A.C. Milan

Otkud ti to za Nestu?

Ne znam, ja nisam za Vidica i on je blizu 30 godina,treba nam neko mlad na duze.... a voleo bih da Krasic dodje...mada nisam siguran da li je bas tako dobar....i Dzeko je spor mozda bolje i da ne dodje, pogotovo ne za 40 miliona...ja bih bio najsrecniji kada bi ispruzili jedno 20 miliona za onog Higuaina, nisam ga mnogo gledao ali on je izgleda odlican...samo steta sto su i ovi u realu to shvatili nude mu ugovor do 2016 godine, a na pocetku sezone mogli smo ga uzeti za dz....

A robinjo nikako....problematican je... svremenanavreme odigra dobro, ali nema konstantnost....

Ni ja nisam čuo to za Nestu...:confused:
Vidić ima 28 godina, ove godine puni 29 i ja mislim da nije baš mlad, nije ni star, al nama trebaju što mlađi igrači jer već imamo dosta njih preko 30...
Što misliš da Krasić nije dobar, ja mislim da je odličan i da bi nam jako dobro došao, pogledaj samo kako igra ove sezone u LŠ...
Što se tiče Iguaina mislim da nema ni teoretske šanse da ga dovedemo, jedan je od najboljih fudbalera Reala, a i njihova budućnost...
Robiinjo je veliki talenat samo što je malo...:neutral:

Ma ne kazem da nije dobar....nego,nekako mi neverovatno da neki nas igrac bude jedan od najbojih na svetu na svojoj poziciji...nisam ga bas ni gledao puno...a voleo bih da dodje...mada i on je skup ....

Pa nije baš najbolji, ali je odličan fudbaler, ove sezone igra više nego dobro, pogotovo u LŠ dao je gol Mančesteru, prelep gol Wolfsburg-u, Bešiktašu...a i nije star ima 25 godina...skup je za nas, ali sad imamo para zbog ovog ugovora sa Emiratima, koji ćemo sledeće sezone nositi na dresovima..

Abate i Antonini produžili ugovore:
http://www.goal.com/en/news/11/tran...lan-duo-ignazio-abate-luca-antonini-sign-four

Ovo je OK,dva igraca iz Mialnove skole ce ipak igrati u Milanu :D

E sad,koliko ce biti bitni za tim,zavisi i od njih samih.....No,da se vratim Nesti.Na prosloj ili pretprosloj strani je neko napisao da se Nesta povlaci na kraju sezone,zato sam ja to izkomentarisao,ja se isto nadam da od toga nema nista :D

Inac,esta bi falilo Krasicu?Pa nista,on dodje,dodje Vidic i laku noc sviraci....Odbrana sa Nestom i Vidicem bi bila sjajna,mozda se i ovi bekovi malo zaostre....Na krilu pored Sedorfa i jos par istrosenih igraca imali bi jednog odlicnog i to je to.

Doduse,opet ostaje problem jos jednog igraca u napadu,mozda cak i dvojice...Onda bi Milan opet imao tim za najvise domete :D

2 - 1 na poluvremenu,streci su Huntelar i Pato,kakva samo lopta Ronaldinja za Pata kod drugog gola:worth:, dobro je da se Pato oporavio pred Mančester, Dida dosta nesiguran, nadam se da se Tiago Silva nije ozbiljno povredio i da će igrati protiv Mančestera, bezveze primismo gol pred kraj prvog poluvremena...:(

AC MILAN 3 - 2 UDINESE:klap:
Strelci: 2 Huntelar i Pato.
Sada smo ponovo drugi i zaostajemo 8 boda za Interom...
rossonero.gif

@ Srle ja sam napisao da bi trebalo dovesti mladjeg odbrambenog da bude dobra zamena Nesti i Silvi i da se uigrava sa Silvom dok Nesta ne ode u penziju,ali da se nadam da to nece biti bar jos tri godine.... mozda si pogresno razumeo....i mislim da je to bolja opcija nego vidic koji puni 29 i nije bolji od Silve koji se odlicno snasao sa Nestom....

Opet kazem i ja bih voleo da dodje Krasic....

A gledao sam protiv Udina od 20 minuta i mnogo razloga za brigu imamo...na trenutke su sjajni a u nekim delovima utakmice tako padnu i prave neke amaterske greske da je to strasno....

Xaxaxaxaxaxa......Jooooooooooj...Svrbe me prsti...Ih....Ali da budem vezan za radijator,nema smisla :D

Iskreno,ne znam ni ko je domacin u prvom mecu....Ali jedno znam,to je sjajna utakmica za izbegavanje!Ipak,ako bih nesto igrao na tom mecu,to je 0-2 gola.

Razlog? Prva utakmica,Milan u losoj formi,Mancester bez Vidica i Ferdinanda...Obe ekipe ce se cuvati,a bice i hladno....

I da,u Blicu sam procitao prekjuce,da dolazi Vilijam Galas kod nas...Ima covek 32 godine,ja ne znam sa cime razmisljavu ovi kod nas u klubu?

OK,moze on da odigra jos 2 ili 3 sezone i to je to.Ja sam mislio da ce pokusati da naprave maldu odbranu koja ce da traje godinama a ne da opet popunjavanju rupe :(

Nije on lud,samo ne zna o fudbalu a dobio je jedan od najjacih klubova na svetu :(

Pa da,to je 0-2 gola na mecu,jos s eigra u Milanu...Mislim da ga ecu igrati ni u jednoj varijatni,bolje da sednem i uzivam....Ili cu da odgiram keca a da precutim ovde :D

Ej ljudi,pa ko ima 5 dresova Milana u kuci?Samo jaaaaaaaaaa :D Dakle,verujte mi da ja stvanro zelim pobedu Milaan u tom dvomecu...jembes i mojih 300 dinara,ako prodju dalje i sa dva neresna rezultata,ja sa tim nemam problema :D

A za Galasa...Djoku je on za dzabe! Jeste za dzabe dovodjenej,ali recimo 30-40.000 evra nedeljno za njega pa puta 52 nedelje...1.5 do 2 miliona evra za godinu,malo li je....A za te pare je mogao da nadje sigurno 5 klinaca i da ih uzgaja u podmlatku i napravi barem jedno kao Galas.

Inace,malo van teme...Evo igram Meandzera i Ronaldinjo cepa kao lud...Na 20 meceva 18 golova i 7 asistencija,kad bi tako igrao i u stvarnosti...Ih....

Milan je domacin u prvoj.... a galasu istice ugovor.....sto je dzabe galijaniju je najdraze.....
sad se setio da Milan mora da obrati paznju na igrace u podmlatku...ma lud covek skroz...

Ne verujem da će doći u Milan, najverovatnije će produžiti ugovor sa Arsenalom, kažu da će mu Venger ponuditi novi ugovor, ako se ne varam na 3 godine, iako Venger ima pravilo da sa igračima preko 30 godina, produžuje samo na godinu dana.
I da Roma je dobila Palermo 4-1, tako da smo ponovo treći, ali imamo i utakmicu manje od Rimljana.

Poslednja izmena:
Poslednje upozorenje Ronaldinju

Poraz od Intera u gradskom derbiju od 2:0 (24. januara) dobro je potresao Milan, koji je nakon toga ispao iz domaćeg Kupa, i upisao dva remija u Seriji A. "Roso-neri" su na domaćem terenu odigrali samo 1:1 sa Livornom, dok su u prošlom kolu u gostima sa Bolonjom odigrali bez pogodaka. U oba meča Brazilac Ronaldinjo je prikazao bledu partiju, kao i na samom derbiju protiv Intera u kojem je, između ostalog, promašio jedanaesterac.

Italijanski mediji su naknadno objavili vest da je Ronaldinjo pravio žurke pre i nakon poraza od Intera, a čelnim ljudima u klubu je očigledno dosta njegovih "ispada" van terena i velikih oscilacija u igri. Navodi se da je predsednik kluba Silvio Berluskoni lično pozvao Ronaldinja, a italijanski mediji navode da su nestašnom Brazilcu potpredsednik Adrijano Galijani i trener Leonardo zapretili ultimatumom: ukoliko ne bude igrao dobro, sledi mu klupa, a možda i nešto gore.

Galijani: Sa Ronaldinjom ugovor na dve godine

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani, izjavio je je da će brazilski as Ronaldinjo potpisati novi ugovor sa roso-nerima po završetku Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ukoliko italijanski klub prođe u Ligu šampiona.

Galijani je dodao i da je razgovarao sa Ronaldinjom i mu je sugerisao da sačeka sa odlukom dok se Milan ne kvalifikuje za novi ciklus najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

"Ima još vremena za novi dogovor sa njim. Ipak ima još 18 meseci do isteka aktuelnog ugovora. Ronaldinju je trenutno najbitnije da igra, podiže formu i bude deo tima u pravom smislu te reči. Ako sve to bude tako, on bi trebalo da i u narednim godinama nosi dres Milana", rekao je Galijani za Korijere delo Sport.

List navodi i da će Milan najverovatnije ponuditi Brazilcu dvogodišnji ugovor vredan četiri i po miliona evra na godišnjem nivou. Kako bi to značilo značajno smanjenje plate za njega, jer trenutno prima šest i po miliona evra godišnje, pitanje je i da li bi Brazilac pristao na to.

Sa druge strane, u poslednje vreme Ronaldinjo ne pruža baš sjajne partije na terenu, pa je pitanje da li bi mogao da nađe klub koji bi izdvojio toliku svotu novca za platu popularnog "Zube".

U Milanu derbi osmine finala Lige šampiona

Sutra se u Milanu, na stadionu San Siro, sastaju u prvom meču osmine finala Lige Šampiona italijanski Milan i engleski Mančester Junajted. Duel ove dve ekipe biće nesumnjivo derbi osmine finala. Za ekipu Mančester Junajteda neće nastupiti Nemanja Vidić, koji je i dalje povređen.

San Siro će sutra biti domaćin još jedne velike utakmice. Na tom stadionu se sastaju višestruki prvaci Evrope u fudbalu, domaći Milan i gostujući Mančester Junajted. U pitanju je susret osmine finala Lige Šampiona.

Srpski fudbaler Nemanja Vidić će propustiti i ovaj meč zbog povrede, pa će Ser Aleks Ferguson morati da bira između Vesa Brauna i Džonija Evansa, ko će se pirdružiti nezaobilaznom Riu Ferdinandu u odbrani. I Rajan Gigs će propustiti meč protiv Milana zbog povrede ruke na meču protiv Aston Vile, dok je Anderson odlukom trenera izvan prve ekipe.

Fudbaler Milana Dejvid Bekam, imaće priliku da prvi put zaigra protiv ekipe u kojoj je započeo karijeru. Bekam je 2003. godine, posle svađe sa Fergusonom, napustio Mančester Junajted i prešao u Real iz Madrida.

- Mi smo različiti kao ljudi. On je stalno pod svetlošću bliceva, dok ja volim da čuvam sebe za sebe. Ali smo i dalje prijatelji. Bekam je isti čovek kakav je bio ranije. - rekao je Rajan Gigs, koji se nada da Bekam neće odigrati dobar meč protiv svoje bivše ekipe.

Dejvid Bekam je proveo 12 godina u Mančeseteru pre nego što je prešao u Real. Kako pišu engleski i italijanski mediji, Bekam i Ferguson više nisu u lošim odnosima, a Bekam se nada da će karijeru fudbalera završiti upravo tamo gde je i započeo - u Mančester Junajtedu.

Poslednja izmena:
Tesko,Bekam sada ima koliko?34 godine,jos iam jednu ili dve godine ugovora koji mora da odradi u USA....On treba da bude srecan da ga i sledece godine nas klub pozove na 2,3 meseca pozajmice i to je to.A tesko da ce ga Ferguson ili ko god bude bio umesto njega za 2 godine u Mancesteru zvati u tim godianma nazad.

AC MILAN 2 - 3 MANCHESTER UNITED

Dobro je da smo dali ovaj drugi gol, sad imamo mnogo veće šanse nego što bih imali sa 1-3, problem što smo sredinom drugog poluvremena stali tu nas je Mančester rasturio:(...ali čim smo ih pred kraj napali nisu znali šta ih je snašlo, a potom ide majstorija Sedorfa:worth:, možemo da žalimo za onim sjajnim prilikama pre svega Pipa i Ambrosinia kao i Neste pred kraj...za.ebalo nas i to što se Antonini povredio, Favali pomalo jadno, dopuštao je i Valensiji i Naniju da lako centriraju...šteta imalo smo mnogo više prilika i šteta je što smo pukli, pomalo nezasluženo...i da Pirlu svaka čast kada je šutnuo u rašlje, al *** V. der Sar odlično branio...što ranije nije Kerik dobio crveni:)...mislim da imamo još šansi za prolazak jer mi igramo mnogo bolje na gosujućem terenu nego kada smo domaćini...

Gledo sam samo prvo poluvreme, i mogu reći da je Milan poprilično oštećen ... Runi je trebao dobiti crveni za ono gaženje Bonere po glavi (a Bonera je odigrao fantistično poluvreme, kad ga već spominjem), a i situacija sa Ferdinandom je mogla biti crveni jer Rio je bio poslenji igrač odbrane kad je napravio faul nad Ronaldinjom (doduše van kaznenog) ...

Ronaldinjo i Bonera sjajni u prvom, a i Milan je bio dosta bolji i nekoliko lepih šansi je imao ...

Back