A.C. Milan

Tri ekipe u 4 boda a realno,jedna ekipa koja treba da uzme trofej a to nije moj Milan :(

No,ako se malo iscimamo,imamo mi sjajne sanse....Doduse,ovo sa Napolijem nije trebalo da se desi,koliko sam razumeo,imamo jako tezak raspored u poseldnja 4 kola?

Ali,kako god da okrenes,Pipo je opet dao gol :D :D :D Tako i treba,pustite coveka da igra,zna Inzagi i moze Inzagi jos mnogo :D

Zakuvalo se opasno, evo dokaza da se tako misli i u komsiluku:
Jose Mourinho je ponovo u elementu. Nakon što je Milan juče propustio šansu da pretekne Inter, Portugalac je danas poručio da je to bila jedina šansa Rossonera.

„Što su se nadali – nadali su se. To je bila ta šansa, više neće dobiti nijednu. Posle jučerašnjeg remija do kraja sezone će nam gledati u leđa“, rekao je Portugalac.
Poceo je sa prljavim igrama vam terena, a cim van terena igras prljavo znaci da na njemu nemas neophodno samopouzdanje i u krajnjem slucaju kvalitet (ili ne verujes u njega). Znaci i oni su svesni da vise ne zavisi sve od njih kako je to izgledalo pre samo mesec dana. Pogledajte ovo:

PALERMO - INTER 1 - 1
CATANIA - INTER 3 - 1
INTER - GENOA 0 - 0
UDINESE - INTER 2 - 3
INTER - SAMPDORIA 0 - 0
NAPOLI - INTER 0 - 0
PARMA - INTER 1 - 1

Od poslednjih 7 utakmica u Seriji A, Inter je zabelezio 1 pobedu, 1 poraz i 5 remija. Mislim da ovo niko nije ocekivao, jedina losa stvar u ovome je ta sto ovoj seriji mora doci kraj.
Sa druge strane ni Milan ni Roma ne deluju toliko impresivno, u poslednjih 8 utakmica su izjednaceni imaju po 5 pobeda i 3 remija.

Poslednja izmena:
Pa i nije bas da je to losa forma...5 pobeda i 3 neresene? Zar treba da se ima bolji skor?Nigde poraza a ekipe i nisu bas za bacanje u Italiji,zar ne?

Ja se samo plasim da se ne desi neka smor situacija pa da igraci Milana nemaju snage da trijumfalno zavrse sezonu.Iskreno,gledajuci kako Inter sada igra,Rosoneri se najvise pitaju oko titule.Ako Inter,ipak zaigra kako zna,dzabe nama sva forma ovog sveta....

ocajni su....raspadaju se ko gubavac...... jos protiv lacija suspendovani pirlo i ronaldinho....pato, nesta, bonera,bekam, zambrota povredjeni....

da je meni znati zasto leonardo pocinje i sa flaminijem i gatuzom...i drzi gatuza do 75-og minuta u igri a treba nam gol.....i pored njih jos pirlo,sedorf i ronaldinho u sredini...i sam boriello u napadu..... i 75 minuta igra samo sa jednim napadacem a bori se za titulu...ma terajte se u ....

Milan - Lazio 3/28/10
Cagliari - Milan 4/3/10
Milan - Catania 4/11/10
Sampdoria - Milan 4/18/10
Palermo - Milan 4/25/10
Milan - Fiorentina 5/2/10
Genoa - Milan 5/9/10
Milan - Juventus 5/16/10

ovo je nas raspored do kraja prvenstva...bice dobro ako budemo drugi na kraju.....

Auuuuuuu....Nisam ni znao kakav na je raspored do kraja! Jel mozes da izvedes i rasporede Intera i Rome? Tja,ovo je lose,mi d abi bili prvi moramo da igramo sa,realno,120% trenutnih mogucnosti :(

Roma - Inter Milan 3/27/10
Bari - Roma 4/3/10
Roma - Atalanta 4/11/10
Udinese - Roma 4/14/10
Lazio - Roma 4/18/10
Roma - Sampdoria 4/25/10
Parma - Roma 5/2/10
Roma - Cagliari 5/9/10

Roma - Inter Milan 3/27/10
Inter Milan - CSKA 3/31/10
Inter Milan - Bologna 4/3/10
CSKA - Inter Milan 4/6/10
Fiorentina - Inter Milan 4/11/10
Fiorentina - Inter Milan 4/14/10
Inter Milan - Juventus 4/18/10
Inter Milan - Atalanta 4/25/10

To njihovih sledecih 8 utakmica...s tim sto roma ima jednu u kupu, a inter jednu u kupu i dve u ligi sampiona...a raspored preostalih kola u kalcu mozete videti na ovom linku
http://www.goal.com/en/scores/result-standings/69/serie-a-results-table-serie-a-fixtures-2008-2009#

Inace Milan je potpisao ugovor sa jednim igracem za sledecu godinu.....u pitanju je odbrambeni igrac....koji dolazi besplatno....iz Kjeva......i ima 34 godine...Mario Jepes.....eto koliko smo jadni....

Hmm...NIje ni njima lagan rasopred,uospte! Stavise,mislim da je Inter u problemu pred kraj sezone...Bice ipak tu jos svasta....

Ali sa jepesom potpisati ugovor..Jadni smo koliko smo popularni....Ovo nije normalno!

Inter ima dosta laksi raspored do kraja...sa sienom i ne znam kim jos...ali imaju vise utakmica,mada imaju i vise kvalitetnih igraca nego mi....i sigurno nece praviti kikseve kao milan...pitanje je dokle ce dogurati u kupu i ligi sampiona, srazmerno sa tim ce gubiti bodove u prvenstvu...ali dzaba kad mi to nema sanse da iskoristimo.....

Pa,sad je jos teze! Imaju 4 boda vise,mi treba da brinemo i o Romi,mislim da ce nakon jos utakmice ili dve pitanje sampiona prakticno biti reseno :(

Sa druge strane,ako ostanemo drugi,molim lepo,nije ni to za bacanje...Sta smo radili prethodnih recimo 4,5 godina,ovo i nije tako lose :)

Ipak,ostje zal da smo barem jedno kolo mogli da budemo prvi.....A mi odigramo nereseno sa Napolijem,tja.I izgubimo sada :(

Sta ko ih tera....Ja pogodio sto golove,sto rezultate celu italjianksu ligu,ali ne,jedino me zeznuo pa ko????Moj dragi Milan! Bar da sam odigrao od 0-2 pa da kazem,koji klosari al sam barem uzeo pare,ne,ja odigrao keca......Kreten...

Ne to su bila tuzna vremena,srecna vremena su sad kad Inter dominira:super: Lepo je videti kako jedni druge podrzavate,to je izraz nemoci da se suprostavite Interu;) Ta vasa srecna vremena su prosla i nece se vracati...

Ne, ono su bila srećna vremena, kada su Juve i Milan bili sile, kako u Seria A tako i u LŠ, a Inter, duži niz godina nije prolazio osminu finala LŠ...Inter sada polako počinje da liči na neki jači tim...;)

Ne to su bila tuzna vremena,srecna vremena su sad kad Inter dominira:super: Lepo je videti kako jedni druge podrzavate,to je izraz nemoci da se suprostavite Interu;) Ta vasa srecna vremena su prosla i nece se vracati...

Naravno da ce se vratiti...:super: Zna se na koja 2 kluba se misli kada se spomene Italija...

Inter je veliki klub, ali je uvek bio u senci ova 2 giganta...

Ono sto je predodredjeno ne menja se u momentu... Vratice se uobicajeni tok... Pre ili kasnije...;)

Back