Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Gledam golove sa poslednje kup utakmice i jednostavno ne verujem kako je Inzagi zalomio igraca i poslao loptu u raslje... kad ono medjutim
autogol stopera, opet ga pro*****lo. Dokle vise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do 42.a posle kako hoce 
Gledam golove sa poslednje kup utakmice i jednostavno ne verujem kako je Inzagi zalomio igraca i poslao loptu u raslje... kad ono medjutimautogol stopera, opet ga pro*****lo. Dokle vise
![]()
a i Abate i Antonini imaju odlicne centarsuteve.
mada najbitnije je da ne izgubimo derbi!

Moraju dobiti penal u svakoj utakmici,cak i tropenale za njih sviraju
Jel derbi sledece nedelje?AC MILAN=AC PENALMoraju dobiti penal u svakoj utakmici,cak i tropenale za njih sviraju
Jel derbi sledece nedelje?

A sto se tice derbia,neka nek ste vi favoriti,secam se da ste tako pricali i pre prvog derbia,pa ste fasovali 4 komada
Ocekujem tezak mec,ali bez obzira sto je Milan usao u dobru formu,smatrm da imamo odlicne sanse za pobedu,jer je pritisak na Milanu,oni nas vijaju na tabeli,a ne mi njih 
Ja bih rekao da si ti i dalje nepopravljiv, jer još uvek nisi naučio da razmišljaš pravilno i da dokučiš šta je pisac hteo da kaže ...Walken je nepopravljiv,mora on uvek kontra Intera,dzaba sveA sto se tice derbia,neka nek ste vi favoriti,secam se da ste tako pricali i pre prvog derbia,pa ste fasovali 4 komada
Ocekujem tezak mec,ali bez obzira sto je Milan usao u dobru formu,smatrm da imamo odlicne sanse za pobedu,jer je pritisak na Milanu,oni nas vijaju na tabeli,a ne mi njih
![]()
Ni nereseno nije smak sveta,ali samo ako nastavimo da deljemo protivnike.-9 i meč manje, onaj u Firenci, gde je Bolonja sad odnela sva tri boda, te bi verovatno trebao i Milan ...No....Poraz Milana bi verovatno znacio i kraj sezone sto se tice uzimanja prvog mesta....ne kazem da je to sigurno,ima jos mnooooogoooo da se igra do kraja,ali -9....Stvarno bi trebalo da odigraju neverovatnu polusezonu pa da onda preskoce Inter.
ali pritajeni

Pato nece igrati bar jos tri nedelje, nije sigurno ni da ce za mancester biti spreman...a nedostaje nam njegova brzina bez obzira na dobre rezultate..... seedorf verovatno nece igrati kao ni zambrotta, sto je manji problem. Najvise me brine sto Nesta izgleda nece biti spreman za derbi posle povrede u utakmici sa Sijenom i ja mislim da u tom slucaju nemamo sanse.... Nesta pored toga sto je najbolji odbrambeni igrac na svetu , deluje na svog partnera da igra bar za 20%bolje i uliva poverenje golmanu i ostalim igracima...... Bonera je povredjen , sto znaci da ostaju samo matori favali i kaladze koji pravi bar tri katastrofalne greske po utakmici, plus tu da dodamo didine bar dve a inter ce igrati sa tri napadaca, ne gine nam da primimo bar gol ili dva... jos ce desnog beka igrati abate koji nije bek nego igrac sredine terena i slab je u defanzivnim zadacima...imamo gatuza koji igra na ime a vise nikoga ne moze da stidne...slabo nam je stanje sa igracima.....ako nas ne daj Boze krenu povrede gadno ce da bude, klupa nam je tanka....u stavri vise slaba nego tanka......
Nadam se samo da ce Nesta igrati, onda bi bili mnogo sigurniji...u cetvrtak ima preglede pa ce se znati.
, upravu si da se vidi da nam fali brzina to se najbolje videlo protiv Juventusa,...ali smo ipak pobedjivali...A i Pirlo mi je sumnjiv, odlicno igra u poslednje vreme,ali on malo-malo pa izadje smoren na teren i nema ga nigde...
Ali dobro, moramo biti optimistiali pritajeni
![]()