A.C. Milan

Pa i Del Pjero je od samog početka ozbiljne karijere u Juventusu ... Odigrao desetak utakmica za Padovu pre toga ... Ko da sad tih deset utakmica znače deset godina ...

Taj Tiram je jedan od najboljih odbrambenih ikada, najskuplje plaćeni odbrambeni ikad, i stub Juventusove odbrane koja je bila najzaslužnija za četiri skudeta ... Ta kosnstatacija da je bio niko i ništa nimalo ne stoji ...

I Kaka je imao sve u Milanu pa je prešao u Real ... DP je mogao da pređe iz milion razloga (skoro nikakva minutaža kod Kapela, problemi sa upravom, ispadanje u seriju B itd.), ali je ostao uz Juve, i zbog toga je najveća ikona kluba ... I sa 32 godine je on mogao da igra u većini klubova, i tada je bio u odličnoj formi kao i sa 25 ... Mogao je da promeni klub zbog veće plate, novog izazova, raznih drugih sranjja - ali nije ...

Ja verujem da bi on i sa 25 godina ostao u Juventusu (kao i Bufon što je ostao), i da ne bi napustio klub zbog ispadanja ... DP je milion puta dokazao koliko voli Juve, kao što su dokazali i ostali igrači u kalču za svoje klubove (pre svega mislim na Havijera Zanetija) ... Havijer je imao milion ponuda kao mlad igrač, ali je ostao uz Inter ... I sad sa 35 godina on bi mogao da igra u kom god klubu oće, ali čovek bi ostao uz Inter kao i prethodnih godina, baš iz Del Pjerovih razloga ...

Jeste da navijam za Milan,ali Del Pjero je ipak....Igracina! I tu nema sta...

Ja sam imao tu srecu da pratim DP od momenta kada je presao u Juve...Ljudi...Jeste on pre toga igrao za Padovu,alo koga sada bole briga za to? Igrao ej nesto malo....I ne samo to-Juve je tada prodao Roberta Badja,eeeeeeeeeeeej Badja,da bi njemu otvorili prostor za igru! A ne znam koliko vas je upuceno KO je bio Roberto Badjo....Pogledajte listu najboljih strelaca Kalca svih vremena.

Tada je to bio rizik,ali uprava je ocenila da DP moze mnogo i to se ostvarilo. DP je ostao pravi gospodin kada nije napustio Juve,a mogao je,ih!

Sto se tice Tirama.....Niko i nista? Auuuuuuuuuuu....Onaj ko je to izjavio,taj verovatno ne prati fucu poslednjih 15 godina vec poseldnjih....Pa,recimo 5 :) Covek je bio legenda,covek je bio toliko dobar defanzivac da to nije zdravo.Dakle,to da je niko i nista-ne stoji.

Evo ovo sam nasao na nekom sajtu...zakuvava se...

Pobuna Milanovih navijača zbog prodaje Kake'
Bijes i ogorčenje navijača AC Milana preplavilo je internetske stranice u Italiji. Navijači vrijeđaju, napadaju i prijete predsjedniku Silviju Berlusconiju i njegovu zamjeniku Adrianu Gallianiju...

Oštre se poruke pojavljuju na mnogobrojnim navijačkim forumima i u komentarima tekstova o prelasku Kake u Real na više talijanskih news-portala.

“Prisilili ste ga da ode”, jedna je od takvih, koja nastavlja:

“Lažu nam da su za sve krive porezne olakšice u Španjolskoj, a nije im teško plaćati Didu četiri milijuna po godini da bi sjedio na klupi, trošiti milijune na besmislena kupovanja Ševčenka i Ronaldinha, ili na totalne promašaje poput Ricarda Oliveire ili Emersona.”

Skupine navijača pozivaju aktualno vodstvo kluba na čelu s talijanskim premijerom da prodaju klub zainteresiranom kupcu s Arapskog poluotoka.

Mnogi su navijači također zatrpali pozivima Milanovu TV-postaju. Prijete da će otkazati pretplatu na Milanov kanal, ali i na godišnje ulaznice koje su već rezervirali.

Ja sam rekao da Tiram nije imao status u juventusu kao DP i iz tog razloga je otisao... Inace da je DP iamo 25 godina kada je Juventus izbacen u S-B Ubedjen sam da bi presao...

Po meni je veci igrac Toti od DP! Inzagi vec da ne pricamo:)

Evo nasao sam ovo cini se da se Pirlu ide iz Milana...

Pato nije na prodaju; Pirlo nezadovoljan prodajom Kake'

Generalni menadžer Milana Adriano Galliani je odbacio svaku mogućnost da nakon Kake i drugi Brazilac Pato napusti taj klub ovog ljeta.

Pato je jučer, odgovarajući na novinarska pitanja o interesu Chelsea, rekao kako će prije konačne odluke o svojoj budućnosti razgovarati sa Carlom Ancelottijem.

Međutim, Galliani je i Chelseau i Patu poručio kako bi to bilo uzaludno gubljenje vremena, budući da 19-godišnji Brazilac nije na prodaju.

"Pato ostaje u Milanu 100%. On je nedodirljiv." - rekao je Galliani.

U međuvremenu, sa Chelseaem se povezuje i Andrea Pirlo, koji je priznao kako je prodaja Kake unijela nemir u klupske redove, te vjeruje kako bi klub mogao platiti cijenu zbog činjenice da je financijsku korist pretpostavio interesima momčadi.

"Svi smo razočarani zbog Kakinog odlaska. Kaka je uistinu veliki igrač i veliki čovjek. Trebat će vremena da se nadoknadi njegovo odsustvo. Uprava Milana je htjela zaraditi novac. Ricardo je bio u pravu kad je rekao da ovo nije bila njegova odluka." rekao je Pirlo dodavši na pitanje o Chelseau: "Vidjet ćemo. Za sada sam u Milanu, a u budućnosti... vidjet ćemo."

Evo nasao sam ovo cini se da se Pirlu ide iz Milana...

Pato nije na prodaju; Pirlo nezadovoljan prodajom Kake'

Generalni menadžer Milana Adriano Galliani je odbacio svaku mogućnost da nakon Kake i drugi Brazilac Pato napusti taj klub ovog ljeta.

Pato je jučer, odgovarajući na novinarska pitanja o interesu Chelsea, rekao kako će prije konačne odluke o svojoj budućnosti razgovarati sa Carlom Ancelottijem.

Međutim, Galliani je i Chelseau i Patu poručio kako bi to bilo uzaludno gubljenje vremena, budući da 19-godišnji Brazilac nije na prodaju.

"Pato ostaje u Milanu 100%. On je nedodirljiv." - rekao je Galliani.

U međuvremenu, sa Chelseaem se povezuje i Andrea Pirlo, koji je priznao kako je prodaja Kake unijela nemir u klupske redove, te vjeruje kako bi klub mogao platiti cijenu zbog činjenice da je financijsku korist pretpostavio interesima momčadi.

"Svi smo razočarani zbog Kakinog odlaska. Kaka je uistinu veliki igrač i veliki čovjek. Trebat će vremena da se nadoknadi njegovo odsustvo. Uprava Milana je htjela zaraditi novac. Ricardo je bio u pravu kad je rekao da ovo nije bila njegova odluka." rekao je Pirlo dodavši na pitanje o Chelseau: "Vidjet ćemo. Za sada sam u Milanu, a u budućnosti... vidjet ćemo."

NE NE I NE...:besna:

MA sve,sve,ali Kaka je otisao za 65 miliona....A Kristijano Roanldo izgleda da ide u taj isti Real za 80 miliona...Odakle im tolike pare????

ja imam dva objasnjenja:

1. Kradu na sve strane :roll:
2. Cinjenica da su najpoznatiji klub na planeti (uz jos par klubova), zamisli koliko para dobiju od prodavanje sezonskih ulaznica, dresova, marketinga, reklama, sponzora, prijateljskih utakmica sa americkim i kineskim klubovima i slicno..............ali opet i dalje mislim da imaju i neke druge poslove :per: :D

Pa da Milan ne uzima sve pare od ulaznica jer stadion nije njihov...to je bas bezveze..Milan kao nema para a onaj Sevcenko koji neigra zaradjuje ko Dzerard,a Dida na klupi pa zaradjuje 4 miliona sramota...

Ali ipak...Koliko para ima taj Real....Ma i Barsa...To nije zdravo ;) Covece,oni su u stanju da dovedu kada i koga hoce! Znaci,ne fore kao Celzi,uleteo Roman i kupuje,nego bas im samo nadodje,i ajmo...Svaka im cast stvarno.

Mada,to opet nije garant uspeha,doduse,priblizava ih cilju ;)

Neznam stvarno odakle im toliko para,ovaj Real sad poceo dovodi koga hoce-zvezde u usponu,a mi dovodimo zvezde na zalasku karijera...nije cudno sto Real ima toliko para on sigurno neplaca Dudeka 4 milona koji sedi na klupi,ili Sevcenka koji sedi na klupi i zaradjuje godisnje 6.5 miliona...
Nego evo koliko vrede i zaradjuju fudbaleri Milana...

Prilozi

• zarada.jpg
    zarada.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 10
Ja sam rekao da Tiram nije imao status u juventusu kao DP i iz tog razloga je otisao... Inace da je DP iamo 25 godina kada je Juventus izbacen u S-B Ubedjen sam da bi presao...
Pa ni Bufon nije imao status kao DP, ali je ostao i to na vrhuncu karijere, sa 28 godina ... Za DP bi svi juventini mogli da daju ruku u vatru da bi ostao ... Očigledno ne poznaš dovoljno odnos Juventusa i Del Pjera ;) ...

Back