Zambrota, Nesta, Silva, Antonini

Seedorf, Pirlo, Flamini

Pato, Ronaldinjo

Borijelo

Cuvena 4-3-2-1, bozicna jelka.

Dobar je Amelia, mada mi se čini da Alegri još nije odlučio ko će biti prvi golman.
Ne znam ni ja puno o Sokratisu, gledao sam ga par puta, nije loš, a i mlad je.
E to je najgore, kada se Nesta povredi, onda...
Slažem se za Antoninia, zato sam ja za to da Sokratis i Zambrota budu bekovi...

E da, više mi se sviđa ovaj tvoj tim, tj. da igra Sedorf, a ne Ambrozini...

Arsenal - Milan 1:1

Milan je u londonu s Arsenalom odigrao 1:1!
Za Milan startali su: Abbiati; Papastathopoulos (Gianluca Zambrotta 65'), Nesta, Yepes, Antonini; Gattuso (Alexandar Merkel 62'), Seedorf, Flamini (Rodney Strasser 77'); Abate (Simone Verdi 81'), Borriello (Giancomo Beretta 69'), Pato ( 83' Massimo Oddo).
Za Arsenal startali su: Fabianky; Gibbs, Koscielny, Vermaleen, Frimpong; Ebouè, Wilshere, Nasri; Rosicky; Arshavin, Chamakh.
Arsenal je poveo vec u 36'min golom Chamakha!
Milan je izjednačio u 76'min ubacio je Sedoorf a Pato je glavom loptu uputio u gol!

Gol Chamakha!
Gol Pata!

Back