Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Računaj da će Patou morati da bar dupliraju zaradu ako žele da ga zadrže ...
Nije Pato problem, zasluzuje i da mu se utrostruci. Ali zato Shevi, Didi upoloviti...ima jos par kandidata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Računaj da će Patou morati da bar dupliraju zaradu ako žele da ga zadrže ...
koliko je prvu polusezonu pokazivao potencijal,toliko je u ovoj sezoni bio samo solidan igrac i nista vise.Stavise,bio je igrac koji bi u svakoj drugoj varijanti bio bacen negde na pozajmicu.....Steta sto Milan sem Inzagija nije imao ozbiljnog napadaca.Pa ni Bufon nije imao status kao DP, ali je ostao i to na vrhuncu karijere, sa 28 godina ... Za DP bi svi juventini mogli da daju ruku u vatru da bi ostao ... Očigledno ne poznaš dovoljno odnos Juventusa i Del Pjera...

Kakav Sevcenko ljudi? Taj se vratio u Celzi,zaboravite tog govnara. Ne treba nam.
A sto se tice Pata - akohoce d aga neko kupi za 30-40 miliona evra,blago meni,ja da sam Berluskoni-prodao bih ga odmah...Ma vezao bih mu i masnicukoliko je prvu polusezonu pokazivao potencijal,toliko je u ovoj sezoni bio samo solidan igrac i nista vise.Stavise,bio je igrac koji bi u svakoj drugoj varijanti bio bacen negde na pozajmicu.....Steta sto Milan sem Inzagija nije imao ozbiljnog napadaca.
Sa druge strane,ako je istina da bi Arsenal pustio Adebajora za 16 miliona,onda Pata treba oterati iz kluba za dobre pare.
Mada,sada treba misliti pre svega na odbranu...To nam je labavo...
....i sramota je da onaj Dida koji prima golove kroz usi toliko zaradjuje njega bre treba izbaciti iz tima...Stvarno ne razumem zasto Pato treba da ide od kako je Kaka' otisao on je jedini mladji fudbaler a da zna da igra...mislim trenutno je najbolji fudbaler Milana-da ne racunam ove preko 30 god....zasto bi se Milan odrekao takvog potencijala.......i sramota je da onaj Dida koji prima golove kroz usi toliko zaradjuje njega bre treba izbaciti iz tima...

Gledao sam nekoliko utakmica Porta ove sezone ali mi nije zapao za oko...nesto mi bas deluje nepoznato. Je l' igrao protiv Manchestera?
, ali su ga hvalili u Portugalu Gledao sam nekoliko utakmica Porta ove sezone ali mi nije zapao za oko...nesto mi bas deluje nepoznato. Je l' igrao protiv Manchestera?