Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
E kad se vec svi secaju Djalminje imamo najnoviju njegovu bravuru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jebbe mi se za Milvol, to je fora iz Mućki...
Primeru sam voleo tek malo manje od kalča, a navijah za La Korunju kad je Đalminja žario i palio ... Ne volim ni španski jezik (iako i njega znam, ne odlično doduše), a isto kao i kod Engleza volim njihovu kinematografiju ... Italija mi je oduvek bila najzanimljivija od svih zemalja, od kulture i umetnosti, preko kinematografije pa do fudbala ... Najviše bi mi legla posle Srbije....
A nemamo sanse u zavrsnici... igramo sa juveom,fiorentnom,palermom,djenovom,sampdorijom...a nismo u stanju poslednji livorno da pobedimo kod kuce.... nadam se samo da ce roma osvojiti prvenstvo....
cisto onako da pitam...
izvinite sto upadam
ali sta mislite sad o odlasku ancelottia?
znam, cinio je dosta gresaka ali...da li je on iamo neki uticaj zapravo na dovodjenje igraca,reformisanje ekipe i tako? dvije LS jesu velika stvar.
eto, nije se mnogo promijenilo...a on odlicno prolazi sa celzijem
Ne zalim sto je otisao al drago mi je sto mu ide dobro sa Celzijem. Voleo bih da osvoji PL
A sto se nas tice, svidja mi se fudba koji forsira Leo. Na zalost trenutno nemamo igrace koji mogu njegovu ideju maksimalno da odrade na terenu ali valjda ce se gazda otvoriti napokon.
Нормално да ће навијати за Интер, не видим шта је ту необично... Као што бих ја навијао за Партизан у неком евро-такмичењу, иако сам навијач Звезде...
Иначе, да ли је истина да Липи долази у Милан после СП? Ако је тако, онда мислим да је Милан главни фаворит за титулу следеће сезоне...
Galijani: Ne smejte se, navijaću za Inter
Potpredsednik Milana priznao da će navijati za gradskog rivala protiv Bajerna u interesu italijanskog fudbala.
Inter neće imati podršku samo svojih navijača u finalu Lige šampiona 22. maja u Madridu protiv Bajerna. Za prvaka Italije navijaće i potpredsednik ljutog, gradskog rivala, Milana, Adrijano Galijani.
On je svestan da će, ukoliko Inter ne dobije utakmicu pre izvođenja penala, Italija izgubiti četvrtog predstavnika u elitnom takmičenju i da će to mesto pripasti Nemačkoj.
Dakle, Inter i Bajern neće igrati samo za sebe, već će zastupati i nacionalne interese.
"Navijaću za Inter", jasan je Galijani.
U tekućem ciklusu Italija je imala četiri predstavnika u Ligi šampiona, tri su se direktno plasirala u grupnu fazu, dok je Fiorentina morala u kvalifikacije.
"Neroazuri' moraju da pobede, a ko god da se smeje ovom mom komentaru, ne koristi zdrav razum. Jer, ako Inter izgubi, trećeplasirani iz našeg prvenstva igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a četvrtoplasirani u kvalifikacijama za Ligu Evrope".
Milan je trenutno na trećem mestu, sa četiri boda prednosti u odnosu na Sampdoriju, tri kola pre kraja Serije A.
"Penali ili poraz Intera bi štetili italijanskom fudbalu. Zato kažem da Inter mora da dobije pre penala, inače će nas Nemci preteći", dodao je potpredsednik Milana.
Нормално да ће навијати за Интер, не видим шта је ту необично... Као што бих ја навијао за Партизан у неком евро-такмичењу, иако сам навијач Звезде...
Иначе, да ли је истина да Липи долази у Милан после СП? Ако је тако, онда мислим да је Милан главни фаворит за титулу следеће сезоне...