A.C. Milan

Možda bi mogli neki navijači Čelzija ... čuj najboljih deset svih vremena.... samo nastavljaš sa biserima...kao i ono da je Oskar malo brži Kaka....
Može biti u najboljih deset u zadnjih deset godina maksimum..... A taj Dida kog prozivaš je kad je bio u najboljoj formi(jedno 2-3 sezone) bio bolji nego Čeh ikada...ali onda je počeo da pravi greške...ali sigurno Čeh nije golman koji mu može na tome zameriti pošto je i on imao velikih kikseva.... zanimljivo obojica su počeli da kiksiraju nakon što su dobili ozbiljne udarce uglavu.... dobro Dida malo bliže ramenu ali tu negde je

ajde mi nabroj top 10 najboljih golmana svih vremena bez ceha,pliz.
oskar je mlad igrac.ako nastavi ovako,bice na kakinom nivou,nisam rekla da je sad kao kaka u svom prajmu (koji nije nesto dugo trajao kad smo vec kod toga)ali bice.

Dida, istina.Ceh ima vise uspijesnih sezona od njega i manje kiksa.al bi se slozila sa apsolutnim :)

Poslednja izmena:
Oni koje sam gledao "uživo": Bufon, Kan, Šmajhel, Van der Sar, Paljuka, Peruci, Kopke.

Oni koje nisam: Jašin, Šilton, Zof, Benks,Majer,Beara,

Ne sećam se baš najbolje pa ne mogu sigurno da kažem da su bolji od Čeha: Baia, Zubizareta, Iguita, Čilavert, Simen .

Dodao bih tu i Nojera (za kog mislim da je sjajan ali naravno trebaće mu malo duži staž dok ne počnu da ga mere sa velikanima) i Tafarela (to je već malo subjektivno, ne znam zašto sam njegauvek voleo kao klinac). E da i Didu :)

Imaš i gomilu golmana za koje ne možeš reći da je Čeh bolji od njih tipa Kasiljas, Julio Cezar itd.....

Nabrojao sam ovo na brzinu, već sam u polusnu....... imaš onih koji bi ti ih nabrojali još ... pitaj Walkena, on je uvek raspoložen za analizu i iznošenje istorijskih činjenica :lol:

E da...a što se Kake tiče on je u Oscarovim godinama već nosio igru Milana dok su na klupi sedeli Rivaldo, Seedorf i Rui Košta ( tačno se sećam jedne utakmice u Ligi šampiona njih trojica sede na klupi jedan do drugoga a Kaka kome je to bila prva sezona starter...i to kod Anćelotija koji uvek forsira starije). Dakle u mnogo jačoj ekipi i jačoj konkurenciji. Dobro ajde, nije, imao je tada 22 godine, a koliko Oskar ima , 21?
I Kako to nije dugo dobro igrao? Pa bio je odličan od prve do poslednje sezone.
U prvoj dao deset golova, preuzeo vodeću ulogu pored gorepomenutih plus Pirlo.
U drugoj bio najbolji vezni igrač i najbolji asistnt Lš.
Dve sezone posle toga je otišao Ševa, Kaka bio jedini igrač u Milanu, tad je bilo ono njegovo čuveno gaženje Junajteda. Odlučujući gol protiv Seltika...
Sledeće sezone osvojio zlatnu loptu.
itd.

oskar je mlad igrac.ako nastavi ovako,bice na kakinom nivou,nisam rekla da je sad kao kaka u svom prajmu (koji nije nesto dugo trajao kad smo vec kod toga)ali bice.

Ehhh kad bi se preko noci postajalo novi Kaka...mnogo jos treba Oscar mleka da pije kako bi nekada dostigao Kakin nivo, trenutno nije ni blizu. A ja mislim da nikada nece ni biti, Hazard recimo mnogo vise obecava.

Ma nebitno o poziciji pricam ti o klasi, Oscar tesko da ce ikada biti klasa Kake, dok za Hazarda postoji sansa i na njemu je da li ce da je iskoristi. A sto se slicnosti tice, Hazard je daleko slicniji Kaki nego C. Ronaldu.

"Sluge protiv Srba, da li cemo se videti na sledecem derbiju?"

Poznato je da su navijaci Milana dobili batine na JNA pa sad prozivaju Interovce da ce proci isto. Bila bi ok sala da se ne radi o Srbima, smatraju nas za stoku i dalje svugde u svetu :hahaha:

Ovo je iz 2009. a Ceh je tek kasnije zabelezio najveci uspeh i pruzao najbolje partije. Zasluzuje on mnogo bolju poziciju od 40. Videcemo na kraju karijere gde ce biti, moze medju 10-15 lagano.
Post je napisan 2009, ali se redovno ažurira (vidiš da je Čehu ubačena nagrada Braclay Golden Gloves 2010, kao i Kasiljasu) ...

Dosta ovih golmana nisam gledao, nit cele utakmice nit klipove, ali od svih ovih što sam gledao možda bih mogao Čeha među 20 najboljih da ubacim ...

Ima ovakvih lista i za napadače i odbrambene, tek tu ima zanimljivih igrača :D ...

Post je napisan 2009, ali se redovno ažurira (vidiš da je Čehu ubačena nagrada Braclay Golden Gloves 2010, kao i Kasiljasu) ...

Dosta ovih golmana nisam gledao, nit cele utakmice nit klipove, ali od svih ovih što sam gledao možda bih mogao Čeha među 20 najboljih da ubacim ...

Ima ovakvih lista i za napadače i odbrambene, tek tu ima zanimljivih igrača :D ...

Ajde ako nadjes okaci i za ostale pozicije, pokusao sam da se snadjem na ovom sajtu al teska prica :D

Zanima me da li ima negde mozda Tirketa i ostalih. Naravno, ako nema Dzaje onda necu ni da citam ;)

2 sata tumaram po sajtu, svasta sam nasao. Mogu tek da zamislim kako si se ti sladio dok si citao sve ovo :lol:
Većinu sam znao od ranije, kad sam kao klinjo čitao enciklopedije fudbala, ali sam i sad podosta naučio na takvim sajtovima ...

Još veća je uživancija kad nađeš klipove doređenog igrača, ili još bolje celu tekmu ili bar neki sažetak od po sata :D ...

Npr. o Neceru ima jako malo klipova na YT, pa se moraju tražiti i odgledati cele tekme, da bi videli zašto je 2x bio proglašen za igrača godine u Nemačkoj u paklenoj konkurenciji, i zašto je jedan od najboljih veznjaka u istoriji ...

E da...aj kao...... raspravljalo se na Skaju o suđenju na utakmici..... i navodno:

Milanu je bio poništen čist gol.
Crveni za Nagamota je ispravan.
Još jedan igrač Intera je trebao da dobije crveni (Samuel čini mi se)
Milanu je oštećen za nedosuđen penal za prekršaj nad Robinjom.

Eto nama izgovora....... Galijani kaže kako je Alegriju i dalje sigurno mesto....na konju je , boli ga, može i da ispadne iz lige ovi mu neće dati otkaz jer bi morali da ispljunu pet miliona....

Gol Montoliva jeste bio čist, al' ranije je sviran ''faul'' Emanuelsona nad Handanovićem, a ovaj ga nije ni pipnuo...:lol:

A što se tiče Galijanija i Alegrija, Galijani je davno rekao, a skoro i ponovio da je svaki trener u opasnosti ako izgubi 10 utakmica u nizu...

hazard igra na drukcijoj poziciji, on mi je vise tip za kronalda :)

Ma nebitno o poziciji pricam ti o klasi, Oscar tesko da ce ikada biti klasa Kake, dok za Hazarda postoji sansa i na njemu je da li ce da je iskoristi. A sto se slicnosti tice, Hazard je daleko slicniji Kaki nego C. Ronaldu.

Oskar je mnogo sličniji Kaki, po svemu...a Hazard po ničemu, više je Ronaldu sličan, slažem se sa Sarom...

Ganso je preslikani Kaka'...

E da...a što se Kake tiče on je u Oscarovim godinama već nosio igru Milana dok su na klupi sedeli Rivaldo, Seedorf i Rui Košta ( tačno se sećam jedne utakmice u Ligi šampiona njih trojica sede na klupi jedan do drugoga a Kaka kome je to bila prva sezona starter...i to kod Anćelotija koji uvek forsira starije). Dakle u mnogo jačoj ekipi i jačoj konkurenciji. Dobro ajde, nije, imao je tada 22 godine, a koliko Oskar ima , 21?
I Kako to nije dugo dobro igrao? Pa bio je odličan od prve do poslednje sezone.
U prvoj dao deset golova, preuzeo vodeću ulogu pored gorepomenutih plus Pirlo.
U drugoj bio najbolji vezni igrač i najbolji asistnt Lš.
Dve sezone posle toga je otišao Ševa, Kaka bio jedini igrač u Milanu, tad je bilo ono njegovo čuveno gaženje Junajteda. Odlučujući gol protiv Seltika...
Sledeće sezone osvojio zlatnu loptu.
itd.

Gle' Messija kako ostavlja iza sebe...i to sa loptom! :D :worth:

Back