A.C. Milan

Piss brate, tu Zenit nije izgubio u Evropi 4 godine, a mi nemamo u gostima 2 godine pobedu...

Jepes divljak, mogao je dobiti crveni...

Abijati glavna faca...

Šaravi sjajan...

Sad protiv Intera...

Ok pobedili smo...super....
ali realno ukenjalo nas je samo tako.
Prvi gol, čista sreća. Drugi gol individualan potez. Treći gol, opet user.
Branili smo se čitavu utakmicu. Abijati nas je čupao samo tako. Pri tom ona ljiga izvodi dva vezna igrača (boatenga i emanuelsona) i uvodi centralnog odbrambenog (Yepes) i drvoseču u sredini (Nocerino). Znači igrali smo sa tri štopera,dva beka i tri koljača u sredini.
I to što Zenit nije izgubio tri godine u Rusiji ništa ne znači u ovom trenutku jer imaju ogromne probleme unutar kluba.
Ali kad god se desi da nekim slučajem povedemo onaj pajvan počinje da igra bunker...ej bre, Milan igra bunker. sramota.
Jedina dobra stvar je onaj gol el šaravija (najmlađi strelac Milana u Ligi šampiona ikada).

Ponavljam, to što smo pobedili nije nikakav dobar znak, usralo nas je, igra je i dalje očajna.

E zato bi Basten dobro legao, igra napadački, Milan je sa Leonardom igrao napadački, al' nije bilo sredstava za to...

Al' ipak sam da Alegri izgura sezonu...pa šta bude, menjanjem trenera neće se ništa dobiti, valjda će sada krenuti malo bolje posle ove pobede.

Da je to Čeh odbranio tri dana bi se pisalo na vašoj temi, i sve bi najverovatnije počelo tvojim referatom od dve hiljade reči, tako da ne provociraj :)
Dobra je odbrana, ima i boljih, poenta je da je Abijati imao nekoliko takvih na toj utakmici, isčupao nas.

Pato igra za primaveru, utakmica je u toku, dao dva gola iz slobodnjaka....kad bi do nove godine vezao pet šest utakmica pa da ga uvaljamo nekim Arapima...

Da je to Čeh odbranio tri dana bi se pisalo na vašoj temi, i sve bi najverovatnije počelo tvojim referatom od dve hiljade reči, tako da ne provociraj :)
Dobra je odbrana, ima i boljih, poenta je da je Abijati imao nekoliko takvih na toj utakmici, isčupao nas.

Pato igra za primaveru, utakmica je u toku, dao dva gola iz slobodnjaka....kad bi do nove godine vezao pet šest utakmica pa da ga uvaljamo nekim Arapima...

:lol:

Nije losa odbrana,al nije nesto ni vau iskreno,ali dobro da si provalio da provociram ...gledala sam utakmicu i Abijati jeste bio vrh .On nije neki vrhunski golman,ali je srchan,sto je uzasno bitno ;)

i sto je ovo neka extra odbrana?

Da je Čeh tako nešto odbranio to bi bio samo dokaz zašto je bolji od Bufona...i Kasiljasa...zajedno.:lol:

'Ajde Saro idi gledaj onog plačljivka...nemoj da komentarišeš golmana ovako velikog kluba.:mrgreen:

Najgori Derbi della Madonina koji sam gledao....

I najslabiji...mislim na jačinu Milana i Intera.

Brzo primljen gol, svi proplivali, Abijati među njima...

Milan oštećen za gol Montoliva...sviran je ''faul'' Emanuelsona nad Handanovičem...

Krkić pokazao još jednom da ne zna da igra fudbal, Boateng ni nalik na onog od prošle sezone, Emanuelson se trudio al' ne zna...Montolivo dobar...i Bonera solidan...

Glup potez Alegrija kada je izveo Šaravija, a uveo Pacinija, trebao je da izbaci Krkića, Šaravi bi mogao da iznenadi, Krkić ne...

Nije Milan bio toliko loš, imali su prilika...mada sramota je da celo polu-vreme sa igračem više ne mogu ni gol da daju...

Nastavlja se agonija...3. mesto bi bilo više od uspeha.

Da je Čeh tako nešto odbranio to bi bio samo dokaz zašto je bolji od Bufona...i Kasiljasa...zajedno.:lol:

'Ajde Saro idi gledaj onog plačljivka...nemoj da komentarišeš golmana ovako velikog kluba.:mrgreen:[/QUOTE
ceh je uvijek u top 3 golmana na svijetu, u kakvoj god formi bio.
takodje bi ga mogli staviti u top 10 naj golmana svih vremena.
abijati nije ni medju top 10 danas. jasno je da ste veliki klub- samo veliki klub tako moze da se blamira tako velicanstveno kao i vi sad :D. milan je uvijek imao dobre golmane, a nivo vasih ambicija je postao jasan kad vam je abijati i njegova odbranica postala vrhunac svega :D
taj placljivko od 2006 stavlja svoj zivot na liniju svaki put kad brani za celzi i uprkos ogromnoj povredi koja mu je umalo zaustavila zivot,ne samo karijeru na vrhuncu u 24 godini i dalje brani za klub i svake godine potvrdjuje iznova svoj kvalitet i brani u izuzetno gruboj ligi gdje te svako malo docekuju stouk i reding i bolton,kasapini kao stiven hant,dzoi barton itd...
vas golman koji je nekada bio svijetski renomiran, bacao se po travi kao invalid ,a sa terena su ga iznijela nosila kad ga je navijac Seltika pomilovao po vratu u trku.necemo o imenima :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne raspravlja se ovde Saro o tome ko je bolji golman, jasno je da je Ceh 3 svetlosne godine ispred ovog naseg fasiste. Trenutno je Ceh ubedljivo najbolji golman na svetu, sta je sve skinuo proslo kolo protiv Arsenala popizdeo sam, igrao sam 1X. Da vam nije njega ne biste bili prvi na tabeli, ne bi ni osvojili LS itd...

Sto se tice jednog od najvecih gradskih derbija na svetu Milan - Inter, ostalo je samo ime. Utakmica ispodprosecnog kvaliteta, vecina igraca ispod proseka, treneri mozda i najgori od svih aktera. Smucilo mi se dok sam gledao pregled, hvala bogu pa nisam celu utakmicu mogao da gledam. Za razliku od ranijih godine vise se uopste ne radujem pobedama, niti tugujem zbog poraza...jedva cekam da se ova ocajna sezona po nas zavrsi i da krenemo ispocetka.

abijati nije ni medju top 10 danas. jasno je da ste veliki klub- samo veliki klub tako moze da se blamira tako velicanstveno kao i vi sad :D. milan je uvijek imao dobre golmane, a nivo vasih ambicija je postao jasan kad vam je abijati i njegova odbranica postala vrhunac svega :D
taj placljivko od 2006 stavlja svoj zivot na liniju svaki put kad brani za celzi i uprkos ogromnoj povredi koja mu je umalo zaustavila zivot,ne samo karijeru na vrhuncu u 24 godini i dalje brani za klub i svake godine potvrdjuje iznova svoj kvalitet i brani u izuzetno gruboj ligi gdje te svako malo docekuju stouk i reding i bolton,kasapini kao stiven hant,dzoi barton itd...
vas golman koji je nekada bio svijetski renomiran, bacao se po travi kao invalid ,a sa terena su ga iznijela nosila kad ga je navijac Seltika pomilovao po vratu u trku.necemo o imenima :mrgreen:

Čeh je sjajan golman...ume da kiksne, al' to ni nije tema...

Milan će i posle blamiranja i posle promene vlasnika uvek postojati, jer Milan je Milan...isto i Ajax, Čelsi je trenutno bolji, al' Ajax je Ajax, veći klub od Čelsija...

Zanela si se malo, ''plačljivko'' je onaj vaš kapiten (znaš da je to rekao Galager :lol:), prvi kapiten, drugi je faca...:ok:

A Dida je jedan od golmana koji može da primi krajnje smešan gol, a i da odbrani nemoguće, samo ne znam kako si i došla do njega...:mrgreen:

Možda bi mogli neki navijači Čelzija ... čuj najboljih deset svih vremena.... samo nastavljaš sa biserima...kao i ono da je Oskar malo brži Kaka.... :lol:
Može biti u najboljih deset u zadnjih deset godina maksimum..... A taj Dida kog prozivaš je kad je bio u najboljoj formi(jedno 2-3 sezone) bio bolji nego Čeh ikada...ali onda je počeo da pravi greške...ali sigurno Čeh nije golman koji mu može na tome zameriti pošto je i on imao velikih kikseva.... zanimljivo obojica su počeli da kiksiraju nakon što su dobili ozbiljne udarce uglavu.... dobro Dida malo bliže ramenu ali tu negde je :)

@ Đoni..... dok je izvesnog Bufona teško da će Čeh biti ubedljiv.

E da...aj kao...... raspravljalo se na Skaju o suđenju na utakmici..... i navodno:

Milanu je bio poništen čist gol.
Crveni za Nagamota je ispravan.
Još jedan igrač Intera je trebao da dobije crveni (Samuel čini mi se)
Milanu je oštećen za nedosuđen penal za prekršaj nad Robinjom.

Eto nama izgovora....... Galijani kaže kako je Alegriju i dalje sigurno mesto....na konju je , boli ga, može i da ispadne iz lige ovi mu neće dati otkaz jer bi morali da ispljunu pet miliona....

Back