A BIKOVI??????

bikovi ,koliko jih ja poznajem: žene : jake( ne estetske) noge, krivi zubi,velike oči:D
zajedničke osobine muškaraca i žena u znaku bik : LJUBOMORNI:evil: uopšte žene , sačuvaj bože koliko su to ljubomorna stvorenja,nesiugurna i još jednom LJUBOMORNA :evil:

:lol::lol::lol:

I jos jednom :lol:

Mislim da krivi zubi zavise od toga da li nose protezu i koliko dugo su sisale palac kao bebe.

A ja bas uvek naletim na neku skorpiju ko po pravilu al sto me nerviraju neverovatno:evil: a imam dve sestre jedna bik/bik a druga rak/rak e steta sto nisu rodjene:thumbdown: u zivotu se nismo krivo pogledali:cool: al sto znaju da me razmaze:P:P al se ne dam:lol:
a HIMHIMHIM gde ti je mesec:)

Може бити да ћеш за неке ствари кривити свог оца или да нећеш баш
много бити поносна на своју младост после своје 27е године..

Npr...

Mada ja mnogo vise znacaja pridajem Mesecu nego podznaku.

Mesec u vagi, toliko znam...šta bi to značilo?:think:

Ček' da se prisetim, u jedanaestoj kući, za aspekte sa drugim planetama nisam sigurna, moraću ponovo da pogledam natalnu kartu...kad je nađem

Погледај баш. Јер писање о самом значењу планета у знацима и нема много
везе. Посебно када нису у егзалтацији, седишту, изгону, паду.. Да не давим сад
са тим и на овој теми. Најважнији су аспекти.
И да, зашто те баш Месец толико фасцинира?

Погледај баш. Јер писање о самом значењу планета у знацима и нема много
везе. Посебно када нису у егзалтацији, седишту, изгону, паду.. Да не давим сад
са тим и на овој теми. Најважнији су аспекти.
И да, зашто те баш Месец толико фасцинира?

Neko je u ranijim postovima napisao da pridaje značaj mesecu i njegovim aspektima , pa sam mislila da krenem od toga...inače imam natalnu kartu i snalazim se pomalo u astrologiji ali opet drugačije je kad tumačiš nekome, teško je biti objektivan
prema sebi. Izgubila sam se u sopstvenoj natalnoj karti, bilo bi super ako bi mogla da mi kažeš na šta treba da obratim pažnju. Inače vezano za aspekte, mesec u opoziciji sa merkurom, trigon sa venerom i kvadrat sa neptunom...

Deseta kuća je vezana za posao, pogledaj koje planete imaš u njoj, druga - novac i vrednosti,šesta rad i zdravlje, deveta je vezana za putovanja i više obrazovanje, pogledaj nešto od toga...

Mogu da probam, ti samo reci šta te interesuje i ostavi podatke i potrudiću se da uradim koliko znam.Mogu da ti pogledam natalnu kartu, negde za sledeću nedelju, pošto ove imam dosta obaveza za školu:dash:
Ako ti se žuri, idi na www.astro.com, tu možeš da dobiješ natalnu kartu sa sve aspektima između planeta besplatno,ne moraš ni da upisuješ email, a imaš i tumačenja na engleskom jeziku:bye:

Hmmmmmmmmmmmmmm..................Bikovi.......OOOOooolllllaaaaaaa :cmok: Ko kaze da smo lenji.........???????Ja sam na nekim forumima pisala romane od tumacenja...I da,kako to da ste zaboravile/i Dzordz Klunija...kad ste na pocetku teme postavljali poznate Bikove? :dontunderstand:

Back