A.C. Milan

Kakav Sevcenko ljudi? Taj se vratio u Celzi,zaboravite tog govnara. Ne treba nam.

A sto se tice Pata - akohoce d aga neko kupi za 30-40 miliona evra,blago meni,ja da sam Berluskoni-prodao bih ga odmah...Ma vezao bih mu i masnicu :) koliko je prvu polusezonu pokazivao potencijal,toliko je u ovoj sezoni bio samo solidan igrac i nista vise.Stavise,bio je igrac koji bi u svakoj drugoj varijanti bio bacen negde na pozajmicu.....Steta sto Milan sem Inzagija nije imao ozbiljnog napadaca.

Sa druge strane,ako je istina da bi Arsenal pustio Adebajora za 16 miliona,onda Pata treba oterati iz kluba za dobre pare.

Mada,sada treba misliti pre svega na odbranu...To nam je labavo...

Kakav Sevcenko ljudi? Taj se vratio u Celzi,zaboravite tog govnara. Ne treba nam.

A sto se tice Pata - akohoce d aga neko kupi za 30-40 miliona evra,blago meni,ja da sam Berluskoni-prodao bih ga odmah...Ma vezao bih mu i masnicu :) koliko je prvu polusezonu pokazivao potencijal,toliko je u ovoj sezoni bio samo solidan igrac i nista vise.Stavise,bio je igrac koji bi u svakoj drugoj varijanti bio bacen negde na pozajmicu.....Steta sto Milan sem Inzagija nije imao ozbiljnog napadaca.

Sa druge strane,ako je istina da bi Arsenal pustio Adebajora za 16 miliona,onda Pata treba oterati iz kluba za dobre pare.

Mada,sada treba misliti pre svega na odbranu...To nam je labavo...

Stvarno ne razumem zasto Pato treba da ide od kako je Kaka' otisao on je jedini mladji fudbaler a da zna da igra...mislim trenutno je najbolji fudbaler Milana-da ne racunam ove preko 30 god....zasto bi se Milan odrekao takvog potencijala...:dontunderstand:....i sramota je da onaj Dida koji prima golove kroz usi toliko zaradjuje njega bre treba izbaciti iz tima...

Stvarno ne razumem zasto Pato treba da ide od kako je Kaka' otisao on je jedini mladji fudbaler a da zna da igra...mislim trenutno je najbolji fudbaler Milana-da ne racunam ove preko 30 god....zasto bi se Milan odrekao takvog potencijala...:dontunderstand:....i sramota je da onaj Dida koji prima golove kroz usi toliko zaradjuje njega bre treba izbaciti iz tima...

Samo da ne naprave sa Patom istu gresku kao sa Gurkufom

Gurkuf - OK. Pato - jok.

Ne znam da lis te gledali meceve ove godine? Pato u startnoj postavi,Milan ne daje golove,Milan osmi na tabeli.

Pato sa Inzagijem - padaju golovi,Milan treci,a mogli su laganeze da budu i drugi. Cinjenica.

Mozda ne da ga prodaju,ali da ga bace na pozajmicu,to svakako. Ono sto je Pato uradio u prvom delu sezone,mogao je bilo koji drugi iole normalan napadac. Ka dto kazem,mislim na golove i asistencije. Ljudi,lepo je videti driblinge,ali napadacu se samo ove dve stvari racunaju,tako se gleda da li je igrac ili ne.

Jer neko zna sta je sa Nestom u poslednjoj utakmici protiv FIorentine kao usao,i sta sad oce ga biti u narednoj sezoni...vidim Milan zainteresovan za Mexesa daju 10m i Jankulovskog....ako oce Mexesa znaci na Nestu ne racunaju?!

Doveden je Sisoko,sada treba dovesti jos jednog defanzivca...Dobra je stvar sto mnogi dobri defanzivci i nisu toliko skupi :)

A ako dovedu Mexesa,sto mislite da je to kraj za Nestu? Ja se nadam da nesta nije igrac tipa Dejan Savicevic koji posle 30-te nije bio ni za sta....Dakle,ako ima i 33 godine,Maldini je i tada bio odlican,tad je Milan i uzeo LS. Dakle,igrac koji je fizicki spreman,koji hoce i moze,sto da ne,ja ne vidim tu neki veliki problem sa godinama.

Ono u cemu se salzem je to da im je neophodan jos jedan sjajan pozadinac...I pozdravljam ako hoce da se rese Jankulovskog.E onda treba naci jos jednog na sredini + napadaca....A tu ce vec morati da se isprse sa parama.

Mislim da je 10 miliona uopste nije mnogo, cak naprotiv za Meksesa. To bi bila dobra kupovina.

Blic pise da Sisoko zbog problema sa zubima nije prosao medicinski pregled, da Porto sada zateze, i da je transfer blizu toga da propadne. Steta

Poslednja izmena:

Back