A.C. Milan

Hmmmmm....Ako Silvio proda Kaku a kupi 3 odlicna igraca za te pare,tesko da ce da izgubi glasove....Ima tu mnogo faktora.Kupis u svakoj liniji tima po jednog igraca za te pare i to je to.

Iako nisam za varijantu da s eprodaju igraci koji su odani klubu,opet,klub mora da gleda i svoje interese.Ako je za dobrobit kluba da Kaka ode,onda je to to.Mada ce mi biti neverovatno da ga gledam u dersu nekog drugog kluba.

Hmmmmm....Ako Silvio proda Kaku a kupi 3 odlicna igraca za te pare,tesko da ce da izgubi glasove....Ima tu mnogo faktora.Kupis u svakoj liniji tima po jednog igraca za te pare i to je to.

Iako nisam za varijantu da s eprodaju igraci koji su odani klubu,opet,klub mora da gleda i svoje interese.Ako je za dobrobit kluba da Kaka ode,onda je to to.Mada ce mi biti neverovatno da ga gledam u dersu nekog drugog kluba.

Cisto sumnjam da ce Silvio ulozite neke velike pare za neka skuplja i zvucnija pojacanja.Daj Boze da se varam, ali...

Nemoj da si na kraj srca - ja mislim da ce Kaki mnogo lijepo stajati onaj bijeli dres :cmok2:

:) :) :)

Doooobroooo,ne akzem da bi mu lose stajao i da tamo nece odlicno igrati....Ali gledajte...Milan se nikad nije tako lako odricao svojih najboljih igraca,zar ne? Barezi,Kostakurta,Tasoti,Madlini..Svi su bili 20 i vise godina u klubu....

Sad gledam igrace koji su ostali u Milanu.Pazite ovo,ime,prezime i broj godina u klubu :D

Ko bi rekao da je Ambrosini tu cak 13 godina!!!!
Abiati je tu cak 11 godina,ali od toga poslednje 3 na pozajmicama...Tja...
Gatuso je tu 10 godina....
Inzagi i Pirlo su tu po 8 godina...Kao i usrani Sevcenko sto je bio.
Sedorf i Nesta su tu 7 godina...
Kaka je tu punih 6 godina...

Dakle,dolazimo dotle da je Kaka cak i najmanje tu od ovih igraca koji su u postavi za sledecu sezonu :)

Medjutim,igrac koji je posvecen Bogu i porodici koliko jeon,tesko da zeli samovolno da ode iz kluba...I mislim da one price o parama ne piju vodu uospte. Sta,kao fali mu nesto u Milanu?Fali mu nesto sa 150.000 evra nedeljno u Milanu? Dajte ljudi....

U pravu si on sigurno nije rekao to za pare on i Ibrahimovic su najplaceniji fudbaleri u Evropi...a i on je izjavio da je doneo odluku to jest da zeli da ostane...Berluskoni je rekao da ce Kaka' doneti odluka da li zeli da ide li da ostane i da se on nada da ce ostati-sve ce biti poznato u ponedeljak kada dodje Kaka i bude pricao sa Berluskonijem...

Pazi,mislim da on tu najmanje pita...Berluskoni,super poznati legani mafijas ga je doveo iz Brazila...dao mu je sve..Obezbedio mu je tri pokolenja...Ali isto tako....Ako Silvio kaze,Kaka,sine,moras da ides,znas kako je,Kaka ce ga sigurno bez pogovora poslusati.

I tu nema nista lose.I to je neka vrsta odanosti...Ako klubu treba da zivne sa njegovim odlaskom,lepo je i zrtvovati se an taj nacin..S'tim sto nejgova zrtva i nije strasna......Otici u Real Madrid za vece pare :D

Ako se tako postave stvari,mislim da ce i navijaci razumeti.

Sto kacis ova novinarska srannja?

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/06/04/1305617/when-kaka-goes-milan-do-not-need-any-other-players

:lol:

Сара,
Милан и серија А губе још 1 фудбалску величину ако Кака оде, ред је да доведу неку адекватну замену, можда се и заинати Фергусон,
видећемо у неком новом чланку гоал.ком-а :mrgreen:

XAaxxxaxaxaaax,e svaka cast navijacima :) :) :)

Sanse da neko iz Mancestera predje u Milan su minimalne. Sto se kvaliteta i istorije tice,tu su negde,ali nesto ne verujem....Da li neko zna da se ikad tako nesto desilo?

I ja procitah, svaka cast...:) ...

Sve ocekujem neke vijesti o senzacionalnom transferu Kake u Real...danas je trebao da bude predstavljen i sve...

Kako je krenulo, samo je obicni trac...sve ove tri godine ga sele..

Dobro, sta da se radi. Najbolje godine je proveo kod nas, jeste da ovaj prelazak u Real ostavlja gorak ukus na njegovu sjajnu epizodu u Milanu ali ja licno nikada necu zaboraviti sve radosne trenutke koje mi je priustio. Mislim da je ovo pravi trenutak da se podsetimo kroz sta smo sve zajedno prolazili i da mu kazemo jedno veliko HVALA i pozelimo puno srece u Realu.

pojacajte muziku ako hocete suza da vam krene :( :rumenko:

Sad nesto razmisljam...ne mogu da verujem da smo ga tek tako pustili...zar nismo mogli da ukljucimo npr. Ramosa ili Marcela u trejd. Da se osiguramo jednim vrhunskim igracem makar u odbrani. Sad citam neke vesti, svi se uzdaju u magicnog Ronaldinja...kazu da trenira kao lud. Mislim da bi on mogao da bude novi vodja na terenu, tj. on je jedini koji bi to mogao al potrebno je da vrati makar 60% one magicnosti koja ga je krasila u Barsi. Tu su Seedorf, Flamini, Bekam, Pirlo, Gatuzo...mozda jos neko dodje...pominje se Fabregas. Mocan je to vezni red. Pato plus jedan napadac, i imamo sjajnu ofanzivu. Ne vrti se svet oko Kake.

Back